Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#701 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 January 2006 - 07:55 PM

Приятели помагайте. Някой да е пътувал по празниците с масовия транспорт.Защото ни се налага сега да заминем, а Елмо естествено трябва да е с нас. И сега не знам как и с коя фирма да тръгнем. Аз ще се поинтересувам, но ако някой може да ми даде информация, ще съм адски благодарна!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#702 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 11:10 PM

Аз не мога да помогна със такава фирма за съжеление..! Спомням си ,че някой беше пътувал със кученцето си със Рейс..! Сигурна съм ,че има таква фирма , ама нито знам телефони за връзка...! Ще потърся из нета...пък да видим...!

А за филмчетат и аз често си гледам ''Топло'', а ''Мили бате..'' и аз преди доста време съм го гледала... l) , а днес повтаряха една , две серии...! l)
d) d) d)

п.п. Успех със пътуването!
А между другото (не искам да се меся...само едно предложение..),защо не го оставите в Хотел..? Само предлагам,знам ,че може да нямате възможност..! Разгледах едно кучешко хотелче ,което е..нещо ,като ...все едно кучето си е у дома..!

#703 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2006 - 11:24 PM

Хотелът не е вариант. Не, че нямаме възможност, просто сме толкова луди от любов собственици, че не можем да се разделим с "детето". Предпочитаме да не пътуваме, отколкото да го оставим на чуждо място w) Все пак мерси!!! b)
User's Signature

#704 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 12:16 PM

Ако си вземете 4анта за пренасяне на малки ку4ета от зоомагазин - не виждам проблем с която и да е фирма да може да пътувате. Едва ли биха отказали. От 144 вземете номер на автогарата - общ за всички фирми - има такъв- и попитайте, при тези условия с 4антата, дали ще има проблем - съмнявам се. Дори съм толкова убедена, 4е на ваше мято бих си отишла с кучето в деня да пътуването и ще си го ка4а и като ме попитат ще си им кажа какво е - стига да в чанта - no грижи. Успех!!

#705 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:46 PM

Честита Нова Година!!!

little_mil, не знам кои фирми пътуват, но ако решите варианта с чантата мисля, че и за вас и за Елмо ще е по удобна "клетката". Морти има такава, толкова много и се кефи, че даже и вкъщи предпочита в нея да спи.. разбира се той много си е свикнал с нея r) До морето пътува в нея и не му се чу гласеца l) А както предполагам всички знаете - един дакел има ли си дупка, в която да се осамоти .. нищо друго не му трябва! super
HERZ, вие не пътувахте ли с Шели? r) .. или се бъркам нещо? r)
Относно хотела, виждам, че не е вариант при вас, но решите ли го случайно го оставете във ветеринарна клиника, която има тази услуга - "хотел". Там кучето ще е под постоянен ветеринарен контрол и ще получава всичко, от което се нуждае r) Доколкото съм запозната - "Анимо" и "Ита Вет" (споменавам тези, за които съм чувала хората, че са доволни)

П.П. ако не си представяш клетката ще пусна снимки.. от пластмаса е, с решетка от пред, която може да се маха r)

#706 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:48 PM

Просто не е истина колко се изнервих! a) Звъннах на телефона на Централната автогара София! Много любезна операторка ме информира, че няма да има проблем да пътуваме с кучето и дори предложи да ме свърже със съответна фирма, за да се информирам по-точно! До тук добре, на мен ми олекна и зачаках връзката. Обади ми се жена и на въпроса ми "Значи мога да пътувам с кучето си, нали?!", тя отговори "Не! Абсурд! Забранено е превозването на всякакви животни!" А уж нямаше проблем! После звъннах на още няколко фирми - същия отговор NNN Как може тая на автогарата да е толкова заблудена oleeee Малее, просто не знам вече, как може такава липса на координация между съответните звена. Всеки дава различна информация. Накрая няма да ходим никъде и това е! Мислехме с влак, но след като вчера баща ми пристигна с два часа закъснение, ползвайки услугите на БДЖ, просто ми се иска да не е това варианта. Не знам вече! ouu
User's Signature

#707 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 01:50 PM

Рози, знам за каква клетка говориш. Това по-може да го изтърпи Елмо отколкото чантата. Няма да стои в нея и минутка. Много е див. Но както писах и по-горе, май ще отложим пътуването. Пък и май ако е в клетка, ще искат да го возят в багажнотооо s) Звучи ми ужасно.
User's Signature

#708 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:46 PM

Абе кви са тея смотани служители. Аз съм пътувала в рейс с голямо куче лабрадор, верно само от Бургас до Созопол, но нямаше проблем, даже билет не трябваше да се плаща. Мил ти каза ли им, че кучето е малко и ако е в клетка... Много често шофьорите превозват животни в клетки, само че в багажното, но без стопаните им и то без да вземат пари. Така именно се продават кучетата от различните градове, докарват се в София или обратно. Може би трябва да се говори с шофьор на място, тъпите служителки сигурно ги е страх да не сгафят и да ги уволнят. Звучи ми много странно да не можеш да си превозиш кучето с тебе и то в КЛЕТКА. Настоявай и се поподмажи малко, увещай ги, но може би на място.

#709 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:47 PM

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА РОЗИ за чудната идея гранулките да се поливат с пилешки бульон!!!

#710 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 02:54 PM

Много гадно се е получило... s) Много ми е странно какъв по-точно е проблема, защо не искат да го вземат...? Аз не виждам проблем, още повече,както казаха и другите, с чанта....невиждам нищо лошо...! Но си права,че ако е в багажното е ...доста гадничко...!
А пък,ако пътуването е важно наистина...с влака е решение...! Там мисля,че дори не е задължително с чанта...! А пък във влака може и да си го гушнете, по-добре е от автобус според мен...дано само закъснението да е проблема на влака!И щом има такива проблеми с автобуса...! Според мен не си струва да си проваляте пътуването заради някакви некадърни...''служители''!
Е желая успех...дано да се намери поне една свестна фирма...!

#711 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 03:07 PM

Мила, отивайте и на място ЛИЧНО с шофьора говорете. Сигурна съм, че няма да има проблем, не сте нито първите нито пък ще бъдете последните наложило им се да пътуват с домашния си любимец! r) Нали знаете.. "с нахалство към прогреса". l) Ако не си купувате предварително билетите.. отивайте и на място. Най-много да сте си направили разходка малко.. но не мисля, че това би трябвало да е от някакво значение. Плюс това говорим за ДАКЕЛ - куче със средно тегло 5кг. Вярно, не е чак джобен размер.. ама как пътуват лабрадори, овчарки, ротове.. !? bl)
А и още нещо ако ви се дават повече пари - платете му билет! Няма начин да не ви качат.. даже и седалка за Елмо ще има!
Цве, пак заповядай.. super

#712 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 January 2006 - 03:11 PM

Има лъч надежда - приятеля ми звънна на най-добрата фирма, която ние ползваме, но на която аз не се обадих, защото преди са ни отказвали. Разрешиха в нощния автобус(с който ние искаме да пътуваме - по-удобно ни е нощем), на задните седалки, за да не пречим на хората. В чанта и с билет, Елмо ще пътува без проблем l)
Проблема с влака е следния - последните пъти, когато пътувахме, беше безумна мизерия, просто не мога да го опиша. Беше толкова тъпкано, дублирани места, закъснения..............не ми се говори просто. Та се бяхме отрекли от родното БДЖ! Добре че се уреди работата!
User's Signature

#713 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2006 - 03:21 PM

Супер, ще кажете после коя е фирмата :)

#714 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2006 - 03:49 PM

И аз се радвам за вас! И ще разправате дали му е харесало на Елмо пътуването! l) Мисля,че ще му хареса ...като съдя по Леа r)
Тя като си застане в колата...или там в каквото е превозното средство и си заспива.. l) Дано и той да няма проблеми...,защото аз познавам доста кучета , на които много много не им понасят пътуванията..! Е но щом става дума за дакел съм сигурна,че няма проблеми... l)
d)

#715 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 January 2006 - 11:14 PM

опаа! Опитах да публикувам една снимка...но беше твърде голяма такаче ето линк:Леа любопитната...

#716 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2006 - 08:20 PM

Абе какво му става на моя дакел!!! Едното му ухо се изкриви - не е вече клепнало, а се вдига!!! Ужас, като на немска овчарка!!

#717 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2006 - 09:44 PM

Мислех ,че Леа е единствения Дакел със щръкнали ушета...! l)
Е , не съм била права , има последователи... l) На тая снимка се вижда,че и на Лейчет са и щръкнали ушетата!!! d)
Ако няма да го водите на изложба, не е проблем... r) d)
А мисля,че твоя е още е малък..,може да му се изправят...!

#718 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 January 2006 - 09:50 PM

Що е то???
отговор : Дакел / Немска овчарка l)

Качена снимка

#719 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2006 - 04:12 AM

хаха, Лея верно си е изправила ушетата, много мило изглежда така b)

Гледам за тези пътувания с кучета доста сте изписали! Значи ние от София до Сандански си пътувахме най-спокойно с Шели! Отидохме на гарата в желания от нас час, директно при шофьора, питаме има ли проблеми да се качим с това куче - той казва не, стига да не хапе ;) и готово! Бяхме с Митко и Шели си спа почти през целия път между нас двамата, не сме купували билет и за нея! Никакви проблеми!
Към 15ти ще си ходя пък в Русе и пак по същия начин ще процедирам. Директно на гарата, питам в автобуса и така... Но за Русе вече имам набелязана фирма, която разрешава, така че...
А това, че по телефона си получила различна информация, мил, е възможно понеже май наистина има някаква наредба, че превозването на животни е забранено!!! Но явно жената от гарата нещо не е била много в час и ти е дала грешна информация!
Но за да не губят клиенти явно доста фирма са съгласни пътниците им да пътуват с животни! :-)

Да ви питам тая събота ще има ли среща на форума? Че много ми се ходи с Шели на такава!

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#720 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 January 2006 - 02:54 PM

Абе как дакел с щтръкнали уши!!! Аз ще го водя на лекар, от какво може да се получава тази аномалия илаче и лея и йода са си дакели в телце всичко точно?!?!?!?!?!?!

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни