Обезпаразитяване
Публикувано: 21 April 2007 - 07:37 AM
Може да се обезпаразити и с бихелдон,върши добра работа и изкарва всичко що е вътре.
Аз ползвам Бихелдона и на сибирци и на др породи и така добре действа,че нямам думи.Все пак вие сте клиентите и сами решевате какво да вземете.
Всички препарати са хубави стига да се приложат правилно,в точния момент,в оптимална доза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
Публикувано: 21 April 2007 - 10:00 AM
1 tabl. струва 2 лв, и е за 10кг куче, тоест ако то е 5кг, се дели на 2.
Дава се сутрин на гладно, малко е трудно да се вкара в гърлото на кучето,
за да я глътне, но се справям.
Храна не се дава най-малко 3ч след приема на препарата.

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 21 April 2007 - 01:40 PM
Цитат
Може да се обезпаразити и с бихелдон,върши добра работа и изкарва всичко що е вътре.
Аз ползвам Бихелдона и на сибирци и на др породи и така добре действа,че нямам думи.Все пак вие сте клиентите и сами решевате какво да вземете.
Всички препарати са хубави стига да се приложат правилно,в точния момент,в оптимална доза!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;)
Здр док , така и не му дадах бохимелдон-а но не намерих и Дронтал така че им взех Канидон , да попитам правилно ли съм постъпил понеже му дадах половинката защото на листовката пишеше 1табл. за куче с тегло 10гк. а той е 5-6кг. максимум в момента и е на към 3месеца ? сега ще ида да огледам изпаражненията но одеве гледах и май нямаше глисти пък за другото незнам какво трябва да се гледа ?
Публикувано: 21 April 2007 - 02:28 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 21 April 2007 - 03:18 PM
Цитат
Здр д-р Коко , абе аз не съм чак толкоз неопитен пък и прочетох тук там , работата е че немога да го закарам за хапчето за обезпаризитяване на вет. за ваксината вече със сигорност ще се кара на вет но сега немога и не да искам немога , иначе хапчето му го дадох на гладно не беше яло към 14-15 часа сигурно и сега не съм го хранил ще му дам чакам храна по късно към 10 часа може би , работата е там че като го сложих на кантара отчете 4-5кг. ама мируваше мн малко време и веднага избега пък от другите кантари дето теглят рибата нямам пък и не удисва да го слагам в няква торба , сега въпроса ми е за да се подсигуря да му давам ли пак хапче за обезпаризитяване пак след определено време примерно след 10-12дни или 14 ? искам да подчертая , че може и да е било обезпаризитявано животинчето но както казах по горе и да е било аз незнам и немога да разбера , дори може и да има ваксина/ни ама нз със сигурност и затова се притеснявам и искам да се подсигоря !
благодаря ви за вниманието , мн благодаря !
Публикувано: 21 April 2007 - 08:26 PM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 22 April 2007 - 01:41 PM
Цитат
Ехх той пък чак толко ако тръгнем да изледваме всичкото , и така не става аз по принцип съм виждал какво представляват глистите и хубава огледах акотата му засега и като гледам няма глисти , все пак вчера взех едно и малко го разчорвих да го поогледам по-добре щото ми се стори че има нещо като връвка в него и ето вижте кво се показа http://www.picvalley...36/8991_875.JPG сорри за снимката знам че е гадно ама :-( , та на мен това ми прилича на найлон някаф или дз на нещо дето е изяло(яде всичко квот му видят очите каманчета,найлончета абе всичко направо ме подлудява NNN ама кво да го прайш бебе е още 3мес. ) тц кажете си мнението за изпражнението ако може мн благодаря пак за съветите и помоща 1super !
Публикувано: 01 May 2007 - 08:29 PM
Публикувано: 01 May 2007 - 10:32 PM
Moq vet obqsnqwashe tova na nakakv 4ovek. 1 tabletka e za 4 kg-ovo kote. mislq 4e i ktkite kato ku4etata se obezparazitqwat na 2-3 meseca. Vse pak se posuvetvay s vet.
Публикувано: 26 May 2007 - 10:28 PM
Публикувано: 26 May 2007 - 10:57 PM
А че има и лекари, които не са наясно с препаратите е известно отдавна, но всеки здравомислещ човек би разбрал що за лекар е това и да си намери навреме по-добър.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 28 June 2007 - 02:25 PM

Вани и Лори
Публикувано: 28 June 2007 - 02:48 PM
Цитат
Аз съм доволна - откакво се запролети ги обезпаразитявам външно с Фронтлайн всеки месец, до сега не са хващали нищо, да чукна на дърво d)

Аnimals fans and friends are what keep this board alive !!!
Публикувано: 29 June 2007 - 11:34 AM
Цитат
наистина много хора се оплакват от Фронтлайн и ми е странно,но аз нямам лични наблюдения. Ползвам обаче DUOWIN - Virbac.Нито една бълха или кърлеж досега не сме имали.Препоръчах го и на познати, които живет я район с повече кърлежи,също са много доволни и са преминали на него. Накапвам на 40 дни super best
Публикувано: 29 June 2007 - 12:15 PM
Бтв след дронтал плюс на куче преди месец и преди месец и половина кучето изкара членчета на тения. Определено ще има близка среща с празимека без значение колко е рисков и опасен. Стискайте и палци на хайванката.
ПП: Къде мога да отнеса останалата част от опаковката дронтал да ми кажат дали е менте?