Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#951 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 January 2006 - 10:11 AM

Фрискас е от храните за "резервен вариант". Когато хубавите гранули свършат и няма от къде да се купят.. Фрискас 1 ден. Аз лично не съм му давала, няма и да му дам да яде Фрискас.. имам 1 пакет.. но даже не съм го отваряла, гледам да не стигам чак до там да остава без храна, а и стигна ли.. варя му пиле и ориз. r) Това разбира се е лично мое мнение, нещо не съм любителка на тези храни cl)

#952 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 10:21 AM

Това за Хилс и аз го знаех от известно време... от Jadi :)

чудя се дали да не му дават и витамин це в храта май ще почна от разтворимите, че е по-лесно, но дозировката?? трябва да се пита вет

#953 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 10:23 AM

Цитат

Помните ли, че дискутирахме темата как дакелите си изправят ушичките.Еми и моята Карма го прави, а е АМСТАФ! l) oleeee

Е на Амстафа не трябва ли да са му вдигнати? при дакелите лекарите казаха, че се случва и се оправя с времето

#954 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 10:46 AM

Цитат

Цитат

Помните ли, че дискутирахме темата как дакелите си изправят ушичките.Еми и моята Карма го прави, а е АМСТАФ! l)  oleeee

Е на Амстафа не трябва ли да са му вдигнати? при дакелите лекарите казаха, че се случва и се оправя с времето

Как ще трябва да са вдигнати?! oleeee Тя си ги изправя като на немска овчарка! l) При това и двете.Вече съм почнала да и ги връзвам с ластичета, че иначе не ги носи кат амстаф тез уши и това си е! l)

#955 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:01 AM

Защо я мъчиш с ластичета? s) Тя е АМСТАФ и няма да стане НЕМСКА ОВЧАРКА само защото си изправя ушите!
ТОВА Е АМСТАФ

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ______.jpg (16.92K)
    Брой сваляния: 127

User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#956 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:04 AM

Извинете за Амстафа в темата за дакели worthy worthy
rungrey rungrey rungrey rungrey
User's Signature

Качена снимка

#957 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:05 AM

Да ви питам още нещо.Как изкарвате кученцата си през зимата?Не им ли е студено?

#958 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:08 AM

извинете, че развалих хубавата тема!Нека отново преминем към дакелите.Искам да ви питам вашите ядат ли чехли?

#959 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:14 AM

Ако знаеш има ЛС
User's Signature

Качена снимка

#960 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 11:43 AM

И на мен някой ми беше казал за тази храна, но нямам никакъв спомен кой! Само, че така и не я открих .. беше доста отдавна oleeee
Jadi, благодаря! r)
Ще я пробваме и ще кажа резултата! super

П.П. Само ще ви помоля да не разваляте и тази тема! Не ми отговаряйте.. ако имате нещо да кажете има ЛС!

#961 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 12:10 PM

Цитат

Фрискас е от храните за "резервен вариант". Когато хубавите гранули свършат и няма от къде да се купят.. Фрискас 1 ден. Аз лично не съм му давала, няма и да му дам да яде Фрискас.. имам 1 пакет.. но даже не съм го отваряла, гледам да не стигам чак до там да остава без храна, а и стигна ли.. варя му пиле и ориз. r) Това разбира се е лично мое мнение, нещо не съм любителка на тези храни cl)

Аха...мерси! Аз не съм и давал , обаче ми беше любопитно дали става...! Не съм и давала гранули , само съм пробвала една малка консервичка,ма..нещо не и хареса! На скоро и взех едно , което представлява като кокалче със приятен вкус и паста за зъби...! Взех и го да видя дали има ефект, хареса и,а има след това много хубав дъх на паста за зъби... l) d)
А забравих да ви кажа ,как излъгах Леа с хапченцето за паразити.... значи всеки път по 30 пъти и го пъхам в устата ,та плюе и така 100 пъти...,но аз тоя път си казах че няма повече да се мъча,нито нея да мъча и измислих нещо хитро (то може и вие да сте го правили де...)...взех края на един кренвирш и му направих една цепка и пъхнах хапчето...обаче преди това за да не се осъмни,че има нещо гнило и дадох 2,3 чисти парченца и след това и дадох това със хапчето...и... никакаъв проблем..дори не разбра,че е изяла хапчето... l) l) l) d)
А какво мислите за
Chapi ???

#962 Потребителят е офлайн   Jadi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 27 January 2006 - 12:51 PM

А пробвали ли сте да давате сурово месо на вашите дакелчета? От ветеринари, а и от собствен опит знам че е много полезно и прави косъма лъскав. Аз например давам суров телешки шол, предварително дълбоко замразен за няколко дни в камерата и нарязан на малки парченца. Става въпрос едно от храненията да е сурово месо, а другите гранули. На времето така си хранех немските овчарки, др Борис Велев ми го беше препоръчал. И сега си храня котките по същия начин.

#963 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 12:55 PM

На Морти не съм му давала сурово месо, но предишния ми дакел му давахме от време на време. При Морти е малко страшно, защото ще откаже гранулите. Но може да му давам гранули с месо? Сигурно ефекта е същия, а и със сигурност ще си изяжда и гранулите r)

little_mil, какво стана с пръстите на Елмо? Кога ще ги махате. На мен да ми мине сесията и аз ще водя Морти да му ги резнат super

За Чапи съм на абсолютно същото мнение.. Чапи и Педигри са храни с ниско качество.. прочети темата за храненето.

#964 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 01:06 PM

Май Морти и Елмо са еднакво злояди.............ако му дам на нашия нещо различно от гранули, ще съжалявам после цял живот. Като си ходихме до ВТ нашите така го натъпкаха с кво ли не и то против нашите забрани, че сега още си носим последствията с гранулите...........
Това мекичкото с вкус на паста за зъби и аз съм купувала веднъж на Елмо, май му хареса и мисля да повторя.
Педигри даваме на Елмо само от време на време и то примесен с гранулите, защото много обича тези джобчета, които са за бебета и само така си изяжда всичко. Но попринцип и аз избягвам тези марки.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#965 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 03:21 PM

Цитат

А пробвали ли сте да давате сурово месо на вашите дакелчета? От ветеринари, а и от собствен опит знам че е много полезно и прави косъма лъскав

Моя вет ми каза,че в никакъв случай не трябвало да се дава сурово месо на кучетата.В суровото месо има какви ли не паразити(тении....), друго е като мине през огъня....освен за лъскав косъм-може, уж било и за хубав дъх-дали?Хайде кажете ми сега на кой да вярва човек,всеки ветеринар си знае своето.... s)

#966 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 03:39 PM

О аз сурово месо не съм и давал на Леа...! Първо ,защото както каза jurcheto, е пълно с разни паразити...пък и Леа нещо не го ще така сурово ...предпочита си готово...!
Дакелските капризи никак не са ми неизвестни и на мен... l) l) l)
и понеже мойта е най-голяма от цялата група ще ви успокоя... като малки са много капризни, и Леа така беше ,почти нищо не яде...такъв каприз беше..., като попорастна малко,вече не беше съвсем така, ядеше си гранулте и консервите,но нищо друго....и така постепенно "всичко " почти прояде...! Такаче няма страшно, след време повечето им капризи ще изчезнат..! l) d)
А да добавя още нещо за суровото месо...на мен са ми казвали,че ако даваш на кучето сурово месо, ще освирепее, по-точно ще се превърне един вид в "хищник"... незнам дали това се отнася за точно това хранене (по малко месо) , повече мисля,че е ако кучето яде само сурово месо...
------
Аз от тея гадните храни съм и взимала само Педигри , ама..... нещо гледам , че не и харесва, яде я ,ама... определено (нормално) си предпочита РК... r)
А още един въпрос: Пурината по-скъпа или по-ефтина е от РК???

#967 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2006 - 04:10 PM

dakel_fenka, това с хапчето на мене ми е до болка познато.И на Луси и на другите ми кучовци това се прилага и е безотказно super

Цитат

взех края на един кренвирш и му направих една цепка и пъхнах хапчето...обаче преди това за да не се осъмни,че има нещо гнило и дадох 2,3 чисти парченца и след това и дадох това със хапчето...и... никакаъв проблем..дори не разбра,че е изяла хапчето...   
l) l) l)

много ми хареса това с осъмняването b)

#968 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2006 - 05:34 PM

Цитат

А още един въпрос: Пурината по-скъпа или по-ефтина е от РК???

За колко взимаш кг РК?

#969 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2006 - 08:55 PM

Ооо нямам представа, майка ми я купува oleeee !
А ти за колко я взимаш!? Не вярвам да е повече или по-малко , от колкото например ти я взимаш...незнам!? А коя се харесва повечв от двете?!

#970 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2006 - 05:51 PM

Всяко куче си има предпочитания.. питай майка ти за колко я взима. На Морти е по-скъпа защо е за бебета.

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни