Дакел
Публикувано: 07 December 2005 - 11:44 AM
Как са дакелите? b)
Конак, много красива дакелка имаш, да е жива и здрава и ... умната със зайците ;)
Здравейте и на новите в нашата папка! Чакаме снимки на дакелчетата и дано скоро се срещнем всички заедно вече! :-)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 07 December 2005 - 01:20 PM
Цитат
Цитат
Нищо подобно, но никой не е искал да я види b)
Цитат
Ами по принцип всяко куче прилича на стопанина си l) l) , шегувам се разбира се! super
Благодаря ти RozaLiq super super best
Цитат
Всяко едно куче подземник се обучава по един и същ начин.Най важното е кучето да има стръв, останалота не е толковя трудно.Дълго и сложно е да обяснявам точно как, а пък и доста хора няма да харесат методите, заради това ще се въздържа от коментар.Но ще вмъкна, че за да се обучи да влиза и прогонва лисици, котки и др. от дупките първоначално ги уча над земята с жива стръв.Едва когато започне да се справя безпроблемно и бързо, живата стръв се пуска в изкуствена дупка /построено за целта/, исткинска дупка, но по плитка и с по малко тунели или в напоителни тръби r) Когато и там започне да се справя започва истинския лов.Но.........на истинския лов, вече няма да е толкова красива b) , може да остане без ухо,/имах ягдтериер на който и двете изчезнаха/, със сигурност ще стане на белези по цялата глава, гърди и уши и т.н.А относно въпроса дали ще се научи пакрай другите кучета? вероятно да, но доста по бавно и не дотам резултатно, но това зависи изцяло от кучето ;)
Цитат
10х! За зайците.........да не си помислите, че са диви? Не питомни са, но са пуснати из лозята ввъв вилната зона r)
Публикувано: 07 December 2005 - 01:26 PM
Цитат
Да, прав си super Моя, за това е толкова красив l) l) l) oleeee
Публикувано: 07 December 2005 - 01:44 PM
Между другото, на колко стана лорд Мортимър angelpik oleeee
Публикувано: 07 December 2005 - 01:51 PM
Цитат
Между другото, на колко стана лорд Мортимър angelpik oleeee
Всъщност .. само едната (вежда) l)
Морти днес става на 6 месеца - добре, че беше ти, че бях забравила oleeee
П.П. .. аз, затова комплиментите, че ми е много хубаво кучето ги приемам толкова лично oleeee b)
Публикувано: 07 December 2005 - 02:06 PM
Да е здрав, жив и красив за да прилича все повече на ........ /вече се знае/ b)
Публикувано: 07 December 2005 - 02:09 PM
Цитат
Да е здрав, жив и красив за да прилича все повече на ........ /вече се знае/ b)
Благодаря, благодаря! b) cheers
Да те питам, тоята дългушка колко кг е? Интересно ми е Морти кога ще спре да става все по-дълъг и по-дълъг oleeee
Публикувано: 07 December 2005 - 02:17 PM
По принцип колкото е по дълъг дакела, толкова е по хубав b)
Публикувано: 07 December 2005 - 02:27 PM
Публикувано: 07 December 2005 - 05:30 PM
Публикувано: 07 December 2005 - 06:47 PM
Цитат
Незнам какво да мисля b) Може и да свърши някоя работа, но далеч няма да е като птичар.Е може би ще се конкурира с кокер шпаньола l) .Нищо против кокера, но той е единствената порода птичар, която не прави стойка super
dakel_fenka , да ти е жива и здрава сладураната super
Публикувано: 07 December 2005 - 10:53 PM
Цитат
ouu ouu ouu ouu ouu ouu
d)
b) това ми хареса! l)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 07 December 2005 - 10:55 PM
Цитат
И Шели нещо се засили да расте! Докато си бях в Русе за една седмица и тя толкова силна е станала и едни мускулести крачета е развилааа ... Иначе на ръст си е пак долу-горе толкова, но някакси много силна е сега! Вече не се дава лесно в битките l)