Dog.bg Форуми : Померан-Говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (263 Страници) +
  • « Първа
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци

#4401 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология, Фелинология, Херпетология, Акваристика, Епидемиология
Публикувано: 27 February 2009 - 11:39 AM

Нищо лично към никой, но напълно подкрепям Pomeran. Мога да понеса подобни парцалки върху някое голо и нуждаещо се от тях в студа кученце, но подобен кич намъкнат върху разкош като померана си е престъпление. Но така е като "модата" се диктува от безмозъчни блондинки с много пари (визирам звездните собственици на "померани" като Парис и нашата Камелия. )

#4402 Потребителят е офлайн   Top Gun Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 27 February 2009 - 12:05 PM

Показване на мнениетоzoli, в Feb 27 2009, 09:39 AM, написа:

Нищо лично към никой, но напълно подкрепям Pomeran. Мога да понеса подобни парцалки върху някое голо и нуждаещо се от тях в студа кученце, но подобен кич намъкнат върху разкош като померана си е престъпление. Но така е като "модата" се диктува от безмозъчни блондинки с много пари (визирам звездните собственици на "померани" като Парис и нашата Камелия. )

zoli нищо лично, обаче е въпрос на вкус!
В БГ още не е така добре развита модата при кученцата и затова хората си мислят, че кучето трябва да се облича само през зимата, за да не му е студено... което е много далеч от истината! Надявам се да не чакаме дълго това мнение да се промени и да влезем в крак по-бързо (поне в това отношение). Препоръчвам на всички да гледат Beverly Hills Chihuahua много забавно филмче и в него няма само чихуахуа.
Това за безмозъчните блондинки е много пресилено, защото несъзнато ти обиждаш много жени в БГ, всички които искат облекат кучето си излиза, че са безмозъчни?!?! Включително и Жужолинка тъй като по твойте думи така излиза!
А кучето ако е хубаво и с дрехи и без тях пак ще изглежда невероятно, ако си има косури дрешките могат да прикрият много дефекти и никой да не забележи!
Аз съм много за кучешката мода! Въпрос на стил , въпрос на финанси, въпрос на вкус! ;)

#4403 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 12:39 PM

Модата- дано никога не влезе в Бг.
Несъзнатото- абсолютно съзнателно и целенасочено ако трябва да сме точни. На всички тези жени за които ти говориш Top Gun, който искат да си обличат кученцето мога да препоръчам да си купят кукли. Даже си има и клубове на колекционерите на барби. Дали са(сте) безмозъчни си личи от вкусовете ви. Това че померана прилича на плюшена играчка не го прави такава. До сега бях с впечатление че тук във форума пишат хора който наистина се отнасят сериозно и отговорно към кучетата, и благодаря, че ми разбихте илюзиите. В един момент се показахте (извинявам се на обидените но наистина го мисля) като "клиентката" на една приятелка, която само след 2ч върна кученцето (кокер) с думите: "Ама то ходи до тоалетна".
И за да завърша "безкрайно обидния си пост" и да бъда анатемосан и вовеки намразен и в този форум (защото истината боли) ще кажа. Факт е, че неизживяното детство и личните комплекси обикновено се избиват в/у децата или дом. любимци.

#4404 Потребителят е офлайн   *bpm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 February 2009 - 12:40 PM

Напълно подкрепям Топ Гън.
Дрешките са си моден аксесоар за кученцата. На дребните породи определено им отива да да наконтени :P
Даже знам, че някой от най-известните дизайнери на дрехи, парвят модели и за кучета, който да за съчетани с облеклото на стопанката си. B)
User's Signature

www.pamperpom.com
Информация за породата, стандарти, развъдници...
Качена снимка

#4405 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• Помераните са като шоколада - един не е достатъчен!
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 February 2009 - 01:14 PM

Модните дрехи са част от кучешката мода- Zoli-ама много си рязък бе душко!
При жените кипренето е съставна част от имиджа и себеуважението- кучетата са нашите,,космати,, деца- нашето себевъзприятие се трансформира и върху тях!Говорим за кучешката мода, а не за собствениците.
Освен това Zoli,естествено е Парис Хилтън да носи померан/като размер/ а не да влачи българско овчарско куче/пак поради размера/ - нали така?!
И- за блондинките-не само те си обличат кучетата-виждала съм и брюнетки! :D
Кой както иска така да си ги облича-обаче-Zoli,не съм съгласна с теб по три пункта:
-не боята на косата прави мозъчната дейност ефикасна
-познавам празноглави собственици на БОК-мъжки при това :P , а сигурно и ти познаваш
-и аз съм боядисана блондинка, но не съм празноглава :lol: :P /не че няма да стана ,но с възрастта/

И това е само мода- нека да оставим на жените - блондинки,шатенки,брюнетки -да я диктуват!
Аз за себе си няма да облека померан с дрешка, освен ако не ми е подстриган,но с удоволствие бих си купила най-различни аксесоари- нашийници с камъни Сваровски, каишки-метални и т.н които правят кучето ми ефектно.Има фантастично красиви неща, който една жена с удоволствие би ползвала .
Има и доста късокосмести кучета,но които тези дрехи прилягат и и им отиват - модата е необятно творческо поле,според вкуса на стопаните.
Е-на изложба всички си знаем - с панталонки не може на ринга, но пък не всички ходят на изложби!А на разходка се излиза всеки ден!

Top Gun;jujolinkа- Zoli е добра душа, но в модата ние водим! :)
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery
Pomeranians;Exotics & Bengals

#4406 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 01:21 PM

Pomeran права си, че съм прекалено рязък, и няма как да е иначе. Знаеш мнението ми, че животните са по-добрата част от земното население. Нищо против нямам нито за модата нито за блондинки и т.н. , да не говорим че по едно време (в младини) и аз се правех блондинка :D :D . Ама нека модата да си остане за тез дето я правят. Иначе казано - от хора за хора. Ще ме засече веднага някой, че повечето породи са създадени от хора- да ама не. Това че хората насочват (донякаде) работата на природата съм съгласен. Ама що никой не е успял да селектира облечено животно? Когато се роди куче с памперс тогава и аз ще се примиря с подобни човешки гаври.

#4407 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 February 2009 - 01:25 PM

Имай малко повече доверие в дамите !
И ако не можем да селектираме куче в памперс-ние губим-идеята е мнооооооого привлекателна !!!! :P
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#4408 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 05:15 PM

аааа гледам ,че сме предизвикали интерес :D ето още малко снимки от днес с нашите приятели Ричи и Топ Гън

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#4409 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 05:16 PM

и още

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#4410 Потребителят е офлайн   Pomeran Икона

• PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 February 2009 - 06:15 PM

Благодарим на Ричи и Топ Гън за ревюто!

Имам въпрос по същество- има ли колани против маркиране?
User's Signature

Качена снимка
OK BOSS
Kennel & Cattery

#4411 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 06:47 PM

След това "ревю" стил КОнстантин Вампила мога да кажа само едно:
Бог да пази помераните от човешката суета
И май е време в договорите за продажба на куче да се включи и клауза забраняваща подобна гавра с кучетата.

П.С. Ричи и Топ Гън :angry: - абе вие да не би да сте оперирани от чувство за естетика? Кучетата изглеждат като карикатури.

#4412 Потребителят е офлайн   Top Gun Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 06:57 PM

Показване на мнениетоzoli, в Feb 27 2009, 04:47 PM, написа:

След това "ревю" стил КОнстантин Вампила мога да кажа само едно:
Бог да пази помераните от човешката суета
И май е време в договорите за продажба на куче да се включи и клауза забраняваща подобна гавра с кучетата.

П.С. Ричи и Топ Гън :angry: - абе вие да не би да сте оперирани от чувство за естетика? Кучетата изглеждат като карикатури.

Хеххеее гарантирам ти че не сме оперирани от чувство за естетика!!!! :D Забавляваме си се добре с кучетата, пък ти трябваше да започнеш с това че си мъж, и нямаше въобще да изразя мнение защото мъжете сте малко трагедия в това отношение! Добре че сме ние че да ви насочваме в модата. Нямам какво да коментирам "мадамски" неща с един мъж :lol: Нищо лично!

#4413 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:07 PM

:lol: :lol: :lol:
за поредният лаик....веселба голяма е с теб zoli ,симпатичен си иначе нищо ,че бъркаш нормалната мода със сатанински дизайнерски изяви.
Нашите карикатури са си наши,щастливи,добри и обичани....ти помисли за твоите .....с това отношение към хората не искам да си помислям за същото към животните.
Но все пак съм блондинка,какво разбирам аз :rolleyes:
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#4414 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:07 PM

Ами именно там е разликата. Аз за разлика от вас не мисля за "мадамските си неща" а за кучетата. И вие ако се откъснете от "дълбоките" си мисли за това колко сте high, и се заслушате малко в коментарите които предизвиквате няма да сте толкова самоуверени.
Имах късмета наскоро да разхождам Рони редом до едно Облечено чухуа, и докато всички се възхищаваха на помчето, клетото "модерно" чихи, обираше само подигравки и насмешка. И питам аз защо. Само защото и неговата стопанка като вас беше решила че е много модерна и high.

И не на последно място, ако ти се налага да насочваш собствения си мъж в модата, не бързай да слагаш всичко под общ знаменател.

#4415 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:15 PM

jujolinka - точно за това говорех, Колкото творенията на Кристина и Константин могат да се нарекат мода, толкова е мода и това дето сте намъкнали на клетите кучета.
И моля те не се опитвай втори път да коментираш отношението ми към животните, защото ако хората не заслужават никакво положително отношение, то животните са друго нещо. И повярвай ми, че за мен кучетата не са "нещо" с което да се перча и показвам стил. Те са същества с нужди, чувства и предпочитания с които изцяло се съобразявам независимо че "модата" дитува друго.
Аз бях до тук с темата. Не смятам повече да се занимавам с подобни изкривени създания като част от тук пишещите.

П.С. Моля МОД да изтрие всичките ми мнения нарушаващи темата предназначена за реклама и хвалебствия на определени персони!!!

#4416 Потребителят е офлайн   Top Gun Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 07:17 PM

Показване на мнениетоzoli, в Feb 27 2009, 05:07 PM, написа:

Ами именно там е разликата. Аз за разлика от вас не мисля за "мадамските си неща" а за кучетата. И вие ако се откъснете от "дълбоките" си мисли за това колко сте high, и се заслушате малко в коментарите които предизвиквате няма да сте толкова самоуверени.
Имах късмета наскоро да разхождам Рони редом до едно Облечено чухуа, и докато всички се възхищаваха на помчето, клетото "модерно" чихи, обираше само подигравки и насмешка. И питам аз защо. Само защото и неговата стопанка като вас беше решила че е много модерна и high.

И не на последно място, ако ти се налага да насочваш собствения си мъж в модата, не бързай да слагаш всичко под общ знаменател.

Под мадамски неща не визирам прекрасното си куче, а аксесоарите и дрешките за животинки. Малко ще е гейско някой мъж да си облече кучето с рокля на точки, но ще е много сладко да видиш някоя мацка със такова кученце.
А на моето куче при днешната разходка му се радваха ужасно много (както винаги) и хората много се радваха точно на факта, че дрешките и на Тино и на Ричи бяха много готини и атрактивни.

Моя мъж няма нужда от насочване в модата гарандтирам ти!!!
Говоря за масата безвкусно облечени и западнали мъже по улиците, което си е факт!

#4417 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2009 - 07:17 PM

Не мога да устоя да не изкажа мнение по въпроса :D .
Zoli - първо, такова понятие " безмозъчна блондинка" може да излезе от устата само на един "истински мъж".
Второ ако не са се появили дизайнерите още щеше да ходиш с цървули. Относно модата при кучетата, това си е в реда на нещата. Всичко се развива в този свят, медицина, техника, мода, изкуство и тн. Това, че ти не харесваш кучетата облечени, не ти дава право да обиждаш тези които ги харесват. Мъжете като си кипрят колите с тунинг, да не са безмозъчни? Това са техните домашни любимци!
Тръгнал си да съдиш хората които се грижат за кучетата си като за деца, я моля ти се осъзнай се!
Аз имам бигъл и с голямо удоволствие си го обличам, защото му отива и защото е различен.
User's Signature

Dushko dobrodushko

#4418 Потребителят е офлайн   jujolinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:22 PM

Ти недей скъпи да ми казваш какво да мисля и говоря или как да си живея живота.Може и да съм руса ,но мозъка ми е като бръснач и веднага мога да те поставя на място.Не си мисли ,че като спазвам добрият тон и си се качил отгоре.
Можеш да си прибереш егото в задният джоб и да си разходиш кучето на въздух.
Тук хвалебствия не се изказват на никого а се придържаме към приятелски тон.Изобщо не ми е ясно Померан какво добро е видяла в теб,но това е мнение нейно и неоспоримо.
Аз колко съм Хай и колко не съм ,като ме видиш ще прецениш,не обиждай така в интернет пространството.Много е лесно да си седнал зад монитора и да сипеш хули към хората,голям мъж си няма що.Имаше едно твое изречение за комплексите - напълно отговаряш.
Кой ще си облича кучето и кой не,дали ще му слага шапки и обувки си е лично негова работа,ти като искаш стой и се смей.....твое право е .
Че и на велик се прави,колко типично мъжко поведение ......самец пффф хахахах.
User's Signature

www.pamperpom.com

Качена снимка

#4419 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:35 PM

Защо ли винаги истината предизвиква такава вълна на възмущение?
Доколкото до обиди- не мисля че съм обидил никой. Това че някой се разпознава в думите ми си е негов проблем, но доказвата правотата ми. Относно "гейски", "цървулски", и т.н. коментари- всеки си има право на мнение. И аз не харесвам "масата модерно облечени и тежко гримирани" девойчета по улиците, повечето от които невръстни и изглеждащи като елитни тръженички от "Дунав мост" , но в крайна сметка има достатъчно "истински мъже" дето въздишат по тях. Темата е за померана и продължава да бъде за него.
Защо ли не съм видял в никой от световно известните развъдници и сред еталоните на породата нито едно "модерно облечено" куче. И като е толкова модерно защо не излизат облечени на изложбения ринг.
Отговора- нито FCI нито уважаващите себе си и кучетата си развъдници не се интересува от мода а само и единствено от доброто на кучетата!

#4420 Потребителят е офлайн   zoli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 February 2009 - 07:40 PM

А ти jujolinka вземи се осъзнай. Нито съм ти казал безмозъчна нито пък съм тръгнал да ти давам тон в живота, че да скачащ да ми се правиш на голямата работа, и вече едва ли не да ме плашиш. Кой какво е видял в мен и защо най-вече го е видял си е негова работа. Не забравяй, че всеки получава такова отношение каквото е заслужил.
И какво в кой джоб ще си прибирам и кога и как ще си разхождам кучетата не е нещо което ще обсъждам с теб и тук. Ако толкова държиш да си говорим на въпреки да минем на лични и да не пълним темата със спам.

• (263 Страници) +
  • « Първа
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни