Дакел
Публикувано: 31 August 2010 - 12:50 PM
Хайде на гоненицата! Вашите дакелчета обичат ли да ги гоните или да ви гонят? Моята Марта лае доста настойчиво и като се приближиш да й се скараш хуква като обезумяла и почва обиколките! Научи се и на хитрости, засича те и те причаква зад вратата, след което отново "напада"!
Мисля си, че няма на света кучешка играчка, която може да замени тази гоненица :)
Публикувано: 20 September 2010 - 02:18 PM
Хахаха, в нас има правило "Никога не оставяй чорап на земята!" Незнам как, но няма и секунди то вече е с чорапа в уста и бяга да го хванеш, ти искаш да му се скараш, а то е на състезание.... след малко толкова яд ти идва и искаш направо да го "набиеш", но пак не идва... бяга сякаш ухилено до уши :) Какво ли си казва "Ти го свали, не ти трябва вече... защо не ми го дадешшшшшшшш?" :)
А колко тежат вашите дакели? Моето е 5кг, а е само на 4 месеца
А колко тежат вашите дакели? Моето е 5кг, а е само на 4 месеца
Публикувано: 29 September 2010 - 03:13 PM
crime, в 21 September 2010 - 09:47 AM, написа:
Значи да не се притеснявам, че моето е доста вдричко... В квартала има 2 мъжки които са на по 5,5кг и са на по 3-4-5 години, Марта е на 4 месеца и вече е на тяхната височина и размер
Едричко расте макар майка й да е 5кг :)
Ами Дейзи в събота става на 2 годинки
Публикувано: 29 September 2010 - 03:20 PM
Те са "миди" - нещо средно между мини и стандартен - границата е 7.5кг ! И като ме питат "на колко месеца е" и аз като кажа "ами на 4,5 месеца" и те "Аааааа тя е от големите дакели!"
Но аз пуснах това запитване тук защото при нас е много интересен случая - майка й е 5.6кг а бащата около 7, а нашето дооста тежи за месеците си :)
Ще стане една хууубава лъскава дакелска муцуна :)
Вие как отучихте кучето да си проси от масата? (Ако сте успели де....
)! На нашето никога, откакто е при нас (беше на 50 дни ) не сме й давали нито троха от масата, вече на подчти 5 месеца не спира да упорства, лае, скимти.... не можеш да се храниш спокойно... Ако я затворим в др. стая става по-зле... Ако й дадем да яде докато ние ядем, тя го изгълтва за секунди и пак е паркирана!
Моля споделете опит!
Но аз пуснах това запитване тук защото при нас е много интересен случая - майка й е 5.6кг а бащата около 7, а нашето дооста тежи за месеците си :)
Вие как отучихте кучето да си проси от масата? (Ако сте успели де....
Моля споделете опит!
Публикувано: 29 September 2010 - 04:30 PM
А правите ли си дакел - срещи!? Знам по-назад в темата ама още преди години сте си правили и е било супер забавно!
Няма по-добра игра за дакела от игра с друг дакел! Незнам какъв е регламента по организирането, но аз ще съм много щастлива да си направим.... а и Марта само за това мечтае ...
Няма по-добра игра за дакела от игра с друг дакел! Незнам какъв е регламента по организирането, но аз ще съм много щастлива да си направим.... а и Марта само за това мечтае ...
Публикувано: 05 October 2010 - 04:32 PM
За жалост аз не мога да дойда ( от Плевен съм ) :( !
- За въпроса ти "crime" нашата колкото и да не и даваме тя пак си проси...
- За въпроса ти "crime" нашата колкото и да не и даваме тя пак си проси...

Вход

Горе
Цитиране +