gabipap, в Jul 15 2009, 04:58 PM, написа:
Цитат
Куку и Пипи-незнам само кой е кукуто и кой пипито
Охо, някой расте с бесни темпове
.
Растем като гъби

Тара си има вече другарче за белите.Добре ,че все още нямаме комшии на долния етаж,че като почнат гоненицата и хвърлянето на топки ,лудницата е пълна.Малкия и казва Кара
gabipap,дано не се налага Нортън да пази клетката,поговори му на ушенце,че е за негово добро,да се държи приличо
корина,много се радвам за футболния отбор,ако знаеш само как се изкушавам и аз да гушкам още едно малко зверче ,ама няма как.Един ден ,живот и здраве ,когато имаме наша къща с дворче сигурно ще ми се сбъдне мечтата
Цитат
Тара не зная колко ви е тежко разгонването,но искам да те посаветвам хубаво да помислиш преди да я кастрираш.След няколко години повярвай ми ще искаш малки точно от нея.
Незнаеш колко много ме изкушава това,но за мен е най-важното тя да бъде здрава и щастлива.Притеснявам се ,че колкото повече се отлага във времето кастрацията,толкова повече се увеличава риска от заболяване на матка,яйчници и да не дава господ от туморни образования.В понеделник сме на ехограф ,за да видим има ли някакъви проблеми.
Абсолютно съм против лечение с хормони,освен ако не е абсолютно наложително,за нейно добро.
Те така.Нека да ми е жива и здрава,да ме радва още дълги години,а когато дойде момента,най-вероятно ще направя като теб,малко пале от Руски развъдник.
Много се отнесох,ставам да събирам багаж ,че бегаме на палатка в гората.
П.П.Корина,виж този
Линк