Дакел
Публикувано: 02 January 2006 - 07:55 PM
Публикувано: 02 January 2006 - 11:10 PM
А за филмчетат и аз често си гледам ''Топло'', а ''Мили бате..'' и аз преди доста време съм го гледала... l) , а днес повтаряха една , две серии...! l)
d) d) d)
п.п. Успех със пътуването!
А между другото (не искам да се меся...само едно предложение..),защо не го оставите в Хотел..? Само предлагам,знам ,че може да нямате възможност..! Разгледах едно кучешко хотелче ,което е..нещо ,като ...все едно кучето си е у дома..!
Публикувано: 03 January 2006 - 12:16 PM
Публикувано: 03 January 2006 - 01:46 PM
little_mil, не знам кои фирми пътуват, но ако решите варианта с чантата мисля, че и за вас и за Елмо ще е по удобна "клетката". Морти има такава, толкова много и се кефи, че даже и вкъщи предпочита в нея да спи.. разбира се той много си е свикнал с нея r) До морето пътува в нея и не му се чу гласеца l) А както предполагам всички знаете - един дакел има ли си дупка, в която да се осамоти .. нищо друго не му трябва! super
HERZ, вие не пътувахте ли с Шели? r) .. или се бъркам нещо? r)
Относно хотела, виждам, че не е вариант при вас, но решите ли го случайно го оставете във ветеринарна клиника, която има тази услуга - "хотел". Там кучето ще е под постоянен ветеринарен контрол и ще получава всичко, от което се нуждае r) Доколкото съм запозната - "Анимо" и "Ита Вет" (споменавам тези, за които съм чувала хората, че са доволни)
П.П. ако не си представяш клетката ще пусна снимки.. от пластмаса е, с решетка от пред, която може да се маха r)
Публикувано: 03 January 2006 - 01:48 PM
Публикувано: 03 January 2006 - 01:50 PM
Публикувано: 03 January 2006 - 02:46 PM
Публикувано: 03 January 2006 - 02:54 PM
А пък,ако пътуването е важно наистина...с влака е решение...! Там мисля,че дори не е задължително с чанта...! А пък във влака може и да си го гушнете, по-добре е от автобус според мен...дано само закъснението да е проблема на влака!И щом има такива проблеми с автобуса...! Според мен не си струва да си проваляте пътуването заради някакви некадърни...''служители''!
Е желая успех...дано да се намери поне една свестна фирма...!
Публикувано: 03 January 2006 - 03:07 PM
А и още нещо ако ви се дават повече пари - платете му билет! Няма начин да не ви качат.. даже и седалка за Елмо ще има!
Цве, пак заповядай.. super
Публикувано: 03 January 2006 - 03:11 PM
Проблема с влака е следния - последните пъти, когато пътувахме, беше безумна мизерия, просто не мога да го опиша. Беше толкова тъпкано, дублирани места, закъснения..............не ми се говори просто. Та се бяхме отрекли от родното БДЖ! Добре че се уреди работата!
Публикувано: 04 January 2006 - 03:49 PM
Тя като си застане в колата...или там в каквото е превозното средство и си заспива.. l) Дано и той да няма проблеми...,защото аз познавам доста кучета , на които много много не им понасят пътуванията..! Е но щом става дума за дакел съм сигурна,че няма проблеми... l) d)
Публикувано: 04 January 2006 - 11:14 PM
Публикувано: 05 January 2006 - 09:44 PM
Е , не съм била права , има последователи... l) На тая снимка се вижда,че и на Лейчет са и щръкнали ушетата!!! d)
Ако няма да го водите на изложба, не е проблем... r) d)
А мисля,че твоя е още е малък..,може да му се изправят...!
Публикувано: 06 January 2006 - 04:12 AM
Гледам за тези пътувания с кучета доста сте изписали! Значи ние от София до Сандански си пътувахме най-спокойно с Шели! Отидохме на гарата в желания от нас час, директно при шофьора, питаме има ли проблеми да се качим с това куче - той казва не, стига да не хапе ;) и готово! Бяхме с Митко и Шели си спа почти през целия път между нас двамата, не сме купували билет и за нея! Никакви проблеми!
Към 15ти ще си ходя пък в Русе и пак по същия начин ще процедирам. Директно на гарата, питам в автобуса и така... Но за Русе вече имам набелязана фирма, която разрешава, така че...
А това, че по телефона си получила различна информация, мил, е възможно понеже май наистина има някаква наредба, че превозването на животни е забранено!!! Но явно жената от гарата нещо не е била много в час и ти е дала грешна информация!
Но за да не губят клиенти явно доста фирма са съгласни пътниците им да пътуват с животни! :-)
Да ви питам тая събота ще има ли среща на форума? Че много ми се ходи с Шели на такава!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека