Дакел
Публикувано: 19 October 2005 - 05:04 PM
Публикувано: 19 October 2005 - 06:33 PM
Наистина този пуловер на Морти обира точките. Ние вече имаме каишка, ама се оказа малко малка.........до няколко седмици няма да му става(защото е нагръдник). Взехме я от същия този магазин на Графа. И тъй като нашия Елмо ще почне да излиза направо с пуловера, защото е доста студено вече, май ще ходим и за каишка, и за пуловер едновременно. Дано да улучим размера този път и на двете неща b) Той нагръдника уж се регулира, много ни хареса, ама се оказа, че нещо е много странно направен. Ще видим какво ще стане.
Публикувано: 19 October 2005 - 06:57 PM
Публикувано: 19 October 2005 - 08:09 PM
Ами малката се казва Шели и от 5 дни е при нас, сега на 22-ри става на 2 месеца! Мноооого диво куче е l) l) l) Само обикаля насам-натам и дърпа всичко по пътя си l) Иначе е много миличка! Вчера й правихме първата имунизация! Мини-дакел е! А компанията какви дакелчета сте??? Морти например май е от големите???
Амииииии какво другооо???? Щура глава е! Има доста играчки, но все гледа да захапе я крак, я килима, я пердето super super Луда глава! bravo

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 20 October 2005 - 08:19 AM
големи са сладурчета с дрешките. И Молина си имаше якенце, което запазих за следващото кученце, защото много ни хареса а и си е чисто новичко.
Извадила съм кройка на якето, то е с лепенки отстрани, нямам как да ви го покажа как стои върху кученце, защото нямам на кого да го облека s) , но мога да пратя кройките на някой факс ако искате, ако ви се шие, вземете само вата за якета от специализираните магазини, малко лепки (от лентите дето се залепват една за друга) и сте готови... super
Пускайте снимки с облечените си мишочета, много ме радват така
Публикувано: 20 October 2005 - 08:52 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 20 October 2005 - 09:27 AM
Публикувано: 20 October 2005 - 09:33 AM
Добре дошла в този форум. И аз не съм много отдавна тук, но ще се старая да пиша редовно :-)
А готин магазин около Надежда 1 да знаете s)

Публикувано: 20 October 2005 - 09:51 AM
Цитат
Морти на възраста на твоята дакелка беше също толкова голям cl) r)
Публикувано: 20 October 2005 - 10:21 AM
За дрешките за кучето.. аз споменах по-горе, че на Морти полото е от зоомагазина на Графа, който се намира точно срещу пазара (друг няма). Виждала съм и на много други места, но от там му купувам общо взето всичко. Вече има доста добре заредени магазини, така че ако не ти е удобно там.. сигурна съм ще намериш и на друго място. Но там са върхът наистина! b)
П.П. Ако имаш възможност пусни снимка на твоята сладурана.. да и се порадваме и ние!!! l) l) l)
Публикувано: 20 October 2005 - 09:33 PM
Публикувано: 20 October 2005 - 10:34 PM
Публикувано: 21 October 2005 - 08:40 AM
Розка, а при теб Морти кога спря да пишка из къщи??? Имам предвид като започнахте да го разхождате още ли ходеше И в къщи??? Защото ми казаха, че до 6-ия месец някъде все в нас ще си пишка, без значение, че го изваждаме ouu ouu ouu

Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 AM
Публикувано: 21 October 2005 - 12:54 PM

Публикувано: 21 October 2005 - 05:02 PM
Цитат
На 4 месеца е r)
Цитат
Ами сутрин, по обяд и вечер му правя по-дълги разходки, но го свалям още 2-3 пъти между някои от разходките само да се изпишка .. понякога само 1 път. Днес например.. сега се прибирам. Само сутринта и на обяд е излизал.. не е правил бели и ще го изведа направо към 7:30 за вечерна разходка. Ааааа забравих и вечер като се прибера.. не зависимо колко е часа го свалям да пишка r) Вие кога почвате да излизате? r)
Публикувано: 21 October 2005 - 08:46 PM
А иначе Морти от по-кротките или по-дивите дакели е??? :-) Просто информативно :-) Долу горе да си направя сметка дали Шели ще свикне също да си пишка навън ;)

Публикувано: 22 October 2005 - 11:40 AM
Публикувано: 22 October 2005 - 02:42 PM