Дакел
Публикувано: 03 January 2006 - 03:07 PM
А и още нещо ако ви се дават повече пари - платете му билет! Няма начин да не ви качат.. даже и седалка за Елмо ще има!
Цве, пак заповядай.. super
Публикувано: 03 January 2006 - 03:11 PM
Проблема с влака е следния - последните пъти, когато пътувахме, беше безумна мизерия, просто не мога да го опиша. Беше толкова тъпкано, дублирани места, закъснения..............не ми се говори просто. Та се бяхме отрекли от родното БДЖ! Добре че се уреди работата!
Публикувано: 04 January 2006 - 03:49 PM
Тя като си застане в колата...или там в каквото е превозното средство и си заспива.. l) Дано и той да няма проблеми...,защото аз познавам доста кучета , на които много много не им понасят пътуванията..! Е но щом става дума за дакел съм сигурна,че няма проблеми... l) d)
Публикувано: 04 January 2006 - 11:14 PM
Публикувано: 05 January 2006 - 09:44 PM
Е , не съм била права , има последователи... l) На тая снимка се вижда,че и на Лейчет са и щръкнали ушетата!!! d)
Ако няма да го водите на изложба, не е проблем... r) d)
А мисля,че твоя е още е малък..,може да му се изправят...!
Публикувано: 06 January 2006 - 04:12 AM
Гледам за тези пътувания с кучета доста сте изписали! Значи ние от София до Сандански си пътувахме най-спокойно с Шели! Отидохме на гарата в желания от нас час, директно при шофьора, питаме има ли проблеми да се качим с това куче - той казва не, стига да не хапе ;) и готово! Бяхме с Митко и Шели си спа почти през целия път между нас двамата, не сме купували билет и за нея! Никакви проблеми!
Към 15ти ще си ходя пък в Русе и пак по същия начин ще процедирам. Директно на гарата, питам в автобуса и така... Но за Русе вече имам набелязана фирма, която разрешава, така че...
А това, че по телефона си получила различна информация, мил, е възможно понеже май наистина има някаква наредба, че превозването на животни е забранено!!! Но явно жената от гарата нещо не е била много в час и ти е дала грешна информация!
Но за да не губят клиенти явно доста фирма са съгласни пътниците им да пътуват с животни! :-)
Да ви питам тая събота ще има ли среща на форума? Че много ми се ходи с Шели на такава!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 06 January 2006 - 04:17 PM
Иначе всичко нормално... r) Вие да не мислите,че така е през цялото време... нее! r)
И на Леа ,ей така като чуе някакъв шум..и си изправя едното уше..!
А мисля,че обикновенно това щръкване може да е от повечко мачкане по ушетата...поне на Лейчето май от това и станаха така....ама ние нали ,като я взехме Леа и си бяхме...новаци! r) d)
А пък на тая снимка съм я хванала точно със щръкнали ушета , като немска овчарка! l)
Публикувано: 06 January 2006 - 05:42 PM
А той възстанови ли се вече окончателно от болестта си? Доста изпати милото баш по празниците...

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 06 January 2006 - 05:44 PM
Иначе други проблеми има ли? Нещо да си го мята, да си върти главата.. казваш станало е за секунди.. да не го дразни нещо? А и как точно стърчи.. нагоре, настрани?! bl)
Публикувано: 06 January 2006 - 05:54 PM
Публикувано: 06 January 2006 - 06:08 PM
Мисля, че знам за какво говориш.. Морти като спи и като се изправи в началото лявото ушо му е леко в страни, някакси смачкано и долния край повдигнат.. понеже е ужасно грозно аз му го оправям и като му го наглася не мърда повече l) Скоро между другото не съм го виждала, ако искаш консултирай се с вет'а.. може нещо временно поради неразположението.. той малко ли изтрая горкия! s)
Публикувано: 06 January 2006 - 10:57 PM
Ами какво да кажа,уж мойта дакелка не е от най-най неясните...смисъл знам коя е мйака и баща и...стопаните... bl) Гледам на доста дакели хубаво са им клепнали ушетат...пък на Леа що така и щръкнаха? bl) А също забелязах,че нейните са доста по-мънички от обичайно...може би затова не могат добре да и клепнат..! Тя самата е ...дребна според мен? bl) Незнам дали се дължи на това! Казвали са ми,че е изтърсак? bl) та може и за това да е била най-мъничка...
Ами...ушетат и верно щръкват,но пък е сладка! l) аз съм свикнала...
абе важното е,че не е болнава(пу пу)...! Здравето е най-важно...пък ушите ще се оправят(дай боже)!
Та,ако не бяха тези ушета щеше съвсем да има вид на ''истински'' Дакел! l) Аз някъде бях чела,че горе-долу може да разпознаеш ''истинско'' от нечистокръвен дакел..! Но дали е вярно...това не се знае l) ! Та там пишеше(за дакела),че трябва да има характерните ''бемки'' , ноктите и носът да са черни,да има ясна по-тъмна линия на гърба......и други..! Та аз съм я оглеждала за тези белези... всичките ги притежава, но тя твърдо не е породиста..естествено,но си е дакел l) l) l) d)
Е , Цве докладвай какво е станало при ВЕТ-ът! Дано да се изправят ушичките му! w) r) d)
Публикувано: 07 January 2006 - 12:18 AM

Вход

Горе
Цитиране +