Ето, намерих малко време и ако ми позволите, ще се опитам тук да представя дружната ни компания. Наистина ще се радваме да се сприятелим и да имаме много интересни разговори, дискусии и срещи. Като казвам "ние", освен себе си имам предвид моите верни приятели:
1. Капитол Дюйм Атаман също известен като Атом. Миниатюрен дългокосмест дакел, 06.06.03, 4,3 кг.
Дотук има достатъчно титли, но понякога му се струват малко, защото обожава тържествената атмосфера в ринга, когато го гледат и хвалят. Веднага става много сериозен, важен, дори достолепен и на муцуната му се появява една от философските му усмивки:
Освен любимата му шоу-дейност Атом не пропуска и други удоволствия. Едно почетно място в списъка на наслажденията заемат игри. В това число интелектуални (хе-хе):
Ако не се вижда добре, ще поясня: Момичето и Господина от снимката играят шах. А Атом хрисимо и кротко очаква своя ред, междувременно позирайки на всички минувачи :)
Извън конкуренцията са различни забавления, които се измислят с любимото му зелено топче. Не знам и аз вече колко модификации на тази играчка е имал, но наистина безпогрешно я отделя от всички и не се разделя с нея дори в съня си.
Също така г-н Атаман обича да да общува с котките (внимание, внимание! Това е напълно безопасно, нито една котка не е пострадала от подобни беседи!)
да пътува
и да позира, разбира се:
Наскоро любимите занимания на Атом се обогатиха с нови комбинации, в които напълно органично се вписва дакел №2
(по възраст, не и по значението му)
2. Monteckel Moment of Sorrow and Joy също така известен като MASTER или Майстор (за да звучи по на български). 19.11.09.
Сега на Майстора му се преподават най-важните уроци. Какви са на вкус котките:

,
как да ловува, как правилно да застава в стойка и да се движи:
2,5 месеца. Обучението започнах много рано, понеже съм убедена, че такава подготовка много дисциплинира кучето, а правилните стойки + упражнения помагат кучето да се развива правилно
3,5 месеца
почти 4 месеца
Много снимки качих, благодаря за търпението на тези, които намериха време да ги разгледат. Надявам се на много приятни разговори и срещи.