Дакел
Публикувано: 05 December 2005 - 01:44 PM
На мен ми харесват! Има и дългокосмести подобни, които са... нечовешки красиви! Много бих се израдвала на едно такова! b) d)
Публикувано: 05 December 2005 - 02:29 PM
Цитат
Странно ми е да го възприема такъв петнист. Сладък е, ама не ми е нормално. В Америка имат странни разбирания bl)
Да и на мен ми е супер странно!!! r) l) d) Вчера за първи път видях, такава шарка.....,но изглежда наистина доста се ценят! d)
Публикувано: 05 December 2005 - 05:26 PM
Ами, да. Нещо подобно, но не точно! Страхотни са! r) d)
Публикувано: 06 December 2005 - 06:22 PM
b) Хе хе и аз ще ви покажа моята госпожица, ловджийка е при това....вече super

С лисица още не се е срещала, но скоро и това ще стане r) d)

С лисица още не се е срещала, но скоро и това ще стане r) d)
Публикувано: 06 December 2005 - 06:36 PM
Това ми е било мечта...и Леа да се срещне с Лисица....! l) Надали ,обаче ще стане Екшън ,щото е много страхлива (то дори дворните котки не се страхуват от нея l) )! Но обожава да рови дупки...да ходи в разни горички.....да се завира между камъни.....абе изобщо има си ловен инстинкт!!! l) d)
Публикувано: 06 December 2005 - 08:02 PM
О благодаря ти b) Казва се Рона /Рони/. На 1,5 год r) Това ми е третият дакел, първа женска, засега е дваж по добра от момчетата l) .Не е плашлива и дори повече.Когато баща ми ходи с нея на вилата и я пуска там да си играе, удушила няколко заека s) b) .Е хем ми е кеф, хем ми е кофти, но за това е създадена все пак.Природа super
Публикувано: 06 December 2005 - 08:32 PM
Цитат
Konak здрасти много обичам дакелите ама да питам само малко извън темата имаш ли Курцхар или просто те кефят?Щото аз имам.Женски на 2години и се казва Кери. b)
Привет Надя!
Имам три курцхаара b) , освен дакела и още няколко други кучета b) d)
Публикувано: 06 December 2005 - 08:54 PM
Цитат
b) Хе хе и аз ще ви покажа моята госпожица, ловджийка е при това....вече super
Ееее, Konak, наи-после я показа! l)
Мислих, че я пазиш в тайна bash
Много е красива! Морти много обича какичките l) b) l) d)