Проблемите ми с клиники АНИМО
Публикувано: 26 November 2007 - 09:04 PM
Прави сте, критиката да е градивна, ама аз имах друго предвид....както....обърках се...Лягам си пак....сори !!!
.....но Ако бях от АНИМО щях да съдя някого за щети ама....няма адвокати в БГ.....тпо какво ли има.....!! Ега ти държавата е т,ва, на самотек.....!!!!
Ма може пък тези от АНИМО да са наистина.....
Да поспя още малко, че ставам за работа..............
Публикувано: 26 November 2007 - 10:13 PM
Цитат
Цитат
Именно - човешко е. Да ми обяснят и да ми се извинят.
Що се касае до това дали ми губи времето - нека това аз преценя.
Цитат
Издразни ме.Отношението.
Що ли ти обяснявам, като няма да разбереш.
Всеки има право да си избере при кого да ходи и при кого - не.
Е, аз избрах - там точно няма да отида.
Разбирам те, но има и още в подобна ситуация всичко ми е криво и всеки ми е виновен- дори човека да е супер любезен за мен той ще е гадняра дето не иска да ти помогне, този който предпочита да си пие бирата в някоя дискотека докато моя любимец има проблеми. Та за това малко или много смятам, че човека не е толкова виновен в предвид на добрите отзиви който имат останалите потребители от клиниката.
Цитат
Прави сте, критиката да е градивна, ама аз имах друго предвид....както....обърках се...Лягам си пак....сори !!!
.....но Ако бях от АНИМО щях да съдя някого за щети ама....няма адвокати в БГ.....тпо какво ли има.....!! Ега ти държавата е т,ва, на самотек.....!!!!
Ма може пък тези от АНИМО да са наистина.....
Да поспя още малко, че ставам за работа..............
Благодаря, извинявай, ако съм те събудил ;).
Смятам, че и това е достатен отговор на въпроса ми- както каза ситуацията е изисквала повишено внимание а "неправомерното" започване на инсулинова терапия е факт...
П.П. По- добре да те "заколят финансово" и да ти решат проблема отколкото да те одерът и да ти сервират по- голям ;). Но да чукна на дърво сериозни последици ни се разминаха...
П.П.П. Многократно променях и 3-те ми последни поста за което се извинявам, просто постоянно се присещах за още неща който искам да кажа...
Публикувано: 28 November 2007 - 12:51 PM

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 29 November 2007 - 01:43 PM
Цитат
Медицината и правото са несъвместими по линията на ЗАБРАНИТЕ ! Не говоря за правилата....
Доказано е, че огромен % от лекарите и особено хирурзите, са такива, заради възможността да ВЛАСТВАТ върху вземането на решенията.
Би ли бил така добър да ни осветлиш - по какви критерии ТИ се убеждаваш ,че НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРЕЖЕ ,моля?? Нещо "излишно" - като примерно пръсти , гласни струни ли, живот ли ще се отнема - онова с евтаназията...
А пък ако още не си се вдянал - медицината и целият ни живот е редно да се подчиняват на Законите.Иначе иде дистрооой...
Па за последното ти изречение от цитата - пази Боже!!Значи викаш лекарите са станали такива заради възможността да властват ....не`какъв трилър ли обсъждаме тук или...

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 30 November 2007 - 12:05 PM
Цитат
Принципът за медицински причини к~ъв е бе - да не носи онова страдание и да не е причина за други неща - ма виж където трябва - аз ли да ти ги казвам - срамота е!!!!
За втори път питам - ти вет ли си всъщност??

Публикувано: 30 November 2007 - 03:23 PM
Не дойдоха.Някой друг лекар го е убил.Защото евтаназия без медицински причини е убийство.
Тук искам да кажа , че се прекланям пред загрижени лекари като споменатия горе д-р Панайотов.За пари изобщо не идеше реч.Имаше тревога за живота на едно обречено животно.Па нека някой словоблудстват хиър и се правят на важни - идваам, ще ми плащате ,аз съм велииик...ае по допирателната!!

Публикувано: 01 December 2007 - 12:07 PM
Публикувано: 01 December 2007 - 12:11 PM
Цитат
Без да пишеш името и конкретно случката - този пост няма смисъл. Така че, бъди така добър да обясниш за какво точно иде реч. Иначе това си е чиста проба - клевета и клюка. В подобни случаи е доста важно какво ще кажат и двете страни.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 December 2007 - 06:39 PM
Публикувано: 13 January 2008 - 12:37 PM
Цитат
Цитат
Аз пък се изненадах, че "премахвали трайно нокти на котки" - има го в ценоразписа... за 200 лв и яко незаконно...тези добре ли са ?...
:blink:Гледам, това го няма вече на сайта им...Дали заради дискусията ни, дали заради друго...Поне дано са спрели да режат и пръстите ... B)

Публикувано: 15 February 2008 - 09:25 PM
Публикувано: 10 March 2008 - 12:24 AM
Публикувано: 10 March 2008 - 09:33 AM
Публикувано: 05 April 2008 - 03:50 PM
Куче нямам, но имам зайче, папагалчета и котка. Водя и четирите там, както и едно бездомно куче и съм много доволна, винаги са се отнасяли със загриженост към животинките (става дума за клиниката в Младост). Никога не са оставяли някой случай недогледан и са ми казвали да съобщавам състоянието след лечението, дори и да си е станало като чисто ново (повечето лекари, дори човешки, не се интересуват повече от вас, ако сте се оправили).

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 05 April 2008 - 10:32 PM
Определено имат проблем с поставяне на диагнози - преди около година ни лекуваха с диагноза "нещо вирусно". Последният път за 5 дни не успяха да поставят диагноза! Като през последните три от общо 5 дни лечение при тях котето беше на стационарно лечение в клиниката. Надупчиха котето, остригаха му козината - на корема, на двете лапки, на вратлето. Когато се обаждах, за да питам как е котето, ми се караха, че ги безпокоя. А платихме солена сума за престой!
Помолих да уточнят диогнозата, отговориха ми: "Инфекция, но не знаем точно каква и от какво се активира. Това е нормално - много често се знае, че има инфекция, но не се знае къде е."
На петия ден, след като вдигнах два скандала по телефона, ми казаха, че "котето е добре", да си го взема вечерта, защото ставало агресивно и скочило върху един от колегите им. Изтръпнах! Котето ми е много кротко. Не мога да си представя какво са му причинили, за да стане толкова агресивно! Отидохме да си вземем писанчо и да го водим при друг лекар, на обяд вместо вечерта. Не можете да си представите как го намерихме - упоено!!!! С два счупени мустака, по ноктите му имаше кръв. Бяха му остригали козинката на коремчето, за да го гледат на ехограф. И цялото му коремче беше в рани - с бръсначката са закачили на няколко места и кожата и са я разранили.
Като ни видяха, че отиваме да си приберем писан, ни казаха: "Ама ние нали се разбрахме за вечерта? Сега не е готов за изписване!" После ни взеха 100 лв за 2 дни престой - с кръвни изследвания и ехограф. И си тръгнахме с намерение, да не се връщаме никога повече.
Мисля, че тази клиника трябва да я затворят. Не може да мъчиш животно безнаказано. Щом не им е присърце работата - да не я работят. Да ходят да продават краставици на пазара и да викат колкото искат.
Но да се отнасяш към работата си безотговорно, да се караш на стопанин затова, че се тревожи за домашното си животно, като правят те, Е НЕПРОФЕСИОНАЛНО И НЕКОМПЕТЕНТНО ПОВЕДЕНИЕ!
В момента посещаваме друга клиника, в ж.к. "Стрелбище", и съм очарована от отношението там. За пръв път Малчо стои /почти/ спокойно в лекарски кабинет, кротува, когато му взимат кръв и му слагат инжекция, не гъкна по време на ехографа. А докторите му се радват и нито веднъж не ми се скараха, когато се обаждам за резултат от изследване или с въпрос за нещо, което ме е притеснило. А Малчо вече се храни, припка из къщи и единственото, което ме натъжава, като го гледам, са раните от умниците в "Анимо". Дано скоро се възстанови окончателно. Не искам никога повече да чуя за тези некадърници :( :( :( :( :( :(.
Публикувано: 14 April 2008 - 11:21 PM
Операцията извърши професор Аминков в клиника Ами Вет в Красно Село от където останах с много- добри впечатления (макар и малко повърхностни)- определено докторите обръщаха внимание на пациентите си (на нас и на пациентите който дойдоха докато чакахме края на операцията :)
Надявам се следващия път да пиша когато кученцето ми се е възстановило напълно, че днес като и свалих яката си е разкъсала единия шеф и раната се е отворила леко...
#118 Guest_megels_*
Публикувано: 30 April 2008 - 12:05 PM
Публикувано: 25 July 2008 - 02:23 PM
Искам да изкажа огромната благодарност на нашето семейство към прекрасните лекари от Клиника "АНИМО" ж.к.Младост 1А ,бл.508,тел 9745516.Те спасиха и дариха живот на нашето прекрасно померанче Макс.Хиляди благодарности и много здраве и успехи им желаем в личния живот и в професията.
А.Великова :->)