Дакел
Публикувано: 20 October 2005 - 09:33 PM
Публикувано: 20 October 2005 - 10:34 PM
Публикувано: 21 October 2005 - 08:40 AM
Розка, а при теб Морти кога спря да пишка из къщи??? Имам предвид като започнахте да го разхождате още ли ходеше И в къщи??? Защото ми казаха, че до 6-ия месец някъде все в нас ще си пишка, без значение, че го изваждаме ouu ouu ouu

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 AM
Публикувано: 21 October 2005 - 12:54 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 21 October 2005 - 05:02 PM
Цитат
На 4 месеца е r)
Цитат
Ами сутрин, по обяд и вечер му правя по-дълги разходки, но го свалям още 2-3 пъти между някои от разходките само да се изпишка .. понякога само 1 път. Днес например.. сега се прибирам. Само сутринта и на обяд е излизал.. не е правил бели и ще го изведа направо към 7:30 за вечерна разходка. Ааааа забравих и вечер като се прибера.. не зависимо колко е часа го свалям да пишка r) Вие кога почвате да излизате? r)
Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 PM
А иначе Морти от по-кротките или по-дивите дакели е??? :-) Просто информативно :-) Долу горе да си направя сметка дали Шели ще свикне също да си пишка навън ;)

Публикувано: 22 October 2005 - 11:40 AM
Публикувано: 22 October 2005 - 02:42 PM

Публикувано: 23 October 2005 - 08:33 AM
Цитат
Дакелът е много своенравно куче. Трябва търпение. Пък и са много обидчиви, ако нещо в държанието и към нея не и хареса може да те направи луда, НО това въобще не означава да я оставиш да си прави каквото иска. Бъди по-търпелива, хвали я много като те слуша, давай и наградки. Все пак е на 2 месеца - ще се научи! r) А за разходките - за къде си се разбързала. Изчакай, ще почне да излиза и ще видиш колко бързо ще свикне само навън. r)
Публикувано: 23 October 2005 - 05:50 PM
Да те питам сега - днес реших да ида до този магазин на Граф Игнатиев, който ти препоръча, но нещо не го намерих bl) Да нямаш предвид този, който е до Славейков, на ъгъла има музикален магазин и малко след него е и Зоомагазинът?? Защото по самия Игнатиев нищо не видях да има. А този до Славейков го знам и много ми харесва, затова сега от там й купих храна и лакомства за награди! super
Като стане време за каишки и дрешки пак там мисля да идем, готин е магазина.

Публикувано: 23 October 2005 - 05:58 PM
А къде ги извеждате??? b) b) b) d) d) d)
Публикувано: 23 October 2005 - 06:05 PM
Публикувано: 23 October 2005 - 06:39 PM

Публикувано: 23 October 2005 - 06:49 PM
Публикувано: 23 October 2005 - 08:35 PM
Цитат
Здравей! Моята дакелка честно казано вече не съм сигурна че е мини точно, но се надявам да е така :-) За такава я взехме все пак! Но е от зоомагазин, а ми казаха, че те не са много надеждни при продажбите и много често ставали измами. А как да разберем дали едно бебе дакелче е мини или нормален дакел?!?!? bl) Но в крайна сметка, няма значение. Ние си я обичаме и сега няма да тръгнем да я сменяме само щото не била мини! b)
А ако има снимки на компютъра си, можеш да ни ги пратиш по мейлите. Моят например е: sisherz@mail.bg Ще се радвам да я видя твоята сладурана! :-) Сигурна съм, че е такава. И дано още дълго време те радва!
М/у другото до колко години живеят дакелите??? Знам, че колкото по-малка е породата, толкова по-дълго живеят представителите й!!! Зависи, разбира се, и от хранене, начин на живот, но това са вече подробности...

Вход

Горе
Цитиране +