Dog.bg Форуми : Как да науча малкото кученце да пишка на определено място ?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (10 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Как да науча малкото кученце да пишка на определено място ?

#61 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 September 2009 - 09:13 PM

Ще ходя аз за кучешка тоалетна да ви кажа писна ми с това пикане , ще паркирам една такава в банята и ще си реша проблема форевър........

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   sisis4a Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 09:16 PM

Вече сме сериозно наказани. Забранено е качването по дивани и легла. Не разбиат ли? Преди направо побесняваше докато не се качи на леглото или дивана. Сега само като кажа не и веднага тръгва към легълцето си. Без особени забележки.Снощи си спа в нейното легло,само с едно скарване. Направо съм очудена. Значи разбира ,че е виновна и се държи гузно.
My_dolly_Molly продължавам със затягане на дисциплината
От неделя ще излизаме, нямам търпение.

#63 Потребителят е офлайн   keisha Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 09:49 PM

Ние имахме същия проблем ака на вън и пишка вкъщи. От както излизаме с други по-големи кучета /имам предвид със създадени навици/ на разходка, нещата са различни. Почва да върви след тях и да повтаря. Носех си бизквитки с мен и го награждавах. Така дори се научи да вдига краче, като гледа от другите кучета. А предит това 3 седмици изпълнени с дълги разходки и търпение не ми помогнаха. Сега ако се забавя сутрин с разходката и вратата на терасата е отворена отива там. Изключително рядко прави бели, а за акането в леглото на нас ни се случи след силна уплаха когато една картина падна от стената докато не бях в стаята. От уплаха акаше в леглото на дивана на всякаде при най-дребния шум.

#64 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2009 - 09:58 PM

[quote name='sisis4a' date='Sep 4 2009, 08:16 PM' post='683244']
Вече сме сериозно наказани. Забранено е качването по дивани и легла. Не разбиат ли? Преди направо побесняваше докато не се качи на леглото или дивана. Сега само като кажа не и веднага тръгва към легълцето си. Без особени забележки.Снощи си спа в нейното легло,само с едно скарване. Направо съм очудена. Значи разбира ,че е виновна и се държи гузно.
My_dolly_Molly продължавам със затягане на дисциплината

ba_025.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#65 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 September 2009 - 10:41 PM

Цитат(Molibaby @ Sep 4 2009, 10:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще ходя аз за кучешка тоалетна да ви кажа писна ми с това пикане , ще паркирам една такава в банята и ще си реша проблема форевър........

резултата от стореното .......... не си давайте парите за глупости......... подарявам кучешка тоалетна eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif af_089.gif eg_033.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#66 Потребителят е офлайн   малка_Рокси Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 September 2009 - 10:58 PM

O и ние сме на 9 месеца и не мойжем да се научим да пикаме на пустите пелени хич не ги и помирисва eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif и аз не знам какво да правя вече много е нехигиенична... и с бой не става бе и и се карам и не и не инат пуст eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 06:55 AM

Здравейте на всички!! Аз също имам малка сладка бонбонка от 8 дни.Всеки ден се занимавам по цял ден с нея,ставаме рано пикаем акаме в банята ядем шоколад всичко е ок,но след това забравя всичко! Вчера и онзи ден и се случи самичка да отиде бях много щастлива,ноо след това цял ден из апартамента изненадки..както и да е смятам че това ще мине с времето и с постоянните грижи.Притеснява ме друго на 2 месеца и нещо е и не спира да хапе.Страшно много ме боли казвам НЕ и тя започва още повече.Хапе ме навсякъде? Нормално ли е и кога ще спре всичко?:) ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:[url=http://www.minidog.info][img]http://www.minidog.info/lines/line_206_beg_427_time_1247342400_col_000000_text_34313732363336383639.gif[/img][/url]
Публикувано: 28 September 2009 - 09:13 AM

Цитат(julinka @ Sep 28 2009, 07:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички!! Аз също имам малка сладка бонбонка от 8 дни.Всеки ден се занимавам по цял ден с нея,ставаме рано пикаем акаме в банята ядем шоколад всичко е ок,но след това забравя всичко! Вчера и онзи ден и се случи самичка да отиде бях много щастлива,ноо след това цял ден из апартамента изненадки..както и да е смятам че това ще мине с времето и с постоянните грижи.Притеснява ме друго на 2 месеца и нещо е и не спира да хапе.Страшно много ме боли казвам НЕ и тя започва още повече.Хапе ме навсякъде? Нормално ли е и кога ще спре всичко?:) ab_041.gif

Здравей. Моя Арчи ви е връсник. Върши си работата на пеленката, е стават и грешки, но те са по-скоро изключение. Сега по празниците имахме гости в къщи и беше малка лудница, тогава съвсем пропускаше да си върши работата на място, но след като си заминаха всичко се нормализира af_089.gif Просто всеки път вижда колко съм щастлива когато намокри пелената и колко съм сърдита като тръгна с парцала да бърша паркета и после няма игра.А за хапането и ние сме така, това ни е играта, малко повече играчки за чесане на зъбки вършат работа.
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 09:36 AM

Момичета не се отчайвайте. Процеса с приучването към това къде да си върши физиологичните нужди кученцето е труден, но бъдете упорити е ще постигнете положителен резултат.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

#70 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 September 2009 - 10:36 AM

Аз също не и обръщам внимание когато пишка на грешното място, а реша ли нещо да и промърморя ваобще не разбира мисли,че играем и почва да бяга и дивее.Но като цяло е голяма сладурана.Глезя я много и не мисля,че някога ще съжалявам защото тези животни са прекрасни и го заслужават! Учудващо беше колко бързо се научи че ще получи награда когато пишка в банята и всеки път като го направи бяга като луда към хладилника и чака с нетърпение :) Страхотни кучета са даже не мога да повярвам,че има толкова добри,сладки и енергични мъничета :) Малко се притеснявам не си я взех от развъдник,а от Зоо магазин,но каквото и да порасне ще си я обичам такава каквато е !! :)
User's Signature

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   Molibaby Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 09:57 PM

И аз моята май малко я пошляпвах , с много труд успях да я понауча да пишка навън , водя я по сто пъти , но тази вечер се изпика на леглото ми....
В момента е наказана ... а сме на близо 6 месеца без 10 дни..... така че от двумесечно пале не знам , абсолютно никакви очаквания не бива да имате
Всичко става с постоянство и пошляпване , иначе няма как да разбере , моята като перях мокета с четка, където е пишнала ми хапеше ръката и ме лаеше , пошляпването е неизменна част за мен

Имам въпрос , на някой кучето му спазва ли ходенето до тоалетна стриктно и ако ДА то на колко години е?
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 10:52 PM

Цитат(julinka @ Sep 28 2009, 04:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Хапането е нормално. Ще спре тогава когато Вие решите. И ако не побързате да му оправите ушите ще си остане с такива клепнали уши. Това със шоколада не го разбрах. Наистина ли му давате да яде шоколод?
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 11:03 PM

Цитат(Molibaby @ Sep 30 2009, 07:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
И аз моята май малко я пошляпвах , с много труд успях да я понауча да пишка навън , водя я по сто пъти , но тази вечер се изпика на леглото ми....
В момента е наказана ... а сме на близо 6 месеца без 10 дни..... така че от двумесечно пале не знам , абсолютно никакви очаквания не бива да имате
Всичко става с постоянство и пошляпване , иначе няма как да разбере , моята като перях мокета с четка, където е пишнала ми хапеше ръката и ме лаеше , пошляпването е неизменна част за мен

Имам въпрос , на някой кучето му спазва ли ходенето до тоалетна стриктно и ако ДА то на колко години е?

Това, че кучето се е изпишкало на леглото Ви е много лошо. Обикновенно кучето прави такова "отмъщение" на онзи който непонася. Не знам защо кучето Ви е имало причина да прояви тази своя "агресия". Това с хапането и лаенето, когато Вие чиститите там където не е трябвало да извърши своите физиологични нужди също е проява на не съгласие. Нормално е да се умилква виновно и да Ви ближе ръцете молейки по този начин за извинение.

User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 11:04 PM

[/quote]

При мен от 2-рия месец знаят, къде да си вършат физиологичните нужди. Заслугата не е моя. Просто малките следват поведението на големите. Има кучета, които цял живот серат и пикаят където им хрумне (без извинение за това, че съм нарекла нещо с истинските им имена)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   Nell_s Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 11:57 PM

Марти от бебе, като го взехме беше на 45 дни,си ходи до тоалетна само на памперса. Около 3-тия месец, започна да ходи също без да съм го учила в банята. Вече е на 5 месеца и 10 дни, за големите си нужди ходи само навън. Всяка сутрин ме събужда около 7.30ч., излизаме навън, той си върши работата за около 5 мин и се прибираме вкъщи за наградка и закуска af_089.gif за обедната разходка го следя, след като се набеснее едно хубаво, веднага го извеждам навън и вечерта, след следобедния му сън, към 7ч отново сме навън. Изобщо по отношение на хигиена съм възхитена от него smile.gif

#76 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 06:50 AM

lidiya da no ot tozi za kucheta :) pitah i mi kazaha che nqma problem da hapva ot nego i ne e vreden za kucheto . v nikakuv sluchai ne bih dala normalen shokolad . a tozi kucheshkiq davam po syvsem malko kolkoto da razbere che me e zaradvala :) inache ushite gi opravihme veche e postrigana i ima kalcii kum menuto :)
User's Signature

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   YORK ANASTASIA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 07:23 AM

вреден е ea_103.gif не се доверявайте на подобни изказвания!!!
User's Signature

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751

#78 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 07:34 AM

au naistina li ... tova e mn gadno .. zashto taka lujat .. pisna mi veche se obedih che vsichki iskat samo pari nikoi pochti ne my puka za kucheto .. ujasno e tova :( spiram shokolada blagodarq!
User's Signature

Качена снимка

#79 Потребителят е офлайн   julinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 07:36 AM

ауу съжалявам забравих как да напиша .. ;(
User's Signature

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   Xela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:[url=http://www.minidog.info][img]http://www.minidog.info/lines/line_206_beg_427_time_1247342400_col_000000_text_34313732363336383639.gif[/img][/url]
Публикувано: 01 October 2009 - 08:17 AM

Нашия случай може да е от полза на някой. Ние от самото начало си ходим на памперса, който стоеше в неговия "апартамент" ab_041.gif , мислех, че ще му е по-удобно ако му е по-близо. В един момент обаче, почна да прави бели (прави си работата където му падне) и да си разнася памперса. Обърнах внимание къде го оставя и просто му преместих мястото на тоалетната там и отново нямам проблем af_089.gif Куче с характер. Явно има значение къде му е тоалетната и едно преместване свърши работа.
User's Signature

Качена снимка

• (10 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема