Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1361 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2006 - 09:34 PM

А ето и вчерашни снимки на Луси.....с новата си приятелка Тайра.... d)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Лусиета

#1362 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2006 - 09:36 PM

;) много е красива.!!!
---
Вчера Леа направооо какви работи прави...!!! Нали е полудяла покрай морското свинче и го търси из всички стаи! Иии вчера пак кръстосва цялата къща , тича като луда и се плези! b) нали в нас има някакъв ремонт и има разни работи бои... и на един куфар стои една кутия блажна жълта боя...! И Леа със засилка се подпира и блъска куфара, и боята падна на и цялата се разля на плочките...! И как хубаво се чисти блажна боя от под...!!! b) такива работи от Леа!
Кажете вие нещо интересно!

#1363 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2006 - 09:55 PM

хаха dakel_fenka, ами Леа не иска ли да го яде това свинче?....пускаш ли ги заедно да си играят?....по скоро Леа да си играе с него....?...

#1364 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2006 - 11:06 PM

Браво бе, Леа стана бояджийка. Той и Елмо имаше такива мераци като правихме ремонта и беше станал на сини кичури b)
Явно тази храна за дакелчета наистина е вкусна, като гледам всички дакелчета тук я харесват. Ние още имаме от Юканубата (нали взехме 20 кг) и Елмито си я яде, но се чудя като свърши дали да не пробваме тази на Роял Канин.Таман да му разнообразим менюто на бебето.
Много красиви госпожици има в тоя форум!!! Поздравяваме ги!!!
Елмо днес яде бой от един ДАКЕЛ n) Аз така се зарадвах, че има и друго дакелче в квартала, а то му се нахвърли. Той този дакел е лош, а стопанина му все разправя, че дакелите били с много лош нрав и много злобни и все се чуди как може Елмо да е толкова добър cl) Добре, че и двамата бяха вързани, че иначе Елмо сигурно щеше да го набие, доста по голям беше от него. Ама си се уплаши бебето де, за първи път му се случва такова нещо!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1365 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2006 - 11:18 PM

Цитат

хаха dakel_fenka, ами Леа не иска ли да го яде това свинче?....пускаш ли ги заедно да си играят?....по скоро Леа да си играе с него....?...

Един път ще си ''поиграят''.......
по скоро иска да го гризне..! n)
---

Цитат

Елмо днес яде бой от един ДАКЕЛ

еее милото бебе! s) представям си как се е уплашило...
---

Цитат

Браво бе, Леа стана бояджийка

Ха, стана и още как! b) Добре че се дръпна ,че иначе незнам как щяхме да я чистим...! d)

#1366 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2006 - 11:44 PM

Цитат

Един път ще си ''поиграят''.......

хаха....разбирам те d)

little_mil, и на мене са ми ги разправяли тия, че дакелите били много ама много зли кучета...тва може да го каже само някой който си няма и представа от дакели....а Елмо..този голям мъж със сигурност е нямало да се даде..пък и трябва да знае, че има и такива кучета... nok

#1367 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 07:43 AM

И на нас Лусито, и Лорито много ни харесват! Големи симпатяги ;)

Аз да докладвам, че Шели е все по-добре. Хич не му личи на това куче, че е оперирано ... и слава Богу! angelpik Вече си тича из къщата, но гледаме да я ограничаваме, че все пак не бива да буйства много. Още е съвсем прясна раната. Но как й я направи тази операция лекарката - не знам. Обаче гък не е казала, да скимти, че я боли, само няколко часа след операцията ходеше внимателно и малко изгърбено. И след това вече все едно нищо! Евала направо! bravoS

Дано и занапред няма проблеми! И като мине още малко време, ще идваме вече на срещите с вас b) d) d) d)

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1368 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 11:11 AM

super best супер !!! аз ви казах, че Шели ще се справи прекрасно...!!!
Силве ти виждала ли си спокоен дакел??? b) d) Скорошно оздравяване...! w) d)
---

Цитат

хаха....разбирам те  d)

нали! l) тъй че не смея да рискуваме!

#1369 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 01:03 PM

Цитат

Едната храна е специална за дакели, а другата специално за кучета в зряла възраст от малки породи! Така, че Силвия много добре си го е казала. Храната, която е специална за ПОРОДАТА е за кучета над 10 месеца! 1super Няма такава храна за бебета.. даже и на Педигри е за кучета в зряла възраст..

Тази до 10 месеца ли е специално за дакели или има и друга?

#1370 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 01:29 PM

ne moga da vidq snimkite na moeto LORII:(((

#1371 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 03:33 PM

Цитат

Цитат

Едната храна е специална за дакели, а другата специално за кучета в зряла възраст от малки породи! Така, че Силвия много добре си го е казала. Храната, която е специална за ПОРОДАТА е за кучета над 10 месеца!  1super Няма такава храна за бебета.. даже и на Педигри е за кучета в зряла възраст..

Тази до 10 месеца ли е специално за дакели или има и друга?

Не, храната специално за дакели, която е, е за селд 10-тия месец. А другата е за мини-породи, без значение породата. Ние сме с нея сега - РК мини-джуниър се казва. А вече за пораснали кучета от мини-породи има пак на РК, и отделно само за дакели! Казват, че уж съдържанието било определено точно за породата. Сега вече дали е така, не знам. А и още сме малки и не сме я пробвали!

Иначе ние сменяхме няколко храни, но май засега с РК мини-джуниър сме най-добре. Затова караме с нея! d)

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1372 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 04:53 PM

Цитат

ne moga da vidq snimkite na moeto LORII:(((

Е, там са си, Вани....на предната страница...кажи ти как е Лорито..какво прави..бели прави ли..???

#1373 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2006 - 07:12 PM

Цитат

А вече за пораснали кучета от мини-породи има пак на РК, и отделно само за дакели! Казват, че уж съдържанието било определено точно за породата. Сега вече дали е така, не знам. А и още сме малки и не сме я пробвали!

Аха, много благодаря!! Е като дойде време ще я пробваме :)

#1374 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 12:15 PM

Видях гиии:)))Това си е моето Лори.Харесва ли ви?Много е сладка нали?:))jurche Лорка е много послушна.Голяма ми е любовчийка.Има няколко гаджета.Едно пуделче,един чочко(ти знаеш-чочковците) и един дого арежентино:))Яде един чорап на Косио и е щастлива:)Вчера и купих храничка на роял канин и пробвах една на про план с риба-не е лоша.Луси какво прави?Пускаш ли я да тича без каишка.Лорито не смея.:)
Дакелите не са ли най-прекрасните животни на света???:)кажете нещо за своите дакели:)

#1375 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 02:30 PM

Извинете много страшно много ми хареса дакелчето Морти и ви моля да ми кажете каде мога да намеря такова.Благодаря ви предварително.

#1376 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2006 - 09:07 PM

Здравейте, искам да ви питам нещо. Елмо е много буен, играе с ротвайлери и НОК, само се премята и е много бесен. По принцип това не е лошо, в смисъл нека играе детето. Притеснявам се само да не е вредно за него. Все ми казват пазете го, да не играе така и т.н. ама как да го спра милото и да го вържа. Гледа като дете, на което са му взели играчката s) Много е енергичен, сутрин се разхождаме по час и половина и просто не мога да си представя да го лишавам от игри и да го водя на каишка постоянно. Но ако така трябва да е и ако е за негово добро ще го направя n) Дайте ми съвет моля ви!!
Поздрави на всички сладурчета дакелчета!!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1377 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2006 - 11:18 AM

Цитат

Извинете много страшно много ми хареса дакелчето Морти и ви моля да ми кажете каде мога да намеря такова.Благодаря ви предварително.

Първо .. Благодаря w)
Относно намирането на такова дакелче.. той е плод на почти 1 годишно търсене b) Къде можете да намерите черен дакел - не знам. Четете обяви - задължително. Често има обяви за дакелчета, но по мое наблюдение обикновенно са кафяви. Но мисля, че и кафяв да е.. пак ще е хубав. Всяко куче си е индивидулано и във всяко има нещо наистина изключително. Късмет! 1super

#1378 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2006 - 11:31 AM

Цитат

Здравейте, искам да ви питам нещо. Елмо е много буен, играе с ротвайлери и НОК, само се премята и е много бесен. По принцип това не е лошо, в смисъл нека играе детето. Притеснявам се само да не е вредно за него. Все ми казват пазете го, да не играе така и т.н. ама как да го спра милото и да го вържа. Гледа като дете, на което са му взели играчката s) Много е енергичен, сутрин се разхождаме по час и половина и просто не мога да си представя да го лишавам от игри и да го водя на каишка постоянно. Но ако така трябва да е и ако е за негово добро ще го направя n) Дайте ми съвет моля ви!!
Поздрави на всички сладурчета дакелчета!!!

Попринцип като се замислиш за дакел много полезни неща няма. От всякъде са застрашени и всичко опира до гръбнака.. Говори ли сме и преди на тази тема. Всеки скок може да бъде фатален, независимо дали е ор 0.5м или от 1м, 1.5м. Просто са слаби.. Играта с големите кучета също е нож с 2 остриета.. кучетата не могат да се пазят сами.. може в играта нещо да го натисне примерно.. НО не можеш да си спреш кучето! cl) Има дакели, които им започват проблемите и без да са подскачали насам - натам. Скоро си говорих с една приятелка.. 6-7 годишно, сега са му направили количка и го лекуват.. Както съм казвала и преди.. Джери (предишното ми куче) почина на 8 години, почти 9, и не е имал признаци да има някакви проблеми с гръбнака, а по- енергично куче нямаше. Играеше само с големи кучета, защото другите имаше някакфа омраза към тях и не го пусках.. изяде на хората кучетата в квартала oleeee Сега същите тези кучета акто видят Морти и бягат.. сигурно си мислят, че пак е той и Морти пати щото няма с кой да играе l) Малко се отклоних.. Та, little_mil, не мисля че трябва да спреш кучето да си играе.. винаги можеш да си го викнеш и хванеш когато видиш, че почват по-грубо. Но това се едно да не водиш детето си при другите деца и да гледа само през прозореца как си играят в пясъчника..
А и бебе дакел.. без да тича и играе е ад в къщи.. ние с Морти почваме кросчета.. то и това не е полезно много, ама не може да си седи все в градинката и да дъвче пръчки. Трябва малко енергия да изразходва. Така и аз ще тренирам и той с мен l) Днес вече пробвахме.. разходихме се първо и после малко потичахме. Като тръгнах да тичам и той ме настигна и почна да ми хапе кецовете, сигурно си помисли, че му бягам, но после се успокои и си тичаше с мен.. спираше душеше и после ме настигаше. Направо си беше весело! И сега познайте какво прави... Спи? НЕЕЕЕ!!! Тича и лае като побъркан, все едно не е тичал 1 час до сега.. от къде толкова енергия не ми е ясно! oleeee

#1379 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2006 - 03:11 PM

Една вечер, беше доста тъмно, Йода се заигра с една недрожелюбна немска овчарка и изведнъж така започна да квичи - ужасно! Не видях онзи да го е хапнал или нещо друго, гушнах го, а той продължаваше да квичи в ръцете ми. След известно време се успокои.Аз го опипат нвсякъде, най-вече гръбнака, за да видя има ли му нещо, но сякаш нищо не го болеше. Така и не разбрах, но ето и моят опит от буен дакел.

#1380 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2006 - 03:51 PM

Принципно може и нищо да не му е направил, а Йода просто да се е уплашил. Когато се уплашат правят така и докато не се почусват съвсем сигурно не спират да скимпят.
Аз лично избягвам да го успокоявам в такива случаи честно казано, предпочитам да "порасне" малко и да знае, че трябва да се пази не да се вре на всеки в устата.. При Морти определено има ефект, всички знаят какъв беше той на първата среща с 20 кучета и сега какъв е. Преди тичаше винаги да се скрие при мен, сега вече е съвсем различно куче, а и дори ако иска да го оставят на мира не идва да ми сяда в краката с молещ поглед, а сам се справя със ситуацията l)
Ама не знам на Йода какъв му е случая, но щом е била недружелюбна овчарка понякога е необходимо и само едно рязко движение, за да се уплаши кучето r)

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни