Дакел
Публикувано: 02 March 2006 - 08:12 PM
Имам въпрос към вас: Най-добрата ми приятелка също като вас е фенка на дакелчетата,но си има в момента сериозен проблем с едното. Има болно от рак дакелче и друго ,което е на 2 годинки и е истинска фурия d) Само да излезе на работа жената и се почва тотален погром на къщата dribble Изяде й всички цветя и разнесе пръста навсякъде,разкъсва дивани,отваря гардероба и всички дрехи стават само за парцали,каквото и да вдигне се намира начин да се докопа и разруши oleeee Днес преля чашата,като от банята незнайно как е пренесла леген пълен с вода чак до хола и естествено всичко е във вода и кал bl) Плачеше жената и не знае какво да я прави,просто цялата къща е унищожена. s) Другото понеже е болно и старо пика и ака навсякъде,цялото е в метастази и едвам върви душичката! Айде това е нормално за болно животно,но кажете какво да прави с лудетината та поне малко да заприлича на дом къщата й? Кара й се,извежда я 2 пъти на ден да се натича и нищо не помага! Та това е положението,ако можете дайте съвет за укротяване на опърничавата worthy
Публикувано: 02 March 2006 - 08:28 PM
Предлагам на стопанката (ако разбира се има възможност) да посети училище! Хем ще се научи, как да го възпитава, хем и кучето ще се повъзпита !!!
Публикувано: 02 March 2006 - 10:45 PM
Е, че лудо дакелче. Направо дяволче. Не знам какъв съвет да дам. Елмо прави по-малки бели - днес ми изяде слушалките на МП3 плеъра. Размотава тоалетната хартия, такива работи.
Да ви разкажа колко съм потресена. Вчера се чух с леля ми, която е във Велико Търново и тя ми разказа следното - разхождат се те с една нейна приятелка из парка и с тях върви кучето на приятелката й. Срещу тях момиче с дакелче. Дакела тръгва към другото куче. Момичето го вика, но той не отива. След което въпросното момиче почва да удря дакела с каишката n) после го вдига във въздуха и го тръшва на земята!!!!!!!1 a) ouu Леля ми беше възмутена как може да съществува такова нещо. Естествено не си замълчала, направо се скарала защо тормози животното, а момичето казало - Емии, кучето си е мое, ше правя с него квот си ща!!!!!!!!!!11 oleeee Малееее! Как може да има такива хора! Днес само за това си мисля, много криво ми стана!
Публикувано: 03 March 2006 - 04:00 AM
Публикувано: 03 March 2006 - 11:59 AM
Също няма да е зле, през почивните дни да си поиграе с нея, да се опита да я научи на някоя командичка, не трудна! ;) r) Така ще има повече контрол над нея! Аз пробвах и е много полезно , върши работа! Пробвайте! d)
Публикувано: 03 March 2006 - 12:14 PM
Относно лудото дакелче b) не знам какво да кажа ... Само, че много се притеснявам да не стане и Шели такава. Много непослушна е станала напоследък! Направо подлудява! Никак не се поддава и на обучение. На няколко пъти я занимавах със "Седни", ама инат хич не иска и да чуе. Иначе когато ще й давам наградка или просто някое лакомство Сяда та пушек се дига. Стои и не мърда, ама иначе ако подам команда ъъъъъъ нищо! n) С другото ми куче - ХЕРЦ, немската овчарка, станаха много бързо и лесно нещата. Научи Седни за нула време и при това вече беше към една година. Чудя се дали и Шели като попорасне няма да стане по-схватлива. Сега гледа само да си играе, тича, лудува ... хич не ще да слуша. Но се притеснявам, че накрая ще ни излезе това през носа n)
-----------------
А това за газовете :-) Шели ги има, но много рядко! Обачеееееееее, такава воня oleeee Много са гадни.

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 03 March 2006 - 07:29 PM
Цитат
А това за газовете :-) Шели ги има, но много рядко! Обачеееееееее, такава воня oleeee Много са гадни.
Това имах предвид!!! b) d) И ние имаме... l)
А друго интересно се сетих , вашите сънуват ли! Имам предвид...Леа понякога, като спи примерно мрънка или цвърчи на сън !? l) d) Ваще правят ли тва ?
Публикувано: 04 March 2006 - 10:33 AM
Но Сара - кокершпаньолката на приятеля ми - често сънува и чак квичи на сън. Големи кошмари има. И те все я будят, че да не се плашела, което е МНОГО НЕПРАВИЛНО. Защото в такива моменти кучето не може да различи реалността от съня, като го събудим и може да се стресира много повече и дори да ухапи този, който го буди. Затова сънуват ли - оставяме ги. Те като се събудят сами ще се ориентират кое е сън, кое реалността!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 March 2006 - 11:39 AM
Публикувано: 04 March 2006 - 08:28 PM
little_mil,
вие как се справяте с Елмо и морско свинче !!! d)
Публикувано: 04 March 2006 - 10:23 PM
Дакел фенка, честито ти прасенце!!!! Елмо много се радва на моите, но понеже е грубичък и иска да играе с тях и ги хапе, не му ги показваме. Направили сме им доста голямо жилище от едино огрооомно чекмедже, вдигнато е над земята, той не ги стига и така.
Публикувано: 04 March 2006 - 10:38 PM
Публикувано: 04 March 2006 - 11:55 PM
Прикачени файлове
-
Image027.jpg (94.66K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 05 March 2006 - 12:04 AM
Прикачени файлове
-
Image031.jpg (117.07K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 05 March 2006 - 12:07 AM

Публикувано: 05 March 2006 - 10:56 AM

Публикувано: 05 March 2006 - 02:21 PM
Прикачени файлове
-
Image028.jpg (102K)
Брой сваляния: 99