Дакел
Публикувано: 17 March 2009 - 08:19 AM
Публикувано: 17 March 2009 - 07:19 PM
Публикувано: 17 March 2009 - 07:34 PM
напълно познато!!!много ми е смешна моята когато толкова много се ядоса
Публикувано: 20 March 2009 - 08:37 PM
Публикувано: 21 March 2009 - 08:27 PM
Разхождаме се и изведнъж срещу нас се изпречва една бабичка
-Ауууу!Колко хубаво кученце!!!!
-Благодаря
-Ма то да не е някакъв мини кръстоска от доберман и Чихуа-хуа!Ми да то сигурно
-Не госпожо това е дакел
-А! Ама как ще е дакел това бе някакъв доберман е това!
-Не госпожо съжелявам но това е черен късокосмест дакел
-АААА!Да да и аз имах такова Само да знаеш че много хапят!
-Госпожо не се притеснявайте Имам това куче от 4 години и не е ме ухапало нито веднъж
-А-а не те е ухапало Ти знаеш ли че на мен внучка ми имаше такова и я ухапа на втория ден!
-Ама ...
-Да и знаеш ли че в тоя студ (печеше слънце) тея кучета ще измръзнат!
-Не се притеснявайте не е толкова студено
-А-а не е студено Аз на това доберманче ще му ушия едно елече!
Та такива ми истории Бабичката така и не разбра че това е ДАКЕЛ а не доберман... Любезно се разделихме и ходом марш назад!
Публикувано: 21 March 2009 - 10:33 PM
Публикувано: 25 March 2009 - 09:02 PM
Публикувано: 25 March 2009 - 10:15 PM
да не пропуснем и вашата хубава порода ....нещо полезно за тези които искат да зарадват кученцето си
reklama.com
приятно прекарване в страниците на сайта :)
Публикувано: 01 April 2009 - 10:23 PM
1. Капитол Дюйм Атаман също известен като Атом. Миниатюрен дългокосмест дакел, 06.06.03, 4,3 кг.
Дотук има достатъчно титли, но понякога му се струват малко, защото обожава тържествената атмосфера в ринга, когато го гледат и хвалят. Веднага става много сериозен, важен, дори достолепен и на муцуната му се появява една от философските му усмивки:
Освен любимата му шоу-дейност Атом не пропуска и други удоволствия. Едно почетно място в списъка на наслажденията заемат игри. В това число интелектуални (хе-хе):
Ако не се вижда добре, ще поясня: Момичето и Господина от снимката играят шах. А Атом хрисимо и кротко очаква своя ред, междувременно позирайки на всички минувачи :)
Извън конкуренцията са различни забавления, които се измислят с любимото му зелено топче. Не знам и аз вече колко модификации на тази играчка е имал, но наистина безпогрешно я отделя от всички и не се разделя с нея дори в съня си.
Също така г-н Атаман обича да да общува с котките (внимание, внимание! Това е напълно безопасно, нито една котка не е пострадала от подобни беседи!)
да пътува
и да позира, разбира се:
Наскоро любимите занимания на Атом се обогатиха с нови комбинации, в които напълно органично се вписва дакел №2
(по възраст, не и по значението му)
2. Monteckel Moment of Sorrow and Joy също така известен като MASTER или Майстор (за да звучи по на български). 19.11.09.
Сега на Майстора му се преподават най-важните уроци. Какви са на вкус котките:
,
как да ловува, как правилно да застава в стойка и да се движи:
2,5 месеца. Обучението започнах много рано, понеже съм убедена, че такава подготовка много дисциплинира кучето, а правилните стойки + упражнения помагат кучето да се развива правилно
3,5 месеца
почти 4 месеца
Много снимки качих, благодаря за търпението на тези, които намериха време да ги разгледат. Надявам се на много приятни разговори и срещи.
Публикувано: 03 April 2009 - 09:05 PM
А като каза Dakel4y ''вашият дакел може да ви разсмее даже и когато спи'' да ви покажа как спи моето мом4е
А вашите спят ли така по гръб?
- ..... и оби4а да се завива с одеалото
Публикувано: 03 April 2009 - 09:14 PM
(Вглеждам се в снимката) Дакелът ти мерл ли е? или просто си има малко бяло по гърдите?
Публикувано: 03 April 2009 - 09:23 PM
doxie_fan, в Apr 3 2009, 08:14 PM, написа:
А сега де, мерл :? какво е това :О
doxie_fan, явно разбираш доста добре от породата, така по снимката би ли ми казала дали е 4ист дакел или си има доста смесена порода :)

Вход

Горе
Цитиране +