Мисля си, че няма на света кучешка играчка, която може да замени тази гоненица :)
  Мисля си, че няма на света кучешка играчка, която може да замени тази гоненица :)

Публикувано: 31 August 2010 - 12:50 PM

Публикувано: 20 September 2010 - 02:18 PM

Публикувано: 29 September 2010 - 03:13 PM
 crime, в 21 September 2010 - 09:47 AM, написа:
crime, в 21 September 2010 - 09:47 AM, написа:
 Едричко расте макар майка й да е 5кг :)
  Едричко расте макар майка й да е 5кг :) и е около 8 кг. може другите мъжките кучета да са мини дакели
  и е около 8 кг. може другите мъжките кучета да са мини дакели   ще кача в събота или неделя ( най - късно понеделник ) снимките от рождения й ден
   ще кача в събота или неделя ( най - късно понеделник ) снимките от рождения й ден   

Публикувано: 29 September 2010 - 03:20 PM
 Ще стане една хууубава лъскава дакелска муцуна :)
  Ще стане една хууубава лъскава дакелска муцуна :) )! На нашето никога, откакто е при нас (беше на 50 дни ) не сме й давали нито троха от масата, вече на подчти 5 месеца не спира да упорства, лае, скимти.... не можеш да се храниш спокойно... Ако я затворим в др. стая става по-зле... Ако й дадем да яде докато ние ядем, тя го изгълтва за секунди и пак е паркирана!
 )! На нашето никога, откакто е при нас (беше на 50 дни ) не сме й давали нито троха от масата, вече на подчти 5 месеца не спира да упорства, лае, скимти.... не можеш да се храниш спокойно... Ако я затворим в др. стая става по-зле... Ако й дадем да яде докато ние ядем, тя го изгълтва за секунди и пак е паркирана! 

Публикувано: 29 September 2010 - 04:30 PM

Публикувано: 05 October 2010 - 04:32 PM