Дакел
Публикувано: 31 March 2006 - 08:39 PM
Целувки от нас с Елмо.
Искам да ви питам нещо - много искам да се съберем да поиграят дакелчетата. Обаче нямаме личен автомобил, а с градския транспорт ми е много абсурдно да се разнасяме. Та, дали примерно на всички им е удобно в Борисовата градина, или парка на Съветската армия. Пак е в центъра, но за нас е много по-удобно от НДК, можем да стигнем пеша. Не искам да се налагам, просто питам дали ви е удобно.
Поздрави.
Публикувано: 02 April 2006 - 02:22 PM
Публикувано: 02 April 2006 - 04:19 PM
Поздрави от нас с Шели super best

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 April 2006 - 11:28 AM
Цитат
Целувки от нас с Елмо.
Искам да ви питам нещо - много искам да се съберем да поиграят дакелчетата. Обаче нямаме личен автомобил, а с градския транспорт ми е много абсурдно да се разнасяме. Та, дали примерно на всички им е удобно в Борисовата градина, или парка на Съветската армия. Пак е в центъра, но за нас е много по-удобно от НДК, можем да стигнем пеша. Не искам да се налагам, просто питам дали ви е удобно.
Поздрави.
На мен също ми е много удобно там, стига да е събота или неделя
Публикувано: 04 April 2006 - 04:33 PM
Така че остава да се разберем за подробности, но нека изчакаме края на седмицата, че все пак .... нали знаете всичко става, може да се откаже някой в последния момент,м заради ангажимент или нещо такова ...
Айде поздрави от нас и умната l)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 04 April 2006 - 04:44 PM
Тази седмица .. в събота имам изпит, а в неделя сме на училище с Морти, но ако следващата седмица се организирате за събота примерно и ние ще дойдем 1super
Публикувано: 04 April 2006 - 07:49 PM
Цитат
Тази седмица .. в събота имам изпит, а в неделя сме на училище с Морти, но ако следващата седмица се организирате за събота примерно и ние ще дойдем 1super
Ами то и градинката на Хилтън не е толкова по-далече.. може и там
Абе как научихте вашите да пишкат навън, моят още прави бели вътре, знае, че не трябва, но май не му пука много...
Публикувано: 05 April 2006 - 08:26 AM
------------------------------------------------------------------------------------
Розка, а това училище тук от форума което се организирва е, нали??? Много се изкушавам и ние да дойдем, че сме много зле с командите, но пък от друга страна вие вече сте напреднали сигурно и никой няма да се занимава с нас отделно ... все пак всичко е доброволно. ...
Там какво правите най-общо казано??? Как ви обучават?

Публикувано: 05 April 2006 - 11:14 AM
Публикувано: 05 April 2006 - 11:39 AM
Цве, до колкото съм информирана, вече е забранено да се пътува с куче в градския транспорт, но навсякъде по рейсове и тролеи стои още старата наредба, където пише, че може. Само до колкото знам кучето трябва да е с паспорт, повод и с билетче разбира се. Аз обаче пак повтарям, че нашия Елмо не го виждам в рейса. Пък и като знам какъв народ е при нас по спирките просто ще е мъчение и за него и за нас. В 280 за мен няма място, пък камо ли за кучо s) cl)
Публикувано: 05 April 2006 - 02:31 PM
Цитат
Здравей, добре сме.. как е малкия Бъди, расте ли? w)
Ще те помоля да си намалиш снимката в подписа - прекалено е голяма..
Публикувано: 05 April 2006 - 02:36 PM
Цитат
Там какво правите най-общо казано??? Как ви обучават?
Силве, точно за това училище става дума 1super
Честно казано, ако дойдеш със Шелката няма да съжаляваш.. освен, че научаваме основни неща и страшно много се забавляваме l)
mil_ е страхотна, много съм и благодарна.. само 2 пъти сме ходили ( но и тренираме тук в градинката), а Морти вече е друго куче oleeee
Последния път не можах да отида, но в неделя съм там! 1super Ако искаш ела да погледаш.. и после ще поиграят кучовците. А и може да ти хареса и да се включиш.. няма значение кой на какво ниво е.. ние "преговаряме" l)
Публикувано: 05 April 2006 - 04:41 PM
М/у другото всички снимки до тук са супер готини, давайте още :-)

Публикувано: 05 April 2006 - 04:44 PM