Здравейте и от нас. Ние преди два часа се прибрахме от ранчото, т. е. къщата , която купихме тези дни, бях ви споменала. Сарунка муцунка е уморена както винаги и спи дълбоко. Днес за малко да изяде едно от котенцата. То нейното от играчка ще стане плачка. Е всичко мина без проблеми - пак си играят. Нищо че на муцунка играта й е малко мечешка. ХАХАХА.
Сигорно цяла нощ не е спяла като къпана а? Ние с Джери в Неделя ходехме на село. Бяхме на дълга разходка в гората за гъби. Но видяхме ловци и се пребрахме защото има и хрътки и като ни подгонят... състезавахме с до вилата ни и той победи,но не честно.
Като заговоихме за гъби и ние бяхме за гъби тая неделя и трябваше да закусвам преди да потеглям и тати каза че ще се върти околко вилата.И аз като си изпих млякото и потивам и викам тат...а вместо него идва Бетка... -Бети...къте е татко...?-аз на шега и тя като хукна и аз:Бета чакай спри се и тя спира.чака ме приближа се на 1-2 метра и тя пак хуква....спира и мечака и така към 100 метра ме води и ме заведе при тати...И аз останах със зяпнала уста....! ДАКЕЛЪТ Е ГОЛЯМ ЧОВЕК!
Ама верно си е наистина. дакелът е голям човек. Моята Сара всичко разбира - като й казвам къде е тати на лов ли е, а? И тя така сладко върти глава и ходи на портата да ми покаже, че е излязъл оттам. Душичка ми е тя. Само дето изпитваме страх от дъжда. днес сутринта, когато излизахме валеше силно и тя не иска да излезе от входа. Ако я накарам насила, че трябва все пак да пишкаме, после ми се сърди и се бърше ли бърше...........
Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол
Днес 25.10.2009 трите дунди КИТА,ДЖУЛИ, И ДАРА навършват 2 месеца Да са живи и здрави също и техните собственици и да се радват заедно на дълъг и щастлив живот
Тук съм вече Известо време бяха много заета с хамстерите си и забравих да пиша. А и с тези домашни.... Днес на Джерко му взехме някакви кожички и ги сварихме. Надробихме му го с хляб, соса от кожичките и самите кожички. Направо облиза купата. И постояно иска още. Много е нахален а и е станал като царска наденица.