Източноевропейска овчарка
Публикувано: 15 May 2009 - 01:03 PM

Нортън го усвои този номер, за да гледа, дали на покрива на бараката има котка.

Публикувано: 20 May 2009 - 01:50 PM

И още (ама то не е забавно, а досадно) - ужасно "приказливо" куче - постоянно издава някакви звуци с различна сила и интонация, по всякакъв повод и без повод.

Публикувано: 22 May 2009 - 01:13 PM
Публикувано: 22 May 2009 - 01:59 PM
Чепрачный с маской на значительно осветленном (от серебристо-серого до насыщенно палевого) фоне, а также черный. Глубокий чепрак, приближающий окрас собаки к черно-подпалому, не является недостатком. Ярко выраженные зонарно-серый и зонарно-рыжий окрасы допустимы, но не желательны. "
А от къде си я поръчал?
Публикувано: 22 May 2009 - 08:39 PM
"Окрас:
Чепрачный с маской на значительно осветленном (от серебристо-серого до насыщенно палевого) фоне, а также черный. Глубокий чепрак, приближающий окрас собаки к черно-подпалому, не является недостатком. Ярко выраженные зонарно-серый и зонарно-рыжий окрасы допустимы, но не желательны. "
А от къде си я поръчал?
ами поръчах я от един зоомагазин на много добър приятел на чичо каза че било хубаво куче ама реших пак да питам от варна съм да уточня
Публикувано: 23 May 2009 - 12:27 PM
Ето линк към руски сайт,разгледай,прочети цък
В България има кучета доведени от Руски развъдник,но във кой град трябва да попитам.Незнам дали имат и потомство.Това са те....
Прикачени снимки
Публикувано: 23 May 2009 - 08:03 PM
Не го разбирай като заяждане.Върни се в темата малко по-нагоре ,прочети и ще разбереш че в България няма развъдник на ВЕО.Породата се развъжда само в Русия.Виждам че си нов във форума.Прочети малко и това и това и помисли добре.Ти сам решаваш,но помисли заслужава ли си.........
Ето линк към руски сайт,разгледай,прочети цък
В България има кучета доведени от Руски развъдник,но във кой град трябва да попитам.Незнам дали имат и потомство.Това са те....
е че аз де да знам от каде я поръчва тоз е тои си има връзки човека а че няма развъдник знам
Публикувано: 25 May 2009 - 10:14 AM
sacho, в May 23 2009, 07:03 PM, написа:
И не те интересува от къде е кучето, какви са родителите и т. н.? Ами ако примерно има наследствени заболявания, недостатъци в характера или нещо такова? Или ако след като ти достави тоз човек кученцето се окаже, че не е това, което си си представял?
Добре е да почетеш малко по темите тук (taraT ти е дала едни линкове) и наистина да помислиш, преди да поискаш да ти го доставят. Породата си е сериозна, иска си обучение и време за занимания ежедневно.

Публикувано: 25 May 2009 - 03:44 PM
Публикувано: 26 May 2009 - 12:43 PM
Второ-израза , който употребяваш "mastiq" ,говори страшно добре за интелегентното ти равнище.
Трето-като не те интерисува мнението на другите,недей да питаш.
Четвърто-най-добре не си взимай кученце,не се заяждам,просто лично мнение

Публикувано: 26 May 2009 - 02:50 PM

sacho, може да не си ни питал друго, но ние, тук пишещите, сме хора, които се занимават с кучета не от вчера. Кучето не е играчка, а живо същество, което живее 10-15 години. Да решиш да вземеш куче, особено от служебна порода е голяма отговорност. Също така е редно (бъдещия) стопанин на такова куче да притежава определени личностни качества, които ако съдя по постовете ти, ти явно нямаш. Иначе в последствие кучетата стават неуправляеми, нестабилни и т.н. и на породата и излиза лошо име. След което започва вой: "Да забраним тези кучета, те са опасни."
А това касае и нас.
Тъй че - сиво, черно, жълто - по добре не си взимай ВЕО

Публикувано: 27 May 2009 - 03:23 PM
Публикувано: 28 May 2009 - 09:08 AM
sacho, в May 27 2009, 04:23 PM, написа:
Въздържах се до сега от отговор,защото не ми хареса това ,което прочетох от теб,а и съм напълно съгласна с останалите.Много от кучетата по градинките с лошо възпитание имат стопани като теб,а после хората слагат всички ни под общ знаменател.Аз не искам да бъда сравнявана с хора разсъждаващи по този начин за отглеждането и възпитанието на кучето.Казано е ,че няма лоши кучета има лоши стопани.Не прави още" едно лошо куче".А това ,че "половината ти рода" има развъдници говори още по-лошо и за теб и за тях.Ако мислите еднакво аз лично не бих си взела куче от тях.Вече всички станаха развъдчици -а знания, условия и желание-нула.При повечето си е живо печелбарство!Направи услуга на всички -НЕ ГЛЕДАЙ КУЧЕ!!!
Публикувано: 28 May 2009 - 10:49 AM
Публикувано: 28 May 2009 - 11:22 AM

Ще се погрижа да е завинаги.
Абе, хора, споделете малко снимки и случки! Нещо хич ви няма