Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#3701 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 30 October 2009 - 04:29 PM

О,супер честито на дундите да са се така жизнени и здравички,е с малко закъснение,но пак става smile.gif
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#3702 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2009 - 07:15 PM

ЕЙ хора, кво става бе. Омръзнахме ли ви вече dh_188.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3703 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 08:52 PM

Неее разбира се че не сте ни омръзнали. ab_041.gif Нещо ново при вас?
User's Signature

We love animals and they love us

#3704 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 09:20 PM

Ами при нас нищо ново. С изключение, че Сарунка муцунка е малко тъжна по - простата причина, че заради студа мама не й дава да тича и играе навън. И с триста зора се прибираме вкъщи - на някой много му се тича.... Хехе! Общо взето сме добре иначе. В момента муцунка е завита през глава на моя фотьойл, който с нетърпение чака да освободя, за да го завземе целия. db_046.gif db_046.gif db_046.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3705 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 November 2009 - 04:11 PM

Ама нещо наистина много ни замря темата! Да знаете, че съм ви сърдита. Никакви ви няма. ЕХОООООООО, хора, къде сте? db_046.gif be_107.gif db_046.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3706 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 November 2009 - 09:15 PM

ами на работа късни разходки.........

#3707 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 03:55 PM

Здравейте! Хей, хора липсвате ни! ние както всеки уикенд бяхме на ранчото. Мишка беше много щастлива. ХЕХЕ!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

[Качена снимка

#3708 Потребителят е офлайн   mariana_jl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 09 November 2009 - 05:02 PM

хихихихи!Ние с Вито тъкмо се прибираме от разходка.Направо го побъркаха децата на полянката.А той нали е лиглио,обича да е център на внимание.Сега измихме лапинките и се е изпънал на дивана(разбира се,че там) и си ги близка и май ще заспива,че то голямо бесняне беше zz_222.gif

#3709 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 November 2009 - 08:33 PM

Ние цял ден висяхме в къщи нещастни че вън вали. Омръзна ни от тези облаци и от този дъжд. Вече 2 седмици не сме виждали слънчице в нашия край... Само ходиме на двора до тоалетна и веднага вътре. Сега само се закача защото му е скучно и иска да изразходва енергията си. Вече скъса всичките ни чехли. Ние му се карахме,но той си продължава. А и изяде "Китайската Роза" на мама. Сега е наказан да не влиза при цветята, този малак тревопасен динозавър. ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#3710 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 11:04 AM

Хаха! И ние сме нещастни по същите причини. И при нас вали! Саруша като излиза навън нарочно се мотае, че не й се прибира. Ама като й капнат две капки и започва едно лудо изтръскване и бърсане по всички мебели в къщи, че......Спиме завити през глава и само ако нещо изшумоли ставаме, че може би има нещо за хапване. Сутринта беше голяма борба с хапчето за вътрешно обезпаразитяване. Трябваше да сме на диета - ама как да стане изядохме хапчето с половин кренвирш, че иначе не го искаме, изплюваме го и го крием. ХЕХЕ! ae_085.gif wub.gif ae_085.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3711 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2009 - 12:57 PM

Познато и ние сме на диета Джако имаше малко проблеми с газовете и се теглихме заради лечението и цяло 1.200 отгоре за 2 месеца но нали милия опитваше храната на дундите и резултата не закъсня Джули влезна във форма 8 кг сега и Джако ще трябва но да видим как че сме едни лакомци вичко ни се яде!!!! af_089.gif

#3712 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 November 2009 - 01:21 PM

Хей а Дундите как са? Има ли новини от тях? Много ни липсват. Искаме снимки. db_046.gif db_046.gif db_046.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3713 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 November 2009 - 07:28 PM

Важдам Кита черната перла а за другите разбирам по телефона всичка са добре тази седмица ще видя и Дара надявам се и Малката Джули да е добре и така, има моменти когато ми липсват ужасно и ми става много нъжно но мисълта че са при любящи стопани ми помага ,уж за кратко бяхме заедно а пък свикнах и ми липсват ще поискам снимки и ще кача те са вече на 2месеца и 16 дни имат всички ваксини и се запознават с живота ! Д а са живи и здрави и много щасливи!

#3714 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 06:54 PM

Днес мина кастрацията на Джули и да ви кажа засега е всичко ок ,даже когато отидох да си я взема към 16.00 обикаляше клиниката ,хапна малко пи вода и сега спинка.Да ви кажа чесно даже си промених мнението по принцип бях против и все отлагах но каточи ли нещо ме такара са и взема час и да го направим преди нова година и какво се оказа намериха и киста досата горяма на матката ужас ако не беше направена кастрацията не ми се мисли пак щеше да има, но кои знае с колко усложнения и за ви кажа чесно да са живи и здрави малките ,но си мисля че бременоста има вина сеге ще чакаме иследванията ,които ще се изпратят да се види дали е изрязано добре и дали е доброкачествено стискаите палци аз вярвам, че няма да има усложнения и развитие, защото вярвам на ветеринарите от клиника НОВЕТ но вяма да е излишна и вашата подкрепа благодаря!

#3715 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 November 2009 - 07:02 PM

Потребителите които искат малки да се замислят.Те когато другите потребители спореха с вас за раждането вие не им обръщахте внимание.Трябва да се преживее за да се повярва dh_188.gif
Стискам палци и дано всичко да е наред smile.gif целувки на Джули wub.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3716 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 07:28 PM

БЛАГОДАРЯ!
Но аз може би не вярвах понеже имах котка която живя до 23 г и е пила дори хормонални просто тогава нямаше други лекарства за разгонване и нямеше никакви проблеми и това ми повлия на мнението, но все пак навреме направихме кастрацията!

#3717 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 09:37 PM

Аз пък съм много против кастрацията и всички други подобни. Все едно вървиш срещу природата. Все едно ние хората да нямаме деца. Е някои хора развъждат малки само и единствено с цел продажба и изкарване на пари. За мен това не са хора..... Не можеш да мъчиш животното за твоя кеф. Моята Сара така и не роди. А много ми се искаше. И не за да ги продавам. Напротив. Имахме списък с приятели, които искаха дакели, защото много я обичат. Щях да ги подаря, но щях да си оставя едно за мен. Да ми напомня за нея, когато няма да я има. Не дай Боже! Много я обичам. Но уви. Тя така и не даде на никое куче да я доближи. Но пък и да беше родила веднъж, пак нямаше да я кастрирам. Пак повтарям срущу природата не се върви. Не искам да обиждам никой. Просто това е мойто мнение. Може би единствено в случай като вашия и то ако има проблем, а не въпреки него. Целувки и прегръдки на Джули. Ще видиш, че всичко ще е ОК! af_089.gif

PS: Не ти ли е мъчно, че няма да има пак такива красиви дунди? Малко е трудничко с гледането, но аз бих рискувала. Въпреки, че трудно се оправях със Сара - Бернар, когато беше бебе. ХЕ - ХЕ! Пак бих го повторила. Просто я обожавам. Всъщност обожавам всички дакели. ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3718 Потребителят е офлайн   xrisi95 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 12 November 2009 - 09:56 PM

не ми се искаше пак в форума за дакели да се обсъжда тази тема.Обсъждана е много пъти.Тогава ако не вървяхме срещу природата кучетата ни ще раждат през 6 месеца!Болестите които може едно куче да има след като роди са много.Прочети ако искаш.
Прочети и за крастрацията и ще се промениш мнението.Както и преди се каза когато твоето куче роди и ти подариш или продадеш на хора кученцата няма да знаеш какво става с малките и за какво ще ги използват и така става една дълга и безкрайна верига...
Аз спирам да пиша по тази тема това е моето мнение.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#3719 Потребителят е офлайн   sara 25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2009 - 11:51 PM

По твойта логика тогава всяка жена на тази планета, която е раждала е болна. ХАХА! При кучетата е същото. Миличка, извинявай, не те познавам, ама ми се струва, че ти трябва да прочетеш малко. Дори може да се посъветваш с ветеринарни лекари. Всеки един достатъчно добър специалист ще ти каже, че раждането е полезно за кучето, защото то си сменя и пречиства кръвта. А кастрацията точно обратното - вреди. Но да не се обяснявам вече, че незнам накъде може да отидат нещата. Колкото до статиите за "крастрацията", които ми предлагаш - благодаря! - ти продължавай да си ги четеш. Аз мойто мнение няма да го променя!

Кучето ще ражда на всеки 6 месеца, ако не се грижиш за него....
Ако бях подарила кученцата, щях да знам какво се случва с тях, защото ще ги дам на близки хора, които ще се грижат за тях. Надявам се, че ме разбра! Нищо лично! be_107.gif be_107.gif be_107.gif
User's Signature

[Качена снимка

#3720 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2009 - 12:29 AM

Цитат(sara 25 @ Nov 12 2009, 10:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
По твойта логика тогава всяка жена на тази планета, която е раждала е болна. ХАХА! При кучетата е същото. Миличка, извинявай, не те познавам, ама ми се струва, че ти трябва да прочетеш малко. Дори може да се посъветваш с ветеринарни лекари. Всеки един достатъчно добър специалист ще ти каже, че раждането е полезно за кучето, защото то си сменя и пречиства кръвта. А кастрацията точно обратното - вреди. Но да не се обяснявам вече, че незнам накъде може да отидат нещата. Колкото до статиите за "крастрацията", които ми предлагаш - благодаря! - ти продължавай да си ги четеш. Аз мойто мнение няма да го променя!

Кучето ще ражда на всеки 6 месеца, ако не се грижиш за него....
Ако бях подарила кученцата, щях да знам какво се случва с тях, защото ще ги дам на близки хора, които ще се грижат за тях. Надявам се, че ме разбра! Нищо лично! be_107.gif be_107.gif be_107.gif

Олеле, сравнявате жена с кучка?? ud_009.gif А това какво са казали ветовете..... Ето заради това хората казват: "Питай развъдчика, а не вета!" В момента има много малко свестни ветове в България. Можете да се разровите из форума, за да видите колко кучета са пострадали заради некадърни ветове. Моят вет ми каза, че кучето ми е болно от една болест и ми поръча да си купя адски скъпа храна. Купихме 14кг-190лв., но кучето не я близна. Отидохме до клиника в София, където се оказа, че болестта изобщо не засяга този орган, който ми посочи ветеринарят. Уви, сетихме се за клиниката твърде късно. Кучето беше развило болестта и почина след няколко месеца. Така или иначе, болестта му беше нелечима, но нямаше нужда някой да ни заблуждава.
П.П. А грешна болест ми посочиха всички ветове в моя град.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни