Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1261 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 March 2006 - 07:29 PM

Цитат

Аз си ви чета от доста време и да ви кажа честно Бет е супер спокойна и добра и абсолютно никакви пакости не е правила до този момент, освен като малка да подбягваше в градинката около мен, защото не и се прибира. Но за сметка на това хубостника, който е при нас от 3 месеца се спуква да прави пакости.Дано престане,че нещо ми е нетърпим- изпуснали са го определено от към възпитание.Иначе е сладур,но толкова много косми не са по мой вкус определено worthy worthy ...Бет е вече на близо 2 години. angelpik angelpik 1super

А Бети е цяло ангелче щом е толкова послушна angelpik Браво на нея, трябва да я даваме на другите дяволчета за пример 1super
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1262 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 07:31 PM

Цитат

Цитат

А забравих да ви питам нещо: Вие регистрирахте ли си диванетата в общината??? Аз все изчаквам да кастрираме Шели преди това и после ще ходя да се занимавам с тези бумаги. Но питам, ако някой е ходил да обясни как е реда и какво искат...

Рано си станал/а,
за регистрациите четох във ветеринарен кабинет и то мисля , че модератори бяха ита вет погледни. Ама е голяма мъка да знаеш.

Така е, като трябва да се ходи на работа ;)

А за темата във ветеринарния форум знам, но там май няма скорошна информация, та затова попитах тук, нали сме все с бебоци дакели b)

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1263 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 07:32 PM

мойта госпожа по математика ми казваше , че всяко правило си има изключение! И аз бях сигурна, че за дакелите това не важи...! Но явно не съм била права! angelpik Или също може да се каже , че Бети е ''частен случей'' l) b) oleeee d)

#1264 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 08:24 PM

Деси, завиждам ти, че имаш двор. Къде ви е къщата, ако не е тайна r)

Елмо си има много приятели и много тича по поляните, гледаме да му правим разходка сутрин минимум 45 мин - 1ч., за да си изразходва енергията и да не трупа килца.

Искам само да ви питам нещо. В края на тази седмица или началото на другата почвам работа и ще се налага поне около месец Елмо да е сам по около 12ч. през деня, нпр от 08ч до 20ч. После вече единия от двама ни (аз или приятеля ми) ще е при него. Но сега и двамата ще сме много заети. Дали това ще му се отрази лошо, много се притеснявам. Тази седмица цялата се случва така, че като излезем към 10 се прибираме към 20ч и всеки ден е различно. Вчера беше спал цял ден, даже не ме усети като се прибрах, но нпр днес е правил малко бели със салфетките (обичайното). Гледам винаги да е разходен много добре сутрин, да се е уморил, за да спинка и да не му липсва нищо, но все се притеснявам за моето бебенце. Споделете опит моля ви!!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1265 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 08:52 PM

Цитат

Деси, завиждам ти, че имаш двор. Къде ви е къщата, ако не е тайна r)

Ами Мил , ако ти кажа няма да ми повярваш! oleeee l) Живеем на една уличка близо до дюнерите МИМАС (ако ги знеш) ! И то в кооперация.!!! s) Иначе дворчето е малко, но си давам сметка , че е голяма благодат dribble worthy ! Тя си е свикнала и през лятото стои по цял ден долу без да преувеличавам..! w) даже съседите ни ни се карат как как сме могли да я оставяме по цял ден сама... и излиза,че сме някакви безотговорници! А всъщност тя се забавлява долу , гони котките с часове, пече се на слънце ,рови..., и изобщо не се сеща за нас! oleeee Как ми се иска да е вярно това, че живеч в къща... w) r) d)

#1266 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 08:59 PM

Аа, знам ги тези кооперацийки горе долу. Ориентирах се. Хем е в центъра, хем е тихичко и спокойно(или греша s) ) Собствениците на майката на елмо живеят в нещо подобно(обаче май къщата е само тяхна). Намира се на пл. Македония и изобщо не си личи, че е къща с двор. Аз се озадачих направо какво има зад тия високи огради на тротоара. А ние сме в един блок гаден,огромен и всички си хвърлят боклуците на полянката отпред. И е невъзможно да пусна Елмо там, защото яде гадости. И ходим чаак на една далечна(не много) поляна. Щото съседите са мизерни!!!!!
User's Signature

#1267 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 09:11 PM

Ами да закътана е уличката ! Е ,като изключим трамваите, но сме свикнали!!! r) То и наще съседи хвърлят..не чак цели торби, но фасове, пликчета, чушки, бутилки...!!! Ако не сме ние със сестра ми да го чистим ,така и ще си остане кочинка и на никой няма да му направи впечатление!!! Аз понеже не трая да живея в мърсотия и го почиствам...!!! Обаче лятото е супер там, защото почти няма слънце и е приятно хладно! dribble

Цитат

А ние сме в един блок гаден,огромен и всички си хвърлят боклуците на полянката отпред.

А вие в кой квартал сте!? r) d)

Цитат

И е невъзможно да пусна Елмо там, защото яде гадости. И ходим чаак на една далечна(не много) поляна.

ама гадното е, че вашите не са оградени.. s) , едно време и наще не бяха, и влизаха наркомани и се друсаха... n) ! И затова се събраха разни собственици и разделиха дворовете и сега са заградени! d)
п.п. И понеже преди да се заградят тея дворове, това е било градинка и знаете ли колко е смешно в единия двор има парзалка,в нашия остана пейката(най-якото), в трети катерушки, в четвърти чешма...! l)

#1268 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 10:04 PM

По отношение на разходките и ние сме така - мъкааааааааааа! Много боклуци, много бездомни, няма хубави полянки и достатъчно място n)
Кофти работа!
-----------------------------------
Мил, смятам, че Елмо бързо ще свикне сам вкъщи. В смисъл не че ще му е готино, но ще се примири - няма как! Е може малко повече да буйства, докато ви няма, ноооооооо това са рисковете на професията :-) Аз сутрин като излизам за работа Шели е много послушна, не дава признаци на притеснение. Но в повечето случаи Митко тръгва по-късно от мен, така че все има към кого да се обърне Шели мен като ме няма b) Но после вече като остане сама се захваща с къщата. Слава Богу нищо сериозно досега! Все се моля да не се заеме с кабелите и техниката, че тогава ... лошо за нея, лошо и за нас! Тогава може много опасно да стане, но нямаме просто къде на друго място да я затворим. А и тя си е свикнала из цялата къща да шари и ако я оставим сама, затворена в спалнята примерно, съм сигурна че няма да млъкне и накрая най-вероятно да ни изгонят от блока заради нея! n)
Блазе ви, че сутрин имате толкова време за разходка. Аз ставам 2 часа по-рано за да съм в 9 на работа NNN И е много кофти със сутрешните разходки! s) А и вечер се прибирам винаги след 6.30 n) Да идва лятото, че поне ще бъде до 10 светло навън и няма да има проблеми! d) d) d)

User's Signature

Качена снимка

#1269 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 10:18 PM

Деси, ние сме в Мусагеница. Имаме страхотна поляна, огромна, има и нещо като рекичка/канал. Тази поляна отделя Мусагеница от Младост 1. Казва се парк Въртопа и е доста приятно там.

Аз още не знам в колко часа ще трябва да излизам, но най-вероятно ще направя така, че да имам време да разхождам Елмо и тогава да отивам (имам възможността да си направя сама работното време). И аз мечтая да е топло вече, но като гледам какъв сняг вали.............Иначе гледам като съм свободна, особено сега като беше хубаво времето, да го извеждам и следобед и пак така дъълги разходки. Особено в неделя винаги всички кученца ги извеждат и следобед и става голяма игра w)
User's Signature

#1270 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 10:26 PM

Супер и ние по топлото бяхме доста навън, но при нас кученцата все ги разхождат бабички и те излизат за малко! Но все ще намерим някой подходящ и за Шели w) То само да се затопли вече окончателно, че ми омръзна тоя студ. Направо тая вечер като се прибирах се вкоченясах. Все едно идва зима, а не пролет n) Ужасно!
User's Signature

Качена снимка

#1271 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 10:34 PM

Даа, ужас, днес сутринта беше много топло, толкова леко се облякох и като се прибирахме ревах от студ. Приятеля ми само се шегува - Виждаш ли го вашия женския месец, какви номера прави, така е, така е, такива сте вие b)

При нас също има разни възрастни кучета, най-често булонки, дето ги разхождат бабите, ама общо взето все кучкари нашия квартал и има и много игриви големи кучета на млади хора. Тази поляна за която писах се води Кучешката поляна l) Там водят предимно големи кучета (НОК, ротвайлери, лабрадори и т.н.) и хората ги е страх да си водят там булонките. Даже една баба ме пита вчера -Не те ли е страх там да го водиш, мене ме е страх от големите кучета, да не ми изядат пинчера b) А Елмо само с големите си играе. Направо е неудържим. Само ме е страх да не си изяде боя някъде, че не се съобразява и се радва на всички. Вчера ми изкара акъла. Има една питбулка която е доста свирепа, но я водят винаги вързана bravoS . Та вчера си играе Елмо с едно кученце и хоп насреща ни въпросната питбулка. И какво мислите направи нашия хубосник - хукна да й се радва. Онова животно като се разбесня, момчето едвам го удържа. А Елмо вместо да се стресне и да се махне, й влезе буквално в устата oleeee Изкарах си акъла направо. Просто не знам какво да го правя такова диване. С всички е приятел и някой ще го изяде. Ама и само на каишка не е работа n)
User's Signature

#1272 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 March 2006 - 10:38 PM

Леле ужас!!! n) Ккакъв е тоя сняг!!! oleeee n) Ужас!!! Човек , като се настрои за пролет и като завали един такъв сняг и направо... a) ти се скапва настроението..!

Цитат

Деси, ние сме в Мусагеница. Имаме страхотна поляна, огромна, има и нещо като рекичка/канал. Тази поляна отделя Мусагеница от Младост 1. Казва се парк Въртопа и е доста приятно там.

Еее ми тва си е много хубаво!!! worthy d) И ние имаме близък парк ;) ама той в повечето случеи е пренаселен, затова разчитаме повече на въпросния двор! l) d)

#1273 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2006 - 02:55 PM

Мил, Йода по цял ден седи сам вкъщи и нищо му няма, не се притеснявай. Моят си спи през повечето време. Сигурно и Елмо ще свикне бързо!

А за играта с големите кучета и Йода не го е страх и им се навира в устите. Вече на няколко пъти го търкалят, веднъж го нападна малък пудел!

#1274 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2006 - 04:33 PM

И Леа понякога остава самичка! Но това не ни е било проблем! ;) Като остане самичка и си ляга в къщата и спинка докато се приберем...!!! r) d) Елмо 100% ще свикне..!!! Просто няма и друг избор..!Като му доскучае и ще си поспи... r) d)

#1275 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2006 - 04:50 PM

Little Mil, моят съвет е да прочетеш темата на Мил за старахът на кучето от раздяла със стопанина ето тук
Не знам дали си я чела, тя може да тие от полза, според мен. Ако пък кучето ти има подобен проблем ще имаш време да се справиш с него, тъй като не започваш веднага работа. Поздрави и успех от нас.

#1276 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 March 2006 - 08:56 PM

Елмо вече взе да свиква по моите наблюдения. Той попринцип е спокоен когато е сам, даже като види, че се обличаме да излизаме и си ляга в кошчето и си заспива. Само ако му доскучее понякога прави поразии, но най-често ако ние сме му дали възможност(нпр не сме прибрали салфетките, или чанти, или нещо такова). Като цяло мога да го похваля бебето, доста прилично се държи w)
User's Signature

#1277 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 12:52 PM

малко пози от Шели d)

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1278 Потребителят е офлайн   Nadq ampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 12:54 PM

ХЕХЕ!Сладурана!

#1279 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 03:35 PM

супер снимчици, особено първата l)

#1280 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2006 - 04:17 PM

Много е сладка. Кога ще порасне и Ира така?

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни