Дакел
Публикувано: 13 March 2006 - 06:55 PM
Добре дошли и от мен (Деси) и моята дакелка Леа!!!
Надявам се да ти е интересно във форума за Дакелчетата!!!
Разкажи повече за твоята сладурана! И ако можеш пусни снимчици!!!
п.п. Впрочем забелязвате ли , колко повече момиченца се присъединяват към компанията...!!! b) Само 3 момченца и 7 или повече момиченца... b) l) d)
Надявам се да ти е интересно във форума за Дакелчетата!!!
Разкажи повече за твоята сладурана! И ако можеш пусни снимчици!!!
п.п. Впрочем забелязвате ли , колко повече момиченца се присъединяват към компанията...!!! b) Само 3 момченца и 7 или повече момиченца... b) l) d)
Публикувано: 14 March 2006 - 03:29 PM
Цитат
Цитат
От снимката става ясно, че наистина ушите са по-малки, отколкото трябва да бъдат.
Точно!!! 1super Ама не знам защо така е станало???! Ушичките вярно са и много по-малки от нормално и аз го забелязах...! d) Ама понякога знаеш ли като се ококри или като се стресне си ги ''изправя'' ,имам предвид за момент заприличват и на истински дакел!!! Иначе хубав цвят има...!!! Прилича на дакелче,но пък кой знае дали верно не е имала някой пра роднина не дакел...!!! Много ми е странно l) oleeee
Не че се опитвам да я изкарам чистокръвна, но да попитам възможно ли е ушите просто да не са пораснали? bl) Или пък да са се смачкали? bl) Незнам възможности...кажете вие...!!! d)
Деси, може да има глисти, на Йода поне от това му се изправи ухото и после клепна.. Ако толкова те притеснява, с лека операция може да се оправи, според лекари. Но, ако наистина са й по къси у6и4ките, не знам дали няма да е по-грозно.. Ина4е си е дакел4е хубаво
Публикувано: 14 March 2006 - 07:34 PM
Цитат
Деси, може да има глисти, на Йода поне от това му се изправи ухото и после клепна.. Ако толкова те притеснява, с лека операция може да се оправи, според лекари. Но, ако наистина са й по къси у6и4ките, не знам дали няма да е по-грозно.. Ина4е си е дакел4е хубаво
Ами глисти не са! Давах и хапче миналия месец...нищо нямаше! А един много сигурен белег,че няма - че е дебеличка! r) b) а ,ако имаше щеше да е слаба! Та просто ушичките са и мънички!!! Аз си мисля,че е защото като малко много я мачкахме и може да сме и смачкали ушетата...! Това не знам дали е вярно! Иначе тя си ми е сладкиш и с малки ушички! w)
---
Цитат
Ина4е си е дакел4е хубаво
w) Мерси! d)
Публикувано: 14 March 2006 - 11:38 PM
Деси, ушите нямат значение! На Леа това й е чара, да знаеш! Малките ушета сладки ги има тя и само тя и това я прави уникална!!! Не е от мачкането обаче, защото и на Елмо много ги мачкахме и още ги мачкаме, ама са си нормални. Ушите й са малки, за да е по-красива w)
Публикувано: 15 March 2006 - 06:08 PM
Цитат
Деси, ушите нямат значение! На Леа това й е чара, да знаеш! Малките ушета сладки ги има тя и само тя и това я прави уникална!!! Не е от мачкането обаче, защото и на Елмо много ги мачкахме и още ги мачкаме, ама са си нормални. Ушите й са малки, за да е по-красива w)
Еее Мил, много ме зарадва!!! w) d) Съвсем си права ,че ушетата са и чара! b)
w) Всички сте прави!!! d)
п.п. майка ми казва, че като погледне нагоре прилича на прилепче и аз и се сърдя! oleeee l)
Публикувано: 16 March 2006 - 02:59 PM
Цитат
Хехе, всеки си има номерца. Елмо като му се играе и като се глези като се движи по гръб и реве един такъв много смешно, аз казвам, че е като мече. А като е сънен само се мърда на ляво на дясно.
пък наща като заспи на някое канапе или диван и, като се за загрее и аз трябва да я преместя примерно някъде другаде или да я сложа в къщичката, проявава характерче l) и недоволства, сумти , ръмжи неудобрително... b) d)
---
А пък нещо много смешно! Като се прибирам в къщи и , Леа ме посреща с буйна радост...цвърчи , върти опашка , подпира се на мен и ме драска, иии най-смешното, зъби се... l) имам предвид показва си предните зъбки, ама е толкова въудошевена... w) . Ама не мога да ви опиша как се зъби! b) трябва да ви пратя клипче...
Публикувано: 16 March 2006 - 03:49 PM
Ами от къде да започна.Дакелицата ми е от Плевен както и аз.Подариха ми я на 5 месеца(малко късно но нищо).Преди това е била при други хора и доколкото знам е правила бая бели.Не че при мен не прави.Тъмничка е на цвят-леко червенее.Какво друго да ви разкажа?Аа не е много дебела:(а трябва.Нали е дакел!!Според вас нормално ли е да тежи 4-5 кг. когато ве4е е на толкова години?хайде няма да досаждам повече.
А за снимки-нямам-имам де но те не са от цифров апарат:(((но е много сладка. b)
А за снимки-нямам-имам де но те не са от цифров апарат:(((но е много сладка. b)
Публикувано: 16 March 2006 - 06:36 PM
Цитат
Според вас нормално ли е да тежи 4-5 кг. когато ве4е е на толкова години
личнo според мен е напълно нормално за женски дакел d)
а днес Луси много ме учуди....ям си аз слънчоглед и дадох на Луси една семка...нашата си я обели със зъби...изяде си я като човек.... dribble
Публикувано: 16 March 2006 - 10:20 PM
Съвсем нормално за дакелче на тази възраст!
Обаче не е хубаво да е дебело ,както си мислиш ти! Точно, защото е дакелче! r)
А тяхното слабо място е гръбнака и за това не е хубаво да са дебелички!
Мойта дакелка е дебеличка и сега сме на диета! r)
Обаче не е хубаво да е дебело ,както си мислиш ти! Точно, защото е дакелче! r)
А тяхното слабо място е гръбнака и за това не е хубаво да са дебелички!
Мойта дакелка е дебеличка и сега сме на диета! r)

Вход

Горе
Цитиране +