Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#181 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 October 2005 - 05:04 PM

Аууууу :))) супер е! w) Точно с нещо червено си я представях .. сладурана! На Морти полото му е малко голямо, но нарочно го взех такова, защото като го знам как расте с минути след месец вече ще му е малко (ако му е точно де.. ) b) l) d)

#182 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2005 - 06:33 PM

АА, честито ви бебе!!!! Много е сладко, нямам търпение да съберем всички бебоци!
Наистина този пуловер на Морти обира точките. Ние вече имаме каишка, ама се оказа малко малка.........до няколко седмици няма да му става(защото е нагръдник). Взехме я от същия този магазин на Графа. И тъй като нашия Елмо ще почне да излиза направо с пуловера, защото е доста студено вече, май ще ходим и за каишка, и за пуловер едновременно. Дано да улучим размера този път и на двете неща b) Той нагръдника уж се регулира, много ни хареса, ама се оказа, че нещо е много странно направен. Ще видим какво ще стане.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#183 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2005 - 06:57 PM

Мила, отидете направо с Елмо l) Тамън ще си харесате нагръдника и пуловера направо върху него.. аз така направих.. Морти се чувстваше малко като манекенка, нооо беше весело l) b) l) d) d) d) и айде като почнете да излизате да ги съберем най-после r) w)

#184 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2005 - 08:09 PM

Здравейте! :-) Благодаря на всички за поздравите :-)
Ами малката се казва Шели и от 5 дни е при нас, сега на 22-ри става на 2 месеца! Мноооого диво куче е l) l) l) Само обикаля насам-натам и дърпа всичко по пътя си l) Иначе е много миличка! Вчера й правихме първата имунизация! Мини-дакел е! А компанията какви дакелчета сте??? Морти например май е от големите???
Амииииии какво другооо???? Щура глава е! Има доста играчки, но все гледа да захапе я крак, я килима, я пердето super super Луда глава! bravo

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#185 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 08:19 AM

Еййй,
големи са сладурчета с дрешките. И Молина си имаше якенце, което запазих за следващото кученце, защото много ни хареса а и си е чисто новичко.
Извадила съм кройка на якето, то е с лепенки отстрани, нямам как да ви го покажа как стои върху кученце, защото нямам на кого да го облека s) , но мога да пратя кройките на някой факс ако искате, ако ви се шие, вземете само вата за якета от специализираните магазини, малко лепки (от лентите дето се залепват една за друга) и сте готови... super
Пускайте снимки с облечените си мишочета, много ме радват така

#186 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 08:52 AM

Наистина са големи сладури като са облечени! Особено на Морти много му ходи това синьото. голям красвец е! super И на Шели ще й търсим нещо, но като стане време да излиза, засега си ни е вкъщи! И в момента oo в мен :-))))
User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#187 Потребителят е офлайн   sandriana Икона

Публикувано: 20 October 2005 - 09:27 AM

Zdraveite.Otdavna iskah da se vklucha v foruma.I az kato vsichki vas sam vlubena v dakelite.Izkluchitelno inteligentni,no mnogo svoenravni.Az imam dakelka na 6 meseca.Kazva se Nora i mnogo ia obicham.Interesuvam se za vsichko svarzano s tiahnoto otglezdane ,hranene ,vuzpitanie,.Tarsia adres na magazin ot koito moga da i kupia dreshka za zimata.Ako niakoi se interesuva ot neshto po-konkretno bih pomognala s niakoi savet.

#188 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 09:33 AM

Ами по-горе има един адрес за магазин. Имало много хубави неща и то уникати ;-) И аз ще търся на Шели, но по-нататък. Още сме малки хихи
Добре дошла в този форум. И аз не съм много отдавна тук, но ще се старая да пиша редовно :-)
А готин магазин около Надежда 1 да знаете
s)
User's Signature

Качена снимка

#189 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 09:51 AM

Цитат

Мини-дакел е! А компанията какви дакелчета сте??? Морти например май е от големите???

Морти на възраста на твоята дакелка беше също толкова голям cl) r)

#190 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 10:21 AM

sandriana, здравей и добре дошла! r) Във форума ще откриеш много полезна информация за отглеждането на кученцето си. Аз лично съм имала винаги куче в къщи, но много неща не съм знаела - от форума научих МНОГО!!! w) r) .. и сега Морти го гледам.. така да се каже по "правилата" b)
За дрешките за кучето.. аз споменах по-горе, че на Морти полото е от зоомагазина на Графа, който се намира точно срещу пазара (друг няма). Виждала съм и на много други места, но от там му купувам общо взето всичко. Вече има доста добре заредени магазини, така че ако не ти е удобно там.. сигурна съм ще намериш и на друго място. Но там са върхът наистина! b)

П.П. Ако имаш възможност пусни снимка на твоята сладурана.. да и се порадваме и ние!!! l) l) l)

#191 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 09:33 PM

Здрасти и от нас с Елмо. Наистина форума е много полезен. Бях го изчела два пъти отгоре до долу преди да вземем Елмо! Искам да видя снимки на всички бебета с пуловери. А относно купуването на пуловери, Розалия притеснява ме, че трябва да почнем да извеждаме Елмо с дрешка от първата разходка. Така че, няма как да отидем с него да купим пуловер. Просто ме е страх, че ще му е много студено, пък и той докато свикне с външния свят ще мине време, не ми се мисли как ще му се отрази от първите дни разходка по центъра, а нямаме кола за съжаление.
User's Signature

#192 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2005 - 10:34 PM

Не знам.. като за начало първите няколко разходки виж как ще реагира навън. Не е нужно от сега да го облечеш.. аз Морти само рано сутрин го извеждам с поло. Защото сега като са с пуловери.. зимата на -15 с какво ще ги облечем?! bl) Предлагам да видиш как е с разходките първо.. макар че бързо е свикне. Пък после ще го заведеш за половер.. и като видиш, че го е страх и е ошашавен ще го гушнеш .. не знам де r)

#193 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 08:40 AM

Ами да, нормално е първите разходки да са малко "страшнички" за тях b) Но ние като сме там, ще свикнат! Аз мисля Шели, като порасне да я гушна в мен и с трамвая на Графа и да й вземем дрешка, а после вече ще я пусна да си върви и да се фука с новото си пуловерче хехе w) Като си я представя само и вече ми се иска да сме там! super
Розка, а при теб Морти кога спря да пишка из къщи??? Имам предвид като започнахте да го разхождате още ли ходеше И в къщи??? Защото ми казаха, че до 6-ия месец някъде все в нас ще си пишка, без значение, че го изваждаме
ouu ouu ouu
User's Signature

Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 AM

Зависи от кучето.. Морти вече много, ама много рядко му се случва да пишка тука. Да не кажа, че не му се случва. Ако нещо напук не го направи.. като се ядоса пуска по-малко и гледа нагло a) За акане да не говорим - само навън! r) Но не знам.. всяко куче си е индивидулано. r)

#195 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 12:54 PM

А той на колко месеца стана???
User's Signature

Качена снимка

#196 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 01:29 PM

Да, с пуловера ще се оправим. Днес ходихме до магазина, казаха да му вземем мерки и така ще му изберем точен. Пишкането ни е проблем. Дано като почнем да излизаме да се научи да ходи само навън. Рози, по колко пъти на ден извеждаш Морти?
User's Signature

#197 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 05:02 PM

Цитат

А той на колко месеца стана???

На 4 месеца е r)

Цитат

Рози, по колко пъти на ден извеждаш Морти?

Ами сутрин, по обяд и вечер му правя по-дълги разходки, но го свалям още 2-3 пъти между някои от разходките само да се изпишка .. понякога само 1 път. Днес например.. сега се прибирам. Само сутринта и на обяд е излизал.. не е правил бели и ще го изведа направо към 7:30 за вечерна разходка. Ааааа забравих и вечер като се прибера.. не зависимо колко е часа го свалям да пишка r) Вие кога почвате да излизате? r)

#198 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 PM

Морти ми изглежда по-голям от 4 месеца. Може би защото е момченце и възмъжава b) super Ние сме едва на 2 месеца и ще можем към началото на декември май да излизаме навън. Дано и наша Шели свикне с разходките и да се изхожда само навън, че килимът ще стане на нищо дотогава ouu ouu
А иначе Морти от по-кротките или по-дивите дакели е??? :-) Просто информативно :-) Долу горе да си направя сметка дали Шели ще свикне също да си пишка навън ;)

User's Signature

Качена снимка

#199 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2005 - 11:40 AM

Понятие "кротък" дакел не знам даже дали съществува. Не мисля че трябва да съдиш по това колко е кротко едно куче cl)

#200 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 October 2005 - 02:42 PM

Да, това е ясно, но приятелят ми имат кокер и тя е много кротка и послушна и са нямали никакви проблеми с нея. Но при нас с Шели е коренно различно, това малко диваче имам чувството, че изобщо на нищо не иска да се научи :-)))) Разбира се, сега й се играе само, но трябва повечко търпение :-)
User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни