Дакел
Публикувано: 19 December 2005 - 08:41 PM
А това мъничкото на снимката, дадена от дакел-фенка е Чихуахуа! Голямо сладуче! Ако не бяха толкова скъпи и ние щяхме да си вземем такова. Но ... като се замисля, по-хубаво че са скъпички, щото иначе сега нямаше да си имаме Шелиииииии bravoS

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 20 December 2005 - 02:24 AM
А за теб, ето това - ШЕЛИииии :-) Да я видиш в цялата й светлина, нашата луда глава l) l) l) d) d)
А м/у другото сега е попораснала и вече дрешката й е малко късичка, а на тези снимки се вижда, че я закрива цялата на задницата ... хихи расте бързо w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 20 December 2005 - 11:30 AM

Публикувано: 20 December 2005 - 06:02 PM
моля,моля дакел-фенка b)
Вчера Луси много ме учуди с певческите си възможности....купих и аз една малка свиркаща топчица( от тези по-изнервящо свиркащите ) и тя си я стиска, стиска и по едно време аууууу, в тон с топчицата...незнам вашите дакелчовци правят ли го, мисля да я записвам за star academy 2 l)
Публикувано: 20 December 2005 - 11:13 PM
Давай записвай Луската в Академито, с нея сме, здраво ще викаме за нея! l) bravoS

Публикувано: 22 December 2005 - 11:42 AM
Какво става с любимите дакелчета!
Цве...как е малкия Йода!?
Знаете ли,че днес във дивиди колекцията на вестник 24 часа,са пуснали филма
''Топло'' , а на корицата познайте...едно супер сладко дакелче! w)
Любимата ми реплика от тоя филм е:
''Голям човек е Дакела''! l) d)
Публикувано: 22 December 2005 - 01:02 PM

Публикувано: 22 December 2005 - 09:42 PM
Айде нищо, свършило вече! Освен ще го потърся в нета b)

Публикувано: 22 December 2005 - 10:50 PM
Каке Шели, много ли и е студено..? С Леа един ден така се изплашихме, като по чна да плаче един ден....ама ей така без нищо да е станало...та се стреснахме..! А то се оказа,че и е влязла сол под нокътчето и много щипе и дразни.. l) ! Та така ..сякакви щуротии.. l) d)
Публикувано: 23 December 2005 - 03:46 PM

Вход

Горе
Цитиране +