Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#691 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 December 2005 - 01:22 AM

Качена снимка
Весела Коледа!!! super d)

#692 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 December 2005 - 09:18 AM

ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!!! МНОГО ЩАСТИЕ ЗА ВАС И СЛАДКИТЕ НИ МАЛКИ КРЕМВИРШЧЕТА!!! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ НАЙ-ВЕЧЕ И МНОГО ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!! ДА НИ РАДВАТ!!!

РОЗАЛИЯ СНИМКАТА Е СТРАХОТНА!!ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЕЛЕНЧЕТО МИ СЕ СТРУВА МАЛКО КЪСОКРАКИЧКО l) angelpik d)

НАЗДРАВЕ!!! BEER

ЙОДА Е ПО-ДОБРЕ, ДАНО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ОПРАВЯ В СЪЩИЯ ДУХ!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

#693 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2005 - 10:15 AM

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ cheers

#694 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2005 - 03:12 PM

А бе, Йода нещо не иска да яде гранулите... Смесвам му ги с пастет, но той изблизва пастета и пак не ги яде, хитреца му с хитрец... имате ли някаква хитринка вие.. искам да ги яде, защото те са много полезни..

#695 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2005 - 03:15 PM

Цитат

А бе, Йода нещо не иска да яде гранулите... Смесвам му ги с пастет, но той изблизва пастета и пак не ги яде, хитреца му с хитрец... имате ли някаква хитринка вие.. искам да ги яде, защото те са много полезни..

Не му слагай много пастет... слагай му съвсем малко. Колкото да има миризма да го привлича. Ще почне да ги яде.. малко упорствай и не му ги сменяй докато не ги изяде. Бъди по-големия инат! Морти още им се мръщи, но като му сложа да яде и си отида в другата стая.. обикаля, обикаля пък си ги изяжда като види, че няма друго l) d)

А също така.. може вместо пастет да му слагаш пилешки бульон - хем ще станат мекички, хем само бульон едва ли ще го задоволи super

П.П. Бульона да е без никакви подправки. Като вариш пиле - затваряш в буркана и готово l)

#696 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2005 - 04:14 PM

А бульонът е добра идея!! Много благодаря!

#697 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2005 - 10:32 AM

Весело изкарване на новата година заедно с вашите любими кученца!
и се пазете от обстрел през този ден! l)

#698 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 December 2005 - 05:53 PM

Хей, приятели, здравейте и отнас с Шели :-) Много ни е весело, на гости сме, ваканция сме, бягаме, дивеем, растем ... абе страшна работа!!! l) l) l)
Приятно изкарване от мен довечера и безаварийно посрещане на новата година b)
Като се върнем в софия ще се вкл=чим отново в разговора за дакелчетата, че напоследък липсваме, но ... по обясними причини! :-)

А за бандита, който не си иска гранулките - освен с бульонче, може и директно с малко топла водица да ги размеквате и след това да им прибавяте по мъничко пастет за мирис и вкус и да видим! Шели отначало ги ядеше само размекнати с вода, но постепенно ги захруска и цели, без никакви добавки ;-) И сега си ги яде без проблем, много ги обича!

Поздрави и до скоро! А се надявам в някоя от следващите съботи да се видим всички, на някоя от срещите на дог.бг super
Лека вечер! d) d) d)

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#699 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 12:28 PM

Здравейте и от нас с Леа! ;)
При нас всичко мина добре..без неприятности l) И ние малко бяхме разредили писането , но покрай празниците... r)
Предполагам,че повечето от вас днес не са на работа...! r)
Специално за вас ,защото знам ,че обожавате дакелчетата ще ви кажа нещо интересно (дано! l) )
Днес от 18:00 по канал едно , едно детско филмче-- ''Мили бате...писмата на един дакел'' , главния герой е ясно кой е... Дакел l) Е,ако имате време и желание , може да го погледате.. l) той е кратичък... l) (не е анимация)!
п.п. Да не забравя да ви честитя НОВАТА 2 0 0 6 !!! bravoS

#700 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 07:09 PM

ЧНГ!!!! Мили бате, писмата на един дакел съм го гледала отдана, много слако филмче. Ние покрай празниците три пъти гледахме топло, голяма радост е този дакел! w)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#701 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 07:55 PM

Приятели помагайте. Някой да е пътувал по празниците с масовия транспорт.Защото ни се налага сега да заминем, а Елмо естествено трябва да е с нас. И сега не знам как и с коя фирма да тръгнем. Аз ще се поинтересувам, но ако някой може да ми даде информация, ще съм адски благодарна!
User's Signature

#702 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 11:10 PM

Аз не мога да помогна със такава фирма за съжеление..! Спомням си ,че някой беше пътувал със кученцето си със Рейс..! Сигурна съм ,че има таква фирма , ама нито знам телефони за връзка...! Ще потърся из нета...пък да видим...!

А за филмчетат и аз често си гледам ''Топло'', а ''Мили бате..'' и аз преди доста време съм го гледала... l) , а днес повтаряха една , две серии...! l)
d) d) d)

п.п. Успех със пътуването!
А между другото (не искам да се меся...само едно предложение..),защо не го оставите в Хотел..? Само предлагам,знам ,че може да нямате възможност..! Разгледах едно кучешко хотелче ,което е..нещо ,като ...все едно кучето си е у дома..!

#703 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 11:24 PM

Хотелът не е вариант. Не, че нямаме възможност, просто сме толкова луди от любов собственици, че не можем да се разделим с "детето". Предпочитаме да не пътуваме, отколкото да го оставим на чуждо място w) Все пак мерси!!! b)
User's Signature

#704 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 12:16 PM

Ако си вземете 4анта за пренасяне на малки ку4ета от зоомагазин - не виждам проблем с която и да е фирма да може да пътувате. Едва ли биха отказали. От 144 вземете номер на автогарата - общ за всички фирми - има такъв- и попитайте, при тези условия с 4антата, дали ще има проблем - съмнявам се. Дори съм толкова убедена, 4е на ваше мято бих си отишла с кучето в деня да пътуването и ще си го ка4а и като ме попитат ще си им кажа какво е - стига да в чанта - no грижи. Успех!!

#705 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:46 PM

Честита Нова Година!!!

little_mil, не знам кои фирми пътуват, но ако решите варианта с чантата мисля, че и за вас и за Елмо ще е по удобна "клетката". Морти има такава, толкова много и се кефи, че даже и вкъщи предпочита в нея да спи.. разбира се той много си е свикнал с нея r) До морето пътува в нея и не му се чу гласеца l) А както предполагам всички знаете - един дакел има ли си дупка, в която да се осамоти .. нищо друго не му трябва! super
HERZ, вие не пътувахте ли с Шели? r) .. или се бъркам нещо? r)
Относно хотела, виждам, че не е вариант при вас, но решите ли го случайно го оставете във ветеринарна клиника, която има тази услуга - "хотел". Там кучето ще е под постоянен ветеринарен контрол и ще получава всичко, от което се нуждае r) Доколкото съм запозната - "Анимо" и "Ита Вет" (споменавам тези, за които съм чувала хората, че са доволни)

П.П. ако не си представяш клетката ще пусна снимки.. от пластмаса е, с решетка от пред, която може да се маха r)

#706 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:48 PM

Просто не е истина колко се изнервих! a) Звъннах на телефона на Централната автогара София! Много любезна операторка ме информира, че няма да има проблем да пътуваме с кучето и дори предложи да ме свърже със съответна фирма, за да се информирам по-точно! До тук добре, на мен ми олекна и зачаках връзката. Обади ми се жена и на въпроса ми "Значи мога да пътувам с кучето си, нали?!", тя отговори "Не! Абсурд! Забранено е превозването на всякакви животни!" А уж нямаше проблем! После звъннах на още няколко фирми - същия отговор NNN Как може тая на автогарата да е толкова заблудена oleeee Малее, просто не знам вече, как може такава липса на координация между съответните звена. Всеки дава различна информация. Накрая няма да ходим никъде и това е! Мислехме с влак, но след като вчера баща ми пристигна с два часа закъснение, ползвайки услугите на БДЖ, просто ми се иска да не е това варианта. Не знам вече! ouu
User's Signature

#707 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:50 PM

Рози, знам за каква клетка говориш. Това по-може да го изтърпи Елмо отколкото чантата. Няма да стои в нея и минутка. Много е див. Но както писах и по-горе, май ще отложим пътуването. Пък и май ако е в клетка, ще искат да го возят в багажнотооо s) Звучи ми ужасно.
User's Signature

#708 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:46 PM

Абе кви са тея смотани служители. Аз съм пътувала в рейс с голямо куче лабрадор, верно само от Бургас до Созопол, но нямаше проблем, даже билет не трябваше да се плаща. Мил ти каза ли им, че кучето е малко и ако е в клетка... Много често шофьорите превозват животни в клетки, само че в багажното, но без стопаните им и то без да вземат пари. Така именно се продават кучетата от различните градове, докарват се в София или обратно. Може би трябва да се говори с шофьор на място, тъпите служителки сигурно ги е страх да не сгафят и да ги уволнят. Звучи ми много странно да не можеш да си превозиш кучето с тебе и то в КЛЕТКА. Настоявай и се поподмажи малко, увещай ги, но може би на място.

#709 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:47 PM

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА РОЗИ за чудната идея гранулките да се поливат с пилешки бульон!!!

#710 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:54 PM

Много гадно се е получило... s) Много ми е странно какъв по-точно е проблема, защо не искат да го вземат...? Аз не виждам проблем, още повече,както казаха и другите, с чанта....невиждам нищо лошо...! Но си права,че ако е в багажното е ...доста гадничко...!
А пък,ако пътуването е важно наистина...с влака е решение...! Там мисля,че дори не е задължително с чанта...! А пък във влака може и да си го гушнете, по-добре е от автобус според мен...дано само закъснението да е проблема на влака!И щом има такива проблеми с автобуса...! Според мен не си струва да си проваляте пътуването заради някакви некадърни...''служители''!
Е желая успех...дано да се намери поне една свестна фирма...!

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни