Дакел
Публикувано: 20 July 2009 - 01:27 PM
Джери се нахвърля на малки деца на възраста от 3 до 10 години. Незнам какво му става. Преди не правеше така, той обечаше децата. Мисля че тъпите ми саседи които живеят над мен са виновни. Те имат едни гадни малки смотани внуци на 5 години. И понякога ги чувам да му викат "Марш бе, марш бе смотано куче" и да му посягат. Той много го е страх от тях. И може би затова лае малките деца. И сега като ги джавка не мога да го заведа из града. И дори се хвърля да ги хапе.

We love animals and they love us
Публикувано: 28 July 2009 - 08:20 PM
не сте само вие

Публикувано: 29 July 2009 - 11:06 AM
Всяка неделя когато ходиме на село взимаме и Джери. По пътя си изкарва главата и ушите му се веят. Сякаш ще полети.
И си изкарва езика и пуска лиги по стъклото. Мама много се ядосва че и цапа стакалата ама на Джери не му пука

Публикувано: 30 July 2009 - 07:02 PM
Здарвейте!Закупих си книгата за дакелчето и е много хубава!!!Препоръчвам я на всички.
П.С. При нас тя е 10 лв!
П.С. При нас тя е 10 лв!
Публикувано: 31 July 2009 - 11:19 PM
Цитат(Julieta_Romeo @ Jul 30 2009, 08:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здарвейте!Закупих си книгата за дакелчето и е много хубава!!!Препоръчвам я на всички.
П.С. При нас тя е 10 лв!
П.С. При нас тя е 10 лв!
Дам и аз я имам. Наистина е много полезна

Публикувано: 01 August 2009 - 05:06 PM
Не,но сигурно тъкмо се е бил захванал!!!А наа Дейзи да не ти приказвам какво намирам.Гледам го и си мисля,че е паяк и се чудя и се мая и то било кърлежи и толкова го въртяхме въртяхме,а Дейзи си спиии....И не обръща внимание,добре че й го извадихме иначе...Айде да не съм такава спамерка дай да пусна някоя снимчица на Дейзи:

Тук Дейзи си хапе името

Тук Дейзи си хапе името