Цитат
Цитат
БИЖУ,един добър съвет от мен.След като искаш да общуваш с хората,където и да било,научи се да приемаш всичко,дори и това което не ти харесва.Ако продължаваш по този начин,убедена съм че няма да стигнеш много далеч.И разбери че,това че съм попитала някой дали има женска,това не значи че пускам ЕВТИНИ ОБЯВИ,защото това куче е много по-скъпо и по-ценно от теб.И МНОГО ПО УМНО РАЗБИРА СЕ.Бях решила повече да не се обръщам към теб,защото страшно много се изнервям като общувам с такива хора,но просто не се сдържах като видях че и други съфорумници са на същото мнение като мен и ТИ се държиш с тях по същият начин.Не си най великата,РАЗБЕРИ ГО.Не всичко което лети се яде.
Караницата е напълно безмислена , спорите за неща ,за които може да се прочете на доста места. Заставам на страната на Бижу , тя не ви напада , а напротив , опита се да Ви обясни как стоят нещата , намесиха се и едни от малкото сериозни развъдчици , откъде идват дългокосместите овчарки, а Вие разбрали недоразбрали я нападнахте без причина , и после се сърдите защо тя Ви отговаря по този начин.
Преди да пишете и да се излагате по дадена тема, прочете бре хора , 99% от проблемите идват от неинформираност.Примери доста!
Не си мислете , че искам да Ви обидя , напротив опитвам се да Ви успокоя .Аз също съм любител и стопанин на НОК и ги обичам доста повече от хората.
Желая Ви приятен ден