Познай на кого е това... /игра/
Публикувано: 22 July 2008 - 10:47 AM
Eто и от мен една загадка !

На кого е това ушенце :)

На кого е това ушенце :)

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 10:53 AM
Ми доколкото аз си спомням тя после си беше променила поста с
п.п червена панда , а аз го бях вече написала (но както и да е не казвам , че аз съм права ;) )
п.п червена панда , а аз го бях вече написала (но както и да е не казвам , че аз съм права ;) )

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 22 July 2008 - 11:05 AM
на сиамска или тайска котка ... ;D ;D ;D

Публикувано: 22 July 2008 - 11:15 AM
РИС ... ДА ВЕ ДА ;D ;D ;D