- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Коя храна е за злояди и капризни кучета
Публикувано: 02 November 2006 - 04:11 PM
Спряла съм се на някой храни ,но там дават като дажба 40г ,а моите изяждат по 30 и започват да си оставят a) . Моля ви помогнете ми в избора.
Ако пък темата е прекалено против правилата ,моля да бъде изтрита.
Публикувано: 02 November 2006 - 04:44 PM
Пускам ти лично!
Публикувано: 02 November 2006 - 05:54 PM
А сега Лола като си види купата и започва да яде без подкани както преди. Просто забива муцуна и всичко се унищожава w) bravoS
Публикувано: 02 November 2006 - 05:56 PM
Цитат
А сега Лола като си види купата и започва да яде без подкани както преди. Просто забива муцуна и всичко се унищожава w) bravoS
Направи едно клипче докато се храни. l)
На леля ми кучето тя нали има ЧРТ като беше малко и като се хранеше и то лакомо иииии по муцунката му се заплитаха гранулки много сладко беше. l) l)

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 02 November 2006 - 06:20 PM
П.С.
злояд е само за кучешка храна иначе всичко което не е за кучета ,а за хора с най-голямо удоволствие го яде

Публикувано: 02 November 2006 - 09:44 PM
Цитат
Същият проблем ouu Дъщеря ми отвори гризки -всички отгоре и, изшомоли станиол на шоколад и кючек ще дъпнат за трохица дето пада от устата и. Като си правят конкуренция понякога си хапват.Но излезем ли и да намерят пуканки...сякъш на месо са попаднали ,лапат а у нас купичките пълни и трябва от ръка да давам a) ouu
Лошото е , че колкото повече се опитвам да им угодя ,ядът един ден с желание ,а после е с кандърми.
За още една такава паста прочетох преди малко ,но я препоръчваха за котка.
Публикувано: 02 November 2006 - 10:49 PM
1. Ако на упаковка пише че трябва да давате 100 грамма на ваше куче, това не е задължително. По разни причини вашето куче може да яде значително по малко от това. Махараджа яде 50% от доза препоричена на упаковка!
2. Капризни и разглезени....а ми това е проблем на воспитание. Ти го направила такъв! Имаш возможност да направиш не капризен. Махараджа отказвал от своята храна цел дян в ожидание на нещо по-хубаво. С ред и дисциплина станал нормално куче.
За това аз толкова пропагандирам фристайл! С помоща на танци направих от този Император, нормално послушно куче victoryVVV

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 02 November 2006 - 10:59 PM
Спряла съм се на две марки храна ,но се чудя дали е по-добра тази , от която дават да яде по -малко на грамаж. За мен такава е по-удобна ,че ако десет гранули хапне поне да е нещо. Те си заслужават добра храна.
Публикувано: 03 November 2006 - 10:34 AM
Цитат
Най-вероятно е същата или е на същия принцип.
Анче, не се ядосвай за глупости. Аз знаеш ли как прикотках Лолита да яде? От начало и заливах гранулите с хладка вода и изчаквах да станат меки, а след това ги пасирах и с лъжичка и давах да яде ouu Така изкара една седмица и една сутрин беше толкова гладна, а аз не и бях накиснала гранули и нямаше как да и ги пасирам и дадох "натурални" гранули. Изяде си ги без капризи.И така вече от доста време си яде гранулите без киснене и без пасиране. Аз се бях подготвила да си я храня с бебешка лъжичка докато стане баба, ама тя пък взе, че прояде и без това r)
Друг вариант предложи мъжът ми, но защото ни бяха казали само с гранули да я храним и да не я учим да яде други храни преди да е прояла аз не се съгласих. Според него трябваше да и дадем 300-400 гр телешко месо и след като веднъж и се е напълнил търбуха ще усети глада с пълна сила и ще прояде. Може и вие да пробвате така. При вас обаче не знам как ще е при условие, че не са толкова малки /на възраст - не са бебета/ вече!
Успех ви желая от сърце! 1super
Публикувано: 03 November 2006 - 09:52 PM
Публикувано: 03 November 2006 - 10:38 PM
Има теми за храненето. Слагаш паничката, кучето яде (във вашия случай - не яде) - вдигаш паничката. След 24 часа (ако кучето е порастнало, ако е по-малко - на по-малък интервал, но не през половин час) - отново: слагаш - чакаш, яде не яде - след 15 минути - вдигаш паничката. И никакви лакомства междинно, никакво даване на хапчици от масата или каквото и да е. Гранция, че всичките ви злояди кучета ще проядат.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 05 November 2006 - 02:02 AM
Публикувано: 06 November 2006 - 10:22 AM
Цитат
Има теми за храненето. Слагаш паничката, кучето яде (във вашия случай - не яде) - вдигаш паничката. След 24 часа (ако кучето е порастнало, ако е по-малко - на по-малък интервал, но не през половин час) - отново: слагаш - чакаш, яде не яде - след 15 минути - вдигаш паничката. И никакви лакомства междинно, никакво даване на хапчици от масата или каквото и да е. Гранция, че всичките ви злояди кучета ще проядат.
Моето чихуа хуа точно така си изяде цялото чувалче с храна ,която изобщо н ехаресваше,въпреки че пак беше истинско мъчение

Публикувано: 06 November 2006 - 10:38 AM

Публикувано: 06 November 2006 - 10:43 AM
Цитат
То хубаво така е свикнала, ама да ти кажа честно, точно макароните и картофите са много неподходящи, да не кажа ненужни за куче. Нямат никаква хранителна стойност, кучетата дебелеят от тях, а от картофите, доколкото си спомням - кучето не усвоява почти нищо. Ако си я храните с готвена храна, по-добре е да е ориз с някакви зеленчуци - от рода на моркови, някакво месце, малко безсолна извара. 1super

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »