Дакел
Публикувано: 17 March 2006 - 01:05 PM
Казвам се Ванина,забравих w)
Публикувано: 17 March 2006 - 06:00 PM
---
Цитат
Аз я къпя рядко в общи линий. Лятото няколко пъти, а зимата не експериментирам. Сериозно ли са ти казали за Низорала? Аз съм я къпала с Низорал, става много мека, но се уплаших да не я подразни.
Ушите ме е страх да чистя! Гледам ги, чисти са, но ме е страх нещо да не и направя. Днес ще я изкъпя, защото и се е появил пърхут. Мисля със Хърбал Есенсис, пък ще видим как ще и понесе. А иначе тя си е много спокойна,като я къпа. Въпреки, че изражението и е се еднооо ще я коля.! oleeee
Публикувано: 17 March 2006 - 06:43 PM
Публикувано: 17 March 2006 - 07:44 PM
Цитат
хехе ми не знам :-) Нашата е от един зоомагазин тук в София. Вие май не бяхте от София? d) Но те всички дакелчета си приличат! Всички са сладури w)
Ние мялко се позагубихме. ... Утре м/у другото сме на операции. Стискайте палци на Шели всичко да мине безпроблемно и утре следобяд вече щ
е е щастливо кастрирана b)
После ще пишем как е минало и как се чувства госпожицата d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 17 March 2006 - 07:53 PM
Цитат
Защо не ги къпете с вносен кучешки шампоан, струва 7 лв. и стига за много пъти.
Публикувано: 17 March 2006 - 08:32 PM
Относно разходките в дъжда, Елмо не признава ни дъжд, ни сняг, ни нищо. Дай му да е навън! Май аз по се мръщя на дъжда отколкото той n)
Публикувано: 18 March 2006 - 02:48 PM
Публикувано: 18 March 2006 - 05:40 PM
Дано бързо й мине всичко и пак да тича навън b)
Ние не сме я ресали нея м/у другото! То почти няма кво да се реше. Лятото може да вземем от тия ракъвици-четки, за да се почиства прахта. Но иначе нямат нужда от ресане общо овзето дакелите! Което е супер b)
Само веднъж сме я къпали. И следващото къпане ще е към началото на лятото може би! А и сега с тези операции не смятам да я пипаме. А и няма смисъл. То не е и много хубаво постоянно да се къпят животните!
За пърхот не знам ... Низорал май е добро решение. Но най-добре съвет от вет-а. Така няма да сгафите с нещо неизпитано и да му навредите още повече :-)
Поздрави на всички дакели и до скоро! d) d) d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 18 March 2006 - 09:23 PM
---
Цитат
Аз също супер рядко я реша!!! d) а то и какво толкова да и се реши...
---
Цитат
Ние за първи път я изкъпахме си спомням, когато дойде у нас...! То какво къпане бешеее с една гъбка тати я забърса и изми муцунката...!!! И си спомням толкова е била малка, че се събираше в неговата ръка!!! А то същност нямаше как при нас да се избегне поне малко измиване, защото кученцата стояха заедно в едно кошче иии нали се сещате, че малко са се напикавали едно върху друго...! b) d)
Публикувано: 19 March 2006 - 11:30 AM
Четката на Елмо купих от зоомагазина. От едната страна е с естествен косъм, а от другата с бодлички. Реша го от страната на космите, за да отстраня падналите косъмчета, пърхута и т.н. Обаче и на Елмо му се случва доста рядко. Просто като видя, че се скубе повече и го сресвам. Не, че има особена нужда, наистина дакела е късокосместа порода, но просто профилактично.
Публикувано: 19 March 2006 - 02:37 PM
Прикачени файлове
-
Picture_644.jpg (196.36K)
Брой сваляния: 97
Публикувано: 19 March 2006 - 04:34 PM
Как е днес? Всичко ок ли е? r)

Вход

Горе
Цитиране +