Нека и аз да се отчета с присъствие тук,макар,като гледам колко котета чакат късмета си и ние бая ще си почакаме...
На всеки,който прояви интерес,ще представя двама бандита,които понастоящем живеят на двора,защото у дома няма място и за тях.
Сивата тигрова дама се казва Тайра и няма годинка още.Ще бъде кастрирана в скоро време,иначе е обезпаразитена,с изградени чудесни хигиенни навици,гальовна,но не е досадна.Намерих я,като малко коте да пресича жп линията и да идва право към мен.Явно гадинката е знаела,че няма да я оставя сама на улицата.Малко се озорих,докато я хвана,защото хем беше гладна,хем я беше страх и голямо дебнене му ударихме около час.Накрая обаче я сгепих.
Все още не е намерила своя човек след толкова време,но аз не губя надежда.
Едоокият пират се казва Топчо и беше също спасен от улицата,като на едното око имаше ужасно болезнена язва.Съквартирантката ми го заведе в Тракийския университет и се примоли на докторите там да го оперират.Раната вече е напълно заздравяла и вече не го боли.Той също все още не е кастриран,но и това ще стане.Обезпаразитен,с хигиенни навици,изключително разглезен и непрекъснато търсещ внимание и ласки.
Моля ви,ако някой си ги хареса или имате приятели,които търсят коте,дайте им шанс за по-добро бъдеще.Имахме още два котарака,които обаче не дочакаха да ги осиновят - единият го блъсна кола,а другият просто една вечер не се прибра у дома.. .
Котетата се намират в Стара Загора,но би могло да се измисли нещо за транспорт до друг град.
Телефон за връзка : 0883 34 97 36