Ау, много "компетентно" изказване. Човек да се смее ли, да плаче ли ?!? Може ли имената на тия "добри специалисти"? Та да знаем да не си водим кучетата там и да не ги препоръчваме...
Дакел
Публикувано: 13 November 2009 - 01:58 AM
Цитат
Всеки един достатъчно добър специалист ще ти каже, че раждането е полезно за кучето, защото то си сменя и пречиства кръвта. А кастрацията точно обратното - вреди.
Ау, много "компетентно" изказване. Човек да се смее ли, да плаче ли ?!? Може ли имената на тия "добри специалисти"? Та да знаем да не си водим кучетата там и да не ги препоръчваме...

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 13 November 2009 - 06:54 AM
Саричка няма смисъл да спориш просто подмини коментарите им!
А за малки дунди незнам по скоро няма да ми е мъчно макарче при нас всичко мина ок и самата бременост и раждането и след това и сега дунди са при отлични стопани даже снощи се чух със всички по скоро ми е мъчно сега когато вече не са при нас Джули толкова не страда даже да не кажа хич а аз още като се сетя ми се плачи толкова се привързах към тях но като знам че са добре и на мен ми е добре
Днес Джули е добре скача по диваните и все едно нищо не е имало
А за малки дунди незнам по скоро няма да ми е мъчно макарче при нас всичко мина ок и самата бременост и раждането и след това и сега дунди са при отлични стопани даже снощи се чух със всички по скоро ми е мъчно сега когато вече не са при нас Джули толкова не страда даже да не кажа хич а аз още като се сетя ми се плачи толкова се привързах към тях но като знам че са добре и на мен ми е добре
Днес Джули е добре скача по диваните и все едно нищо не е имало
Публикувано: 13 November 2009 - 10:30 AM
Джулианка, радвам се , че милата Джули е добре. Нашата Саруша е притеснена. Сега си оправяме двете с нея багажа. Чакаме тати да си дойде и заминаваме на ранчото. Ама като оправяме багажа - милата ми стои до сака и гледа тъжно. Страх я е да не я оставим. Всеки път се обясняваме, че няма как да ходим някъде без нея. Ха ХА. Ама нали ги знаеш дакелите - упорити са. Тя не вярвя и това е. Чак като кложим каишката и тръгваме - вече е щастлива.
Публикувано: 16 November 2009 - 10:15 PM
Много добре беше на ранчото. Поне успяхме да свършим важна работа, която отлагахме от доста време. Тати ходи на лов. Сарушка и мама бяха по цял ден на двора. Тя играеше с мацинките, а аз си почивах усилено. Знаеш ли, там забравям за всички проблеми и грижи. Като си дойдем тук пак се ядосвам, само гадости се случват. Искам да съм Саринка. Така сладко си спи мамината - не знае що е грижа или проблем. Тя много ме развеселява като съм тъжна. Сякаш ме разбира, когато ми егадно - идва и се сгушва в мен и ме гледа с тия големи хубави очи и аха да ми проговори. Много я обичам.
Публикувано: 17 November 2009 - 10:10 PM
Да така е. Съгласна съм с теб. Но са и много упорити. Особено, когато искат нещо, а не им го даваш... ХЕХЕ! От личен опит знам. Сарушка е уникално нахална щом й се прище нещо. Способна е понякога да ме изкара извън нерви. Като ми замрънка та де. Е скарвам й се, ама после ми става криво. Знаеш ли как казват на дакелите..........?
Домашни тирани!
Сещаш се защо, нали?
Домашни тирани!
Сещаш се защо, нали?
Публикувано: 18 November 2009 - 01:13 PM
Ей, хора. Мисля, че май повече няма да пиша в този форум. Много съм разочарована от модераторите. Преди няколко дни пуснах обява, че искам да купя курцхаар, понеже нали моят мъж е ловец и иска такова куче за лов. И днес вече темата ми е изтрита. Не сме били на пазара. Да ама модераторите не са си направили труда дори да я прочетат - че не пише нито цена, нито нещо от сорта на "палав" и други подобни епитети. Други подобни теми все още си стоят. Е сигурно има значени, че те продават, а пък аз искам да купя. Иди, че се оправяй. Мисля, че ми дължат голямоооооооооооооооооооооооооо извинение.
Публикувано: 18 November 2009 - 05:43 PM
eeeee...stiga de sara_25!!!kak shte spresh da pishesh vav foruma :( kakvo shte pravim bez teb,a i kato kachvash snimki na tazi hubost cherna nenaglledna......az na koi shte kazvam pred monitora:"vito,vij jena si" .xaxaxa
p.s.nqmam kirilica.sorry
p.s.nqmam kirilica.sorry
Публикувано: 18 November 2009 - 09:54 PM
Ей, хора много ви благодаря за обичта! Щом толкова настойчиво ме молите няма да си ида. Защото и вие много ще ни липсвате - на мен и на Сарушка. С нея сега седим пред компа и се радваме на всички вас. А тя ми подхвърля топчето да си играем. ХаХа и аз харесвам Вито за зет. Ама тази хитруша дали ще го хареса, че си падаме малко "мъжемразки". Докато не се появи някой да ни опитоми. ХЕХЕ! Обичам ви всички!

Вход

Горе
Цитиране +