КАСТРАЦИЯТА
Публикувано: 18 March 2011 - 08:43 PM
Публикувано: 18 March 2011 - 09:35 PM

Публикувано: 06 April 2011 - 08:55 PM
Публикувано: 15 April 2011 - 09:45 PM
МОЛЯ ЗА ОТГОВОРИ СПЕШНО!!!
Благодаря на тези, които ще се отзоват. Стоскайте палци и лапи за бързо въззстановяване на куча:)
Публикувано: 15 April 2011 - 11:46 PM

(това НЕ Е кастрация, друга операция е!!!!)
Направих дреха от две части. Фанелка и чорапогащник. Загащвам едното в другото и ги завръзам едно за друго с ленти от чорапогащника, предварително пришити точно там, където се срещат двете дрехи, при загащено положение. Лентите от чорапогащника са еластични и позволяват да се коригира стягането. Връзките са от горе едва двойка срещуположни, също така и отдолу.
Дано се разбира обяснението ми.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 April 2011 - 10:13 AM

Успех на момичето!
п.п. Не забравяй да го сваляш като излиза за пишкане

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 April 2011 - 11:59 AM

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 16 April 2011 - 03:40 PM
Публикувано: 18 April 2011 - 09:33 PM
Миналото лято в двора ни се беше озовало едно малко кутре,което в последствие решихме да оставиме (въпреки останлите 5 кучета),кръстихме я Буба - луда,игрива,любопитна...
Родителите ми постоянно ме караха да я кастрираме,но аз все отказвах,не съм компетентен по темата изобщо...но просто съм чувал какво предсавлява една такава операция и сърце не ми дава да й го причиня на малката!
До сега всичко беше горе долу нормално (въпреки наличието на 3 мъжки) ,но от няколко дни положението е нетърпимо...Добермана постоянно я преследва,тя се дразни,нон стоп го лае,другия мъжки след като усети,че той е около нея го връхлита,почва едно жестоко давене между двамата,трудно разтърване после ... след като единия се върже,а другия се затвори става още по-голяма какафония... единствения на свобода е третия мъжки (10 годишен англиийски сетер) но той не прави почти никакви проблеми,досажда й от време на време,но му имам доверие...мързелив е ,ленив е,поостарял вече не се задържа много на задните си лапи,така че мисля ,че няма да я "обяздва" ...
Може би малко се отплеснах,но искам да ви помоля за съвети ... Да я кастрирам ли? Или да използвам някакви инжекции,които са против разгонване!? А ако я кастрирам,това ще й повлиае ли на характера? Ще се промени ли по някакъв начин?
Предварително благодаря много за всякакъв род мнения и съвети!
Публикувано: 18 April 2011 - 09:37 PM

Публикувано: 19 April 2011 - 04:48 PM
Публикувано: 24 June 2011 - 11:44 AM
bushkata, в 15 April 2011 - 11:46 PM, написа:

Направих дреха от две части. Фанелка и чорапогащник. Загащвам едното в другото и ги завръзам едно за друго с ленти от чорапогащника, предварително пришити точно там, където се срещат двете дрехи, при загащено положение. Лентите от чорапогащника са еластични и позволяват да се коригира стягането. Връзките са от горе едва двойка срещуположни, също така и отдолу.
Дано се разбира обяснението ми.
майкооооо тва някой много некадърен го е правил.... сърцето ли е оперирал кво? това на нищо неприлича...

Публикувано: 24 June 2011 - 11:47 AM