Дакел
Публикувано: 19 March 2006 - 07:14 PM
Шели, е много добре, наистина се държи геройски! Слава Богу няма странични ефекти за сега. Като я гледам не изглежда и да я боли кой знае колко. Внимателна е, но пак е игрива и весела. Има апетит. Дано бързо й зарастне и пак да си е същата w)
А от вас чакаме още снимкииииииииии, добре сте си изкарали. Разкажете повече 1super
А от вас чакаме още снимкииииииииии, добре сте си изкарали. Разкажете повече 1super

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 19 March 2006 - 08:26 PM
Exx, блазя ви! Аз даже не съм разбрала, че има среща oleeee Ама нямаше и как да дойдем де. За сметка на това пък ние днес направихме една двучасова разходка, голямо обикаляне падна и голяма игра b)
Морти е много готин, Рози как го научи така да се преобръща. Ние Елмо уж се мъчихме да го научим ама не знам що се отказахме ouu Пускайте още снимки да ви се радваме w)
Морти е много готин, Рози как го научи така да се преобръща. Ние Елмо уж се мъчихме да го научим ама не знам що се отказахме ouu Пускайте още снимки да ви се радваме w)
Публикувано: 19 March 2006 - 08:40 PM
Не се преобръща, а се търкаля в някфи гнусотии.. и яде тупаници после..
Иначе го научих да пълзи, но той мноо бързо възприема.. и да се преобръща ще го науча, ако искам, ама предпочитам са да се научи навън да слуша l)
Иначе го научих да пълзи, но той мноо бързо възприема.. и да се преобръща ще го науча, ако искам, ама предпочитам са да се научи навън да слуша l)
Публикувано: 19 March 2006 - 08:52 PM
Луси е станала много готина w)
Морти си я заплю l) oleeee
Морти си я заплю l) oleeee
Публикувано: 19 March 2006 - 09:07 PM
Цитат
w) ами да ти кажа преди показвах на Луси снимки на всички дакели от форума...на Морти целия албум и показах и да ти кажа май щяха да и потекат лигите b)
Ами като(ако) имате път насам може да се видят лично, а до тогава ще са виртуални гаджета l) oleeee
Публикувано: 19 March 2006 - 09:13 PM
Цитат
Ами като(ако) имате път насам може да се видят лично, а до тогава ще са виртуални гаджета
хаха точно така 1super много добре звучи- виртуални гаджета d)
пък ние скоро ще имаме ходене до София с Луси за ден два...ако не сте заети ще се видим да не точат лиги само по снимки l)
Публикувано: 19 March 2006 - 09:21 PM
Супер, звънкай (0888901703) и ще поиграят, пък и дори да е за малко 1super
Публикувано: 19 March 2006 - 10:08 PM
Цитат
Не се преобръща, а се търкаля в някфи гнусотии.. и яде тупаници после..
И Елмо се търкаля във всичко гадно. Днес дори се тръшна на един охлюв oleeee Някой или по-скоро нещо го беше извадило от черупката му и нашия хубаво се отри в него. Отврат. А иначе и Елмо доста бързо учи, но сега нямам никакво време да се занимавам с него по-задълбочено. Но си мисля, че може би трябва, все пак да му се развива мозъчето не само за белите, а и за умните номера!
Луската наиситина е много красива! Ех, тоя Морти как ни изпревари, голямо нещо е конкуренцията l) w)

Вход

Горе
Цитиране +