Източноевропейска овчарка
Публикувано: 19 November 2014 - 10:16 PM
Много ги харесвам тия твойте двете моми пу-пу
Публикувано: 20 November 2014 - 01:08 PM
Публикувано: 20 November 2014 - 06:55 PM
Цитат
А когато някой твърди такова нещо е редно да се каже развъдник,майка и баща.Така човек може да си направи преценка какво да очаква,как би трябвало да се развие кучето и въобще доста информация има при разчитането на родословие.
Затова ми беше и въпроса за да се информирам.
Толкова ли беше трудно да се отговори не, няма?
И да не всички родословни кучета могат да отговарят на стандарта,но поне можеш да добиеш представа за произхода им,което е важно.
Това е важното на родословието
И смятам да не навлизам в темата родословни или не-те всички обичат еднакво и в това съмнение няма.
Публикувано: 20 November 2014 - 09:16 PM
ira67, в 20 November 2014 - 01:08 PM, написа:
Това не е точно така, защото всяко хубаво куче се оказва, че е родословно, докато за обратното е трудно да се каже, изключение са eдинични случаи, в които неродословни са потомци на родословен родител. Не казвам, че всяко родословно е най-най, а че всяко най, най се оказва че е породисто. Разликата е оттук до небето и обратно и трябва да се разграничават нещата.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 20 November 2014 - 09:37 PM
Публикувано: 20 November 2014 - 09:49 PM
Цитат
Добре де не знам на какъв език говоря.....къде видя някъде да се изтъквам или пък да обиждам с нещо?
ShiBumi_GirL, в 16 November 2014 - 09:39 PM, написа:
Цитат
Би ли споделил тогава.Майка,баща по родословие също и от кой развъдник ти е кучето?
Зададох елементарен въпрос-има ли кучето родословие и ако да кои са родителите,нищо повече.
Отговроите са два-да и не и въпроса приключва до там.
Публикувано: 20 November 2014 - 09:50 PM
ira67, в 20 November 2014 - 09:37 PM, написа:
Така е Ира67, но не виждам нищо ненормално някой да се изтипоса с "породистото" си куче и да не бъде попитан за историята му. Ненормалното е, че после идва проблема със сръдните и обидените.
Ако погледнеш безпристрастно - никой никого не е обидил, огорчил или по някакъв начин унизил, но обиден става този, който е научил истината или по-точно - приема за обида, че леко не се покрива неговата теория с обективната истина.
Нека не се крием само зад паравана. Истината хубава или лоша, трябва да се казва. За мен е много по-грозно да се правя на перде и да ахкам и припадам по снимки, и да лицемернича.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 21 November 2014 - 07:16 AM
Публикувано: 21 November 2014 - 05:05 PM
Дали Ира е права ,дали моята приятелка Шибуми - какво значение има ???
Целта на темата ,а и по принцип на този форум е да се показват кучетата и всеки да покаже ,че наистина обича своя четириног приятел . Иначе може много да се коментира ,но не виждам смисъл . В края на краищата кучетата нито ще станат по-умни ,нито по- послушни ... раздел
Май само този раздел все още не е прецакан ,така че дръжте се за ръце и продължавайте напред !

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/
Публикувано: 23 November 2014 - 11:08 PM
starrkopf, в 21 November 2014 - 03:05 PM, написа:
Дали Ира е права ,дали моята приятелка Шибуми - какво значение има ???
Целта на темата ,а и по принцип на този форум е да се показват кучетата и всеки да покаже ,че наистина обича своя четириног приятел . Иначе може много да се коментира ,но не виждам смисъл . В края на краищата кучетата нито ще станат по-умни ,нито по- послушни ... раздел
Май само този раздел все още не е прецакан ,така че дръжте се за ръце и продължавайте напред !
Публикувано: 27 December 2014 - 07:45 PM
Публикувано: 27 December 2014 - 11:36 PM
Разкажи ни повече за Веста
Ето я моята дивачка след 10км преход в гората

Вход

Горе
Цитиране +