Померан-Говорилня обсъждаме нашите любими помчовци
Публикувано: 06 January 2009 - 04:54 PM
Публикувано: 06 January 2009 - 06:20 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 January 2009 - 11:11 PM
Преди време се включих във форума, но тъй като съм нова, неопитна и неинформирана за породата, реших първо да изчета всичките двеста и кусур страници ( И УСПЯХ !!!! (с изключение на последните страници) е,малко пропуснах празниците за да чета, но нищо :blink: та прецених, че така е най-добре да направя преди да се включа с каквито и да е въпроси, защото сама разбрах колко е изнервящо новаците да започват директно с банални и многообсъждани вече питания, чиито отговор е публикуван многократно във форума.
Искам да поздравя всички собственици на померанчета и да им кажа, че според мен те са най-щастливите хора на земята ! Дай боже всекиму! /забележка: всекиму заслужаващ!!/ във форума имаше много, много полезна информация, но същевременно и много мръсотия и злоба, която аз лично смятам за излишна. Блажени да са тези, за които става спора, защото те нямат и ни най-малка представа :blink:
Специялни поздрави също така и на Сузана (моя най най-голяма любимка, която понякога ми прилича на Джери от ТОМ&ДЖЕРИ :wub: ) и на Гари (който с тези дръпнати татарски очички направо ме размазва от удоволствие), които не познавам лично, но това не ми пречи искрено да им се възхищавам всеки път, щом видя техния образ на екрана :blink:
Гари знам, че го разхождат в Южния парк в София, аз живея в този район, но за жалост не съм го засичала :( Още веднъж цунки и гунки на всички малки и по-големи топчовци :wub: за мое съжаление рядко ще се включвам ,понеже още нямам кученце и нямам поводи, с които да ви се похваля :(, но продължавам да ви следя :blink: поздрави! Мила
Публикувано: 07 January 2009 - 08:46 AM
Цитат
Ей, как не сме се засичали :( Ние с Гари през седмицата сме на ул. Деде Агач...дано се срещнем някой ден :palec:
mills Гари е може би единствения померан,който е " възхитен " от снега и бърза да се прибира :rolleyes:
Публикувано: 07 January 2009 - 11:03 AM
Пожелаваме ти скоро да си имаш такава сладка муцуна и да си я разхождаш с радост и любов по снежните паркове.
То и без това скоро може и да няма разлика дали си навън или вкъщи с тез газови и електрически кризи....тез нашите управници просто блестят с интелект да му се невиди,точно насред зима си правят опити с Руснаците :angry:Както и да е любов и здраве да има .....в нашият сайт има доста нови и интересни неща,може да ги погледнете и понеже се стремим да сме актуални разчитаме на вашето мнение и съвети :wub:
Публикувано: 07 January 2009 - 04:25 PM
Не съм ползвала преди, ще го дам с храната , надявам се да нямаме странични ефекти.
Той продължава да си щади крака-държи го във въздуха като мини-фюрерче го размахва! ;D
Това ,което мен ме притеснява е , да не направи рефлекс- да държи крака нагоре-боли ,не боли, просто защото са свърреактивни на болка.Ще видим,дано се оправи бързо.
На Mills пожелавам новата година да и донесе ново късметче- померанче!
Предлагам на групата близо до Южния парк-Гари и Харли да планираме едно излетче -събота или неделя с любимци-ако имате свободно време естествено.
Ние вчера ,засрамени от зимното оживление в померанските редици, изпълзяхме от топлата си къщурка и аз и Бети изведохме малки редички от померанчета в единственото място за разходка близо до нас -по коритото на Перловската река.Там ги отъркаляхме в снега,те нас също-защото ни оплетоха с каишките и мокри и премръзнали се прибрахме у дома.
За мен беше страшно разтоварващо, просто да потичаме в снега, преди да се е стопил и превърнал в кална каша.
Ако успея да разшифрирам част от снимките, може да пусна някоя във форума.
Но и да не успея- вие си знаете /без Гари !!! ;) / на помераните мястото им е в снега ! :blink:
Публикувано: 07 January 2009 - 04:35 PM
Милото Киви :wub: :wub: :wub:........лапката дано се оправи бързо....
.......а пък Гари и Харли - да знаете, че ще ги потърсим и ние в южния ;) ;) ;)
Публикувано: 07 January 2009 - 04:42 PM
Публикувано: 07 January 2009 - 05:01 PM
Gary- North Face- не се цепете от групата -как сте за неделя следобяд?!?!
Киви си куца, той ще пропусне разходката със сигурност!На три крака е като светкавица, и нали е нисък не му виждам краката ,така бързо куцука! ;D ;D ;D
Публикувано: 07 January 2009 - 05:52 PM
Не сме ползували Римадил но ако е от този тип ставно -противовъзпалителни които са доста агресивни за храносмилателната система не го давай много продължително време особенно на тази мъничка пухкава"мишка". :blink:
Намерих му описанието на това лекарство аз лично не бих го ползувала като се има предвид до какво може да доведе ,но ти ще си решиш. Ще ти пратя листовката на имейла.по някога лекарите за да успокоят стопаните,пък и само само да предпишат нещо не обмислят последствията от евентуално "лечение".
Е и ние бихме се радвали на една обща весела померанска разходка но сме малко далече ;DНо по нататък да се надяваме че и това ще стане :blink:

http://www.merlinspom.com
[url="//https://www.facebook.com/photo.php?fbid=694626657604638&set=pcb.694629704271000&type=3&theater%5B/url]
Публикувано: 07 January 2009 - 06:53 PM