Обезпаразитяване
Публикувано: 09 February 2009 - 08:13 PM
Публикувано: 10 February 2009 - 06:36 PM
Цитат
Посочи ми един човек, който да е доволен от тях с изключение на дистрибуторите им.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 10 February 2009 - 07:18 PM
Цитат
Май не ! :( Но гадното е че вече няма Frontline Combo Spot-on в кутия по 3бр ... а има едно само с по-една бройка ! :( Frontlin-a ми излиза малко соленичко като взимам само по една бройка всеки път а не какво преди по 3 .... но ако това е най-доброто няма проблеми. Stronghold и Advantix са по-скъпи а май не са по-добри от Frontline ...

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 11 February 2009 - 11:44 PM
Публикувано: 12 February 2009 - 12:04 AM
за Фронтлайн-комбо платих 16лв. ,а за Адвантикс 12 лв. Да не забравяме обаче , че ефекта е по важен от парите. Поне за мен е така !
Публикувано: 12 February 2009 - 10:49 AM
себацил обаче май не е подходящ за всякакви кучета, защото много правели алергична реакция... ние нямаме такъв проблем...
единственият недостатък за нас, освен силната миризма на препарата в началото, е синият цвят, благодарение на който ставаме доста атрактивни.. :Р
иначе използваме и адвантикс и фронтлайн... нямам кой знае какви забележки... само дето пролет, независимо от препарата се прибираме вкъщи с налепени кърлежи... не се забиват въобще, но самата процедура по махането им от краката и муцуната всеки път е неприятна...
ПС... куч е 50кг с гъста козина и пух...

Публикувано: 12 February 2009 - 06:47 PM
Цитат
себацил обаче май не е подходящ за всякакви кучета, защото много правели алергична реакция... ние нямаме такъв проблем...
единственият недостатък за нас, освен силната миризма на препарата в началото, е синият цвят, благодарение на който ставаме доста атрактивни.. :Р
иначе използваме и адвантикс и фронтлайн... нямам кой знае какви забележки... само дето пролет, независимо от препарата се прибираме вкъщи с налепени кърлежи... не се забиват въобще, но самата процедура по махането им от краката и муцуната всеки път е неприятна...
Синия вариант на Себацил е за свине. Без повече коментар.

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 12 February 2009 - 06:54 PM
Цитат
Цитат
Синия вариант на Себацил е за свине. Без повече коментар.
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: ;D

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 13 February 2009 - 01:31 AM
Публикувано: 16 February 2009 - 02:15 PM
Кученцето ми е на 4 месеца, 3,5 кг, порода-Кавалер.
До сега са направени нужните ваксини, изследване под микроскоп преди месец-намаше нищо, +веднъж Стронгхолд, веднъж дронтал puppy и вчера му сложихме за втори път Стронгхолд и днес в изпражненията имаше бял, кръгъл червей-умрял. Ужасно се притеснихме в къщи. :(
Трябва ли още нещо сега да сложим за да сме сигурни, че няма повече паразити? Имам и 4-годишно дете, което е непрестанно болно и направо много се притеснихме. При всичката хигиена, която спазваме, миене на лапички и дупе, ходи до тоалетна на тересата, а не навън, чистене с маркуч и доместос всеки ден, в редките случай - досега само 2-3 пъти - в които сме били навън с мъничето, винаги е на каишка и все следя дали е чисто около него и пак хвана тези гадинки. Моля ви за съвет, какво да направим още?
Публикувано: 16 February 2009 - 02:46 PM
Попитайте лекаря си каква схема на обезпаразитяване ще ви предложи след като кучето в момента изкарва глисти.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 February 2009 - 03:12 PM
Ама как така е имало глисти, нали под микроскоп беше чисто преди месец и след това изследване пак й дадохме Drontal puppy за всеки случай. Би трябвало в този период от последното даване на лекарство и поставянето за 2-ри път на Стронгхолд да е хванало нещо.
Публикувано: 16 February 2009 - 03:53 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com