Dog.bg Форуми : Източноевропейска овчарка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (59 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Източноевропейска овчарка

#441 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 May 2009 - 01:16 PM

Норти явно е много силно доминантен тип, но трябва да разбере ,че това е правилното.

#442 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 15 May 2009 - 01:03 PM

А някой от вашите кучовци обича ли да застава така? :df_061:
Нортън го усвои този номер, за да гледа, дали на покрива на бараката има котка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#443 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 15 May 2009 - 01:45 PM

При нас е по-лесно :ab_041: Парапета на терасата е с решетки :smile:

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#444 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2009 - 10:30 AM

Ние се подпирахме на парапета на терасата. Норти е куче с много таланти!

#445 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, природа, истински хора, MLM. Здравословен и природосъобразен начин на живот. Хубави книги, нови знания - всичко, което ме провокира да мисля.

Публикувано: 20 May 2009 - 01:50 PM

О, да. На моменти е много забавен. Имаме си и друг дежурен номер - вечер, като се наяде, си донася гордо паницата в хола, за да я прибера. Интересно, че на сутрешното хранене никога не го прави :ab_041:
И още (ама то не е забавно, а досадно) - ужасно "приказливо" куче - постоянно издава някакви звуци с различна сила и интонация, по всякакъв повод и без повод.
User's Signature

Ако всеки от нас прави добре и отдадено това, което е негова работа, ако осъзнаем, кои са истинските ни желания и не пожелаваме това, от което нямаме нужда, ако помагаме на беззащитните - светът ще е едно прекрасно място!

#446 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 01:13 PM

извиняваите за безпокоиството но си поръчах източно европеиска овчарка и ми казаха 4е е сива като вълк била разцветка стоика козина показаха ми снимки на маика и ба6та сиви са като вълци наистина ама я водят източно европеиска а пък където и да погледна не съм виждал сива източно европеиска казаха ми 4е една от първите дето са ги развъдили руснаците ........

#447 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 May 2009 - 01:59 PM

"Окрас:

Чепрачный с маской на значительно осветленном (от серебристо-серого до насыщенно палевого) фоне, а также черный. Глубокий чепрак, приближающий окрас собаки к черно-подпалому, не является недостатком. Ярко выраженные зонарно-серый и зонарно-рыжий окрасы допустимы, но не желательны. "

А от къде си я поръчал?
User's Signature

Качена снимка

#448 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 May 2009 - 08:39 PM

[quote name='taraT' date='May 22 2009, 02:59 PM' post='627672']
"Окрас:

Чепрачный с маской на значительно осветленном (от серебристо-серого до насыщенно палевого) фоне, а также черный. Глубокий чепрак, приближающий окрас собаки к черно-подпалому, не является недостатком. Ярко выраженные зонарно-серый и зонарно-рыжий окрасы допустимы, но не желательны. "

А от къде си я поръчал?
ами поръчах я от един зоомагазин на много добър приятел на чичо каза че било хубаво куче ама реших пак да питам от варна съм да уточня

#449 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2009 - 12:27 PM

Не го разбирай като заяждане.Върни се в темата малко по-нагоре ,прочети и ще разбереш че в България няма развъдник на ВЕО.Породата се развъжда само в Русия.Виждам че си нов във форума.Прочети малко и това и това и помисли добре.Ти сам решаваш,но помисли заслужава ли си.........
Ето линк към руски сайт,разгледай,прочети цък
В България има кучета доведени от Руски развъдник,но във кой град трябва да попитам.Незнам дали имат и потомство.Това са те....

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#450 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 May 2009 - 08:03 PM

[quote name='taraT' date='May 23 2009, 01:27 PM' post='628093']
Не го разбирай като заяждане.Върни се в темата малко по-нагоре ,прочети и ще разбереш че в България няма развъдник на ВЕО.Породата се развъжда само в Русия.Виждам че си нов във форума.Прочети малко и това и това и помисли добре.Ти сам решаваш,но помисли заслужава ли си.........
Ето линк към руски сайт,разгледай,прочети цък
В България има кучета доведени от Руски развъдник,но във кой град трябва да попитам.Незнам дали имат и потомство.Това са те....
е че аз де да знам от каде я поръчва тоз е тои си има връзки човека а че няма развъдник знам

#451 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2009 - 10:14 AM

Показване на мнениетоsacho, в May 23 2009, 07:03 PM, написа:

е че аз де да знам от каде я поръчва тоз е тои си има връзки човека а че няма развъдник знам

И не те интересува от къде е кучето, какви са родителите и т. н.? Ами ако примерно има наследствени заболявания, недостатъци в характера или нещо такова? Или ако след като ти достави тоз човек кученцето се окаже, че не е това, което си си представял?
Добре е да почетеш малко по темите тук (taraT ти е дала едни линкове) и наистина да помислиш, преди да поискаш да ти го доставят. Породата си е сериозна, иска си обучение и време за занимания ежедневно.
User's Signature

#452 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 25 May 2009 - 03:44 PM

1-vo i mastiq da izleze ne ma interesuva pak e jivotno ne moa go izhv1rlq i pak shi go gledam vtoro kato e bolno taka mu e bilo pisano i tolkoz prosto va pitah dali ima siva ni6to drugo ne s1m va pital i ne s1m vi iskal mnenieto za drugi ne6ta izvinqvaite ne go priemaite kato zaqjdane ........

#453 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2009 - 12:43 PM

Първо-ние тук пишем на КИРИЛИЦА!!!
Второ-израза , който употребяваш "mastiq" ,говори страшно добре за интелегентното ти равнище.
Трето-като не те интерисува мнението на другите,недей да питаш.
Четвърто-най-добре не си взимай кученце,не се заяждам,просто лично мнение :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#454 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2009 - 02:50 PM

:eg_033: Не мога да се стърпя...
sacho, може да не си ни питал друго, но ние, тук пишещите, сме хора, които се занимават с кучета не от вчера. Кучето не е играчка, а живо същество, което живее 10-15 години. Да решиш да вземеш куче, особено от служебна порода е голяма отговорност. Също така е редно (бъдещия) стопанин на такова куче да притежава определени личностни качества, които ако съдя по постовете ти, ти явно нямаш. Иначе в последствие кучетата стават неуправляеми, нестабилни и т.н. и на породата и излиза лошо име. След което започва вой: "Да забраним тези кучета, те са опасни."
А това касае и нас.
Тъй че - сиво, черно, жълто - по добре не си взимай ВЕО :ea_103:
User's Signature

#455 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 27 May 2009 - 03:23 PM

така ще го кава директно не се занимавам с кучета от в4ера занимавал съм се с много други породи но не и с тази като уточнм 4е половината ми рода държат развъдници в варна и се занимават с кучета и съм нямали време да ми обяснят за какво става реч затова се регистрирах да попитам само за това друго не ме интересуваше

#456 Потребителят е офлайн   корина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 09:08 AM

Показване на мнениетоsacho, в May 27 2009, 04:23 PM, написа:

така ще го кава директно не се занимавам с кучета от в4ера занимавал съм се с много други породи но не и с тази като уточнм 4е половината ми рода държат развъдници в варна и се занимават с кучета и съм нямали време да ми обяснят за какво става реч затова се регистрирах да попитам само за това друго не ме интересуваше

Въздържах се до сега от отговор,защото не ми хареса това ,което прочетох от теб,а и съм напълно съгласна с останалите.Много от кучетата по градинките с лошо възпитание имат стопани като теб,а после хората слагат всички ни под общ знаменател.Аз не искам да бъда сравнявана с хора разсъждаващи по този начин за отглеждането и възпитанието на кучето.Казано е ,че няма лоши кучета има лоши стопани.Не прави още" едно лошо куче".А това ,че "половината ти рода" има развъдници говори още по-лошо и за теб и за тях.Ако мислите еднакво аз лично не бих си взела куче от тях.Вече всички станаха развъдчици -а знания, условия и желание-нула.При повечето си е живо печелбарство!Направи услуга на всички -НЕ ГЛЕДАЙ КУЧЕ!!!

#457 Потребителят е офлайн   sacho Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 28 May 2009 - 10:49 AM

аве до ся са сдържах да не ва наредя ама вии за кви са мислете ве за многознаещи кат някои дървени философи ми говорите аве като ви задават един въпрос отговаряте точно а не да ми са праите на многознаещи има кои да ми обяснява не някви кат вас тука ми плямпат простотии на главата наистина ми е писнало от философи ве4е някфи превзети кат вас до ся едно злобно куче е няяло при мен хем добермани наи много съм гледал таи че като ви са задава въпрос отговаряите точно на зададения въпрос а не ми овъртаите ама то туи ама то онуи да не сте бавноразвиващи че да не сте ма разбрали пак продължавате с ваще простотии сички кучета които са минавали през мен са били добри възпитани дори и маламутчета съм гледал ама като станат на 1 2 годинки ги подарвам винаги щоту живея в апартамент и сега и сега си ги виждам и са си много добре и няя оплаквания че били злобни ама вии тука на нз кви са праите мноо ма дразнят такива хора просто никога не бях са занимавал с овчарки независимо каква и ме интересуваше шарката а да и между другото видях маиката и бащата много хубави кучета ама това ми е последния коментар в форума щот ддз има прекалено многознаещи които са мъчат да кажат нещо и не успяват и са месят в чуждите раоти на хората ще ми обясняват те на мен недеи гледа куче аве ко са изнервям и аз да ви обяснявам аи сбогом

#458 Потребителят е офлайн   gabipap Икона

• Непоправим оптимист
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2009 - 11:22 AM

Ура, експертът по правопис, етика и отглеждане на кучета ни напусна :af_089:
Ще се погрижа да е завинаги.

Абе, хора, споделете малко снимки и случки! Нещо хич ви няма :dry:
User's Signature

#459 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2009 - 12:58 PM

О,най-накрая :af_089: .

Открихме сезона на палатките.Тара пощуря във водата,игра, игра и пак игра.Когато се прибрахме на другия ден 24 часа я отписах.Но това беше най-щастливото куче :ab_041: .Тази събота и неделя пак...
Прикачена снимка
Прикачена снимка
И нейното приятелче Алекс
Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#460 Потребителят е офлайн   stuvan Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2009 - 10:57 AM

браво браво аз от другата седмицата сам на паладка и 6е изкарам няколко дена 6е ка4а и аз снимки след това :)) само дано се оправи времето :(

• (59 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни