Дакел
Публикувано: 24 September 2009 - 09:22 PM
Днес щях да закъснея за училище и не си оправих леглото а направо тръгнах. Когато се пребирам тръгвам да оправям леглото. Дърпам завивката - тежка и не помръдва. Огледах я - диша, ослушах се - хърка като дъскорезница. Дръпнах пак и Джерко само изръмжа и не помръдна. Засилих се и скочих до него. Той стана огледа се стреснато и като ме видя започна да ми се радва. По едно време се загледал някъде и ми е обърнал гръб а аз взех че го уплашх и той изкимтя от страх. И сега отново ми е сърдит. Вобще не ми обръща внимание. Оффф това е да имаш куче с характер.

We love animals and they love us
Публикувано: 25 September 2009 - 06:21 AM
Днес 25.09.2009 Дунди стават на 1 месец вече ходят стабилно дори намериха купите на мама и татко и ги атакуват пият вода самички и естествено ходят обилно по нужди избралиса играят с мама а и вече и Джако се включва в играта малко плахо но се престрашава даже тази сутрин малка Джули Дунда го притисна в един ъгъл в коридора първо е изми после е бута с муцуна за да се прибире в спалнята наближава времето до си ходят при стопаните а на нас ни е мъчно но дано да имат щастлив и игрив живот
Публикувано: 26 September 2009 - 09:13 PM
Здравейте! Ние скоро се прибрахме. бяхме при моята майка , за да празнуваме моя рожден ден. Хапнахме сладко сладко печен див заек, а Сара най - вече. ХАХАХА! Вчера и днес само ядене. Милата ми Шушка! Ама в този и в много случаи важи приказката моят дом - моятя крепост. Сара не можеше нито да спи, нито да си играе като хората. Откакто сме си дошли спи сладко и блажено. Ето снимка и на зайчето
Публикувано: 26 September 2009 - 10:09 PM
Честит рожден ден със закъсънение! Пожелавам ти много щастие,късмет,лябов и всичко което си пожелаеш да се сбъдне
Иначе и Джери когато не си е в къщи,спи неспокойно. На екскурзията само се въртеше и спеше много малко време. И когато е пребрахме...беше като сънливец.

We love animals and they love us
Публикувано: 27 September 2009 - 07:27 AM
Привет :)Вито вече е добре!
Лудува и прави същите магарии....точно както си го обичаме
От времто,в което не се хранеше няма и следа,сега е озверял от глад и само проси,или краде
Не се наложи да го слагат на системи,за което съм най-доволна.Скоро ще пусна и снимчици.

Публикувано: 27 September 2009 - 05:51 PM
Честито оздравяване!Днес пуснахме Бубата на двора да полудува и тя от някъде си намери един кестен.И започва една игра ама игра....И след около 1 час я викаме да се прибира.Тя не идва веднага както обикновенно а се забави малко.И едва в къщи забелязахме че си носи кестена с нея!Хаха голям смях.Сега си го търкаля и муши под дивани прочее и само лае и ръмжи като не може да го извади :Д
Публикувано: 28 September 2009 - 08:20 AM
Цитат(julianas @ Sep 26 2009, 04:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малка Кита черничката и Малка Джули си отидоха по домовете с своите стопани!
Да са живи и здрави и много дълъг и щастлив живот им желая заедно!
Да са живи и здрави и много дълъг и щастлив живот им желая заедно!
малката Джули вече 2 дни е с нас
започна да свиква с новия дом
храни се добре и спинка повече
за пишкането и акането ни известява
с леко скимтене и проблеми засега няма
все още не може да реши обаче къде и е по-уютно да спи
и затова половината от ноща я прекарва в нейното креватче
а останалата между нас на спалнята ...

с малкия вечер пада голяма игра и постоянно го търси
той вече и подари няколко негови играчки ...
довечера живот и здраве ще направя един фотосеанс
Публикувано: 28 September 2009 - 05:34 PM
Сладур,айде де да видим дундите и мини Джули.М/у Дейзи без малко да убие една котка
Гркото коте
Поне оживя,но беше чуждо не от нашите!!!