Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#221 Потребителят е офлайн   ilski Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 April 2008 - 12:35 PM

аз пък търся сиамче, по възможност мъжко.  ;)

#222 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 April 2008 - 03:48 PM

Зара е на около 6 месеца. Обезпаразитена вътрешно и външно и ваксинирана. Малко е плаха в началото, но привърже ли се веднъж към хората, които се грижат за нея, търси компанията им непрекъснато. За повече информация и снимки - cat.friends.bg@gmail.com. Котето се дава за осиновяване само в София.

Качена снимка

#223 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 08 April 2008 - 11:13 AM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Тези малки бонбончета са братче и сестричка, родени на 22 февруари. Сивичкото е момиченцето - Изи. Оранжевкото е момченцето Йода. Търсят си нови домове и стопани, където да бъдат обичани и добре гледани. От София са и се подаряват само в София. За повече информация - cat.friends.bg@gmail.com

#224 Потребителят е офлайн   ivkalina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2008 - 09:32 PM

Олеееее колко са сладинки! :wub: Идва ми да ги изям направо! :wub: :wub: :wub: Иска ми се да си взема едно буби ;D, само че вече си имам един малчо ;D, а за втори нашите не искат и да чуват ;D.Сигурно бързо ще си намерят дом, че като ги гледам сладкишите, няма как някой да не ги хареса! :blink: :blink: :blink:
User's Signature

The only thing I need right now is you...

Качена снимка

#225 Потребителят е офлайн   ilski Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 April 2008 - 10:27 AM

Оййй верно са сладурчета, точно такова тигровко си търсех преди, ама вече късничко, взех си друго котенце съвсем наскоро.
Пожелавам успех, дано намерят добри стопани!

#226 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 09 April 2008 - 10:41 AM

Защо само в София?

#227 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 April 2008 - 11:32 PM

Защото държим лично да занесем котето в новия му дом и да видим при какви условия ще живее. Освен това искаме ако има някакви проблеми и хората преценят, че не искат да го гледат, да ни бъде върнато. Уви, тези условия няма как да бъдат изпълнени ако давахме котетата за осиновяване в други градове. Освен това ние предлагаме за задомяване основно котенца спасени от улицата. Абсолютно съм сигурна, че във всеки български град и село е пълно с такива и няма никакъв смисъл и логика да ги пренасяме от град в град  :wub:.

#228 Потребителят е офлайн   balkancho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 April 2008 - 09:58 AM

5 котенца родени на 26 април след като се откъснат от майка си ще търсят дом те са 3 чернички и две бежавички за град Варна става дума ако някой има желание нека ми пише лично съобщение :)

#229 Потребителят е офлайн   Майкенце Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 May 2008 - 02:01 PM

търся спешно да купя сиамско коте
User's Signature

Качена снимка

#230 Потребителят е офлайн   tanyastepa Икона

Публикувано: 16 May 2008 - 02:15 PM

Цитат

tarsq jensko kote za britanec
а аз търся мъжко коте за моята британка тел ми хххх

Мод: Не е необходимо да спамите из форума. Задали сте си въпроса в повече от една тема. това не е необходимо. Ако има интерес ще се свържат с вас тук на място във форума или на ЛС. Моля, не публикувайте телефони. Това е с цел предпазване от измами.

#231 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2008 - 09:34 AM

Продава се мъжко коте порода персийска чинчила, чисто с всички белези на породата. Родено е на 14 февруари и вече има хигиенни навици ;)
гр. София
За интересуващи се - на ЛС

#232 Потребителят е офлайн   Sisy and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2008 - 05:20 PM

Имаме си бременна маца. Тя е черно-оранжево-бяла. Вече е свикнала на улицата, но се притеснявам, че малките няма да оцелеят. Не знам какво да правя, как да разбера къде ще роди и как да се справя със ситуацията. Тя не иска да стои вкъщи, пък и дядо ми заплашва да ме изхвърли от нас ако я доведа пак, а тогава ше трябва и за мен да търсите дом! Та на въпроса, някой може ли да помогне? Да приютим мацата, поне докато роди и да намерим дом поне за малките? Ние от блока се грижим за майката, храним я и и се радваме. Зимата на няколко пъти я прибирах тайно вкъщи през нощта. Котката е много дребна, а предполагам, че бащата е един дългоккосмест сладур, който за съжаление беше ранен в главата наскоро и в момента не мога да го намеря да го заведа на лекар  :'(
От Варна съм, ако се намерят добри хора и от околността мога да усигуря транспорт за мацолината. Телефона ми е ххххх, а мейла za_sis@abv.bg
Много моля да помогнете

Мод: Моля, не публикувайте телефони. Това е с цел предпазване от измами.

#233 Потребителят е офлайн   sisterofnight Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 June 2008 - 11:32 PM

Подаряваме женско коте с хигиенни навици, родено на 29 февруари 2008 г. , с черни и тъмнорижави ивици на мъгливо-сив фон, с особено пухкава опашка, на име Мърина. Най-доброто украшение на вашия дом, непредсказуемо присъствие, което ще внесе много изненади в сивото ви ежедневие! Ето какво разказва тя за себе си:
Аз съм малката Мърина,
всеки иска да ме има.
Ако ме погалиш нежно,
ще то мъркам най-прилежно.
Но съм жива, не играчка:
Ако много ти ме мачкаш,
Недоволен вой надавам
И не бързам да прощавам!
И една информация от нас: Мърина обожава хубаво месце като шунка, пушен бут и т.н. , макар че не отказва и котешки консерви. Имайте предвид, че пие много вода, повече от другите котки.
Обадете се на тел. 02 851 03 11, мобилен тел. 0889 55 03 99 или пишете на e-mail todorpetkov@hotmail.com, p0cu4ka@yahoo.com

#234 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 03 June 2008 - 11:38 PM

Цитат

Мърина обожава хубаво месце като шунка, пушен бут и т.н. , макар че не отказва и котешки консерви. Имайте предвид, че пие много вода, повече от другите котки.

Това е или от храната, която сте описали - тя е прекалено солена и недобра за котки, или е възможно има здравословен проблем, който е добре да проверите.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#235 Потребителят е офлайн   slindan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 June 2008 - 08:44 PM

Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg

#236 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 12 June 2008 - 09:45 PM

Цитат

Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg r 0897862927 - 0886341208 -  Казанлък - Аделина

Една тема, още една, още една и тук една - дори не ми се четат подробно - уж улични и спсени, уж се продават, пък сега някакво е купено...ужас някакъв.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#237 Потребителят е офлайн   sad eyes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2008 - 11:27 AM

Цитат

уж улични и спсени, уж се продават, пък сега някакво е купено...ужас някакъв.
Моля да бъда извинена ,дадох линк към bezdom.info, но явно ти си я прихванала и там  и си редактирах мнението .Писали сме едновременно  ;D

#238 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 June 2008 - 11:31 AM

Цитат

Цитат

уж улични и спсени, уж се продават, пък сега някакво е купено...ужас някакъв.
;DА, какъв ти ужас- я почети малко ТУКИНКА и съвсем ще ти се изясни картината  :rolleyes:
И към тази тема съм дала линк горе, мани  мани...
User's Signature

#239 Потребителят е офлайн   m_4akkarova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2008 - 07:57 PM

Търся дом на едномесечно коте,мъжко.Обезпаразитено(вътрешно и външно),водихме го на ветеринар и е напълно здравичнко.Много контактно и обичливо.
0878-74-23-72

#240 Потребителят е офлайн   Ofika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2008 - 11:19 PM

Котето от снимката би трябвало да е женско.  ;)
User's Signature

New concept in the dog world http://www.doginfo.info

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема