Dog.bg Форуми : Гризачи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (34 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Гризачи

#221 Потребителят е офлайн   mon4enceto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 15 September 2006 - 04:22 PM

и аз съм имала хамстери-МНОГО ХАМСТЕРИ!отначало имахме 3 женски но единият избягал докато съм била на село и нашите го сменили със подобен, но мъжки!и така с две женски и един мъжки....се народиха хамстерчета-45 ХАМСТЕРЧЕТА!!!гледахме ги в кофи,въобще голям ужас беше.почнахме да ги подаряваме наред и най-накрая се отървахме от тях!а след това си взехме заек но някой го е откраднал. cry2 cry2 cry2
User's Signature

Качена снимка

#222 Guest_Kamy & Sve_*

• Група: Гости

Публикувано: 24 October 2006 - 12:00 AM

Zdraveite i ot nas

Nie imame mini zaiche, kafqvo jensko , na ime Djidji. Hvana go nqkakvo razstroistvo yj my mina za edin den, dnes pak go mu4i i izobshto nqma apetit. Snoshti si beshe dobre. Imate li predstava kakva moje da e pri4inata? Taka ili ina4e ytre sme na lekar, no vashite suveti shte sa polezni!

#223 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 12:42 PM

Ами да не е яло някоя гадна храна?

пп.АЗ имам зайковци байковци също.2цки -Женската е Пухи и е порода лъвска грива ,а другото митко малко зайче клепоухо.По късно и снимки ще има.
User's Signature

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.

#224 Потребителят е офлайн   kamysve Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 05:44 PM

Привет.
Не мислим че може да е от храната защото си яде гранулките. Вече втори ден не е хапвало нищо само седи не едно място и от време на време се мести. Предполагаме че може да е лизало нещо и да се е натровило, защото имаше навика да лиже навсякъде. Не знаем какво да правим за ветеринар не можем да помислим защото е много скъпо/ Ние не сме в БГ/. Възможно ли е да има температура и как можем да е свалим ако има, поне това да опитаме или по някъкъв начин да га нахраним? Днес като му измих дупето го завих в кърпа да се топли не знам дали би могло да помогне.

Мерси на всички

Ками & Све

#225 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 24 October 2006 - 10:10 PM

Цитат

Не знаем какво да правим за ветеринар не можем да помислим защото е много скъпо/ Ние не сме в БГ/.

Ами като си купувахте зайчето не се ли сетихте, че ще може все някога да има нужда от лекар? Щом не можете да си го позволите - защо изобщо сте го купили? То е ЖИВО и трябва да се грижите за него, в случая -да го заведете на лекар! Или ново зайче ще ви излезне по-евтино? n)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#226 Потребителят е офлайн   kamysve Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 11:03 PM

Mnogo si zabaven, nqma shto !

#227 Потребителят е офлайн   Голдънче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 06:14 PM

Цитат

Цитат

Не знаем какво да правим за ветеринар не можем да помислим защото е много скъпо/ Ние не сме в БГ/.

Ами като си купувахте зайчето не се ли сетихте, че ще може все някога да има нужда от лекар? Щом не можете да си го позволите - защо изобщо сте го купили? То е ЖИВО и трябва да се грижите за него, в случая -да го заведете на лекар! Или ново зайче ще ви излезне по-евтино? n)

Извинявай ама Буши е права .Не можеш да си вземеш животно и да нямаш в предвид ,че се изискват пари за гледането му.Това е ЖИВО същество а не само играчка за мачкане.Едно зайче не е по малка отговорност даже и от едно куче.а сега поради нехайството ви то страда!Ако мислите ,че така се гледа животно жестоко се лъжете .Нормално е да обичате животни ,но ако не можете да му усигурите тези грижи просто го подарете.Много по добре ще е за него.

пп.Един преглед ако е толкова скъп ,ако не можете един преглед да усигурите,извинете ама как е скъп?Толкова ли сте бедни? NNN
Айде още едно страдащо животно в България cl)
User's Signature

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.

#228 Потребителят е офлайн   alisiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 10:48 PM

Да обаче те не са в България!
Ще ви дам съвет за зайчето,защото и аз си имам и знам някои неща.
Значи при тово което описа,че става със зайчето ще те посъветвам-значи намали течностите но не напълно давай му само по два пъти на ден водичка,но не топла!Храната също трябва да е само суха-гранули,витамини,ядки и такива.И не му давайте по житни храни докато не му мине.
Е това за сега,пиши как е и дали се управя-Успех!
User's Signature

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!![COL

#229 Guest_j.st.vlaikova_*

Публикувано: 06 November 2006 - 11:19 PM

[COLOR=blue] w) и аз имам заи4е казжа се мики на 5 месеца е и е мн сладак и палаB [COLOR=red] не мири6е и се отнася6е мн добре с морското ми сBин4е което за саjeление angelpik s) . някои мojе ли да ми каjе дали е Bярно 4е немоjе да яде ябалки докато не посасне bl) 4e ve4e nz na koi da vqrvam

#230 Guest_Guest_megi_miki_*

Публикувано: 18 November 2006 - 10:23 PM

dribble moq stana golqm divak i ve4e daje se razxojda na polqna NE GO KARAM NA SILA SAM SI IZLIZA kato nqkoi zvunne na vrata i VIRVI SLED MEN
kato se razxojda

#231 Guest_Guest_megi_miki_*

Публикувано: 27 November 2006 - 10:32 PM

заи4ето ми издаBа някBи странни зBуци като xaркане какBо мy има bl)

#232 Потребителят е офлайн   alisiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2006 - 12:02 AM

Е спокойно и моето похърква,даже и скимти като кученце.
Заешка работа b)
User's Signature

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!![COL

#233 Потребителят е офлайн   desitu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2006 - 10:50 PM

d) аз мн обичам зайчета и морски свинчета...... морските малко миришат (не че питате де) а зайчетата май не... w) r)

#234 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2007 - 04:37 PM

Зайчетата миришат , големи ,малки всякакви ,аз си имам зайче-Томи ето и снимка.Леко не се разбира ,ама се отдръпнете малко от монитора и ще се види по-добре ;)

Прикачени файлове

#235 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2007 - 04:40 PM

Зайците НЕ МОГАТ да ядат само: ШОКОЛАД,ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ,СИРЕНЕ,МЕД В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА,МЕСО,ИЛИ СОЛЕНИ ИЛИ СЛАДКИ ХРАНИ

МОГАТ да ядат: ПЛОДОВЕ,ЗЕЛЕНЧУЦИ,ЯДКИ,ЛИСТА,ТРЕВА,БИЛКИ И ДР.

#236 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 10:43 AM

Мини-зайчето, още наричано зайче-джудже или домашно зайче става все по-популярен домашен любимец в България и може да се намери в много от зоомагазините в страната. То живее между 5 и 15 години, като най-често достига възраст около 10 години.

Не изисква прекалени грижи. Достатъчно е да му обръщате внимание сутрин и вечер. Не вдига шум като кучетата и котките, поради което е подходящ домашен любимец и за апартамент. Обича хората, да тича и си играе около вас, въпреки че противно на желанията ви може да не се чувства най-добре да го държите в ръце. За съжаление съжителството на зайчето с малки деца често завършва със сериозни проблеми за зайчето, тъй като децата не са достатъчно внимателни към него.

Може да живее и само, въпреки че с още едно и дори две зайчета би се чувствало по-добре. Може да съжителства и с животни от вида на хамстерите, но по-едри животни като кучета и котки, дори и да не го нападат, може да му причинят силен стрес от уплаха.

Ето и за всякакви втпросчета:
http://zaiche.bghot.com/

МНОГО ПОЛЕЗНО:
http://www.bg-pet.co...abbit/index.htm
User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

#237 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2007 - 10:05 PM

Ако имате въпроси можете да ми пишете на ЛС.Аз имам зайче и ще ви помогна b)

Томи:

Прикачени файлове

#238 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2007 - 03:53 PM

Много отдавна имах две зайчета, но те починаха. Сиво и черно имах и не миришат като им се сменят често стърготините, много са сладки, но за жалост не живеят много. (поне до колкото знам)

#239 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 February 2007 - 02:11 AM

И аз имам зайче-джудже Грейджър.Сивичък,което се подразбира от името :)Тази година ще направи 5 годинки.С кучето нямат кой знае какви проблеми ама предпочитат да седят на страна един от друг.Иначе доброто и редовно поддържане на клетката предотвратяват неприятната миризма.Може и снимки да ви кача но няма да са днеска.Ии само да кажа,че търся евентуално женска за моя Зайко,че да не остава девствен.Ако има заинтересувани да ми пишат ЛС.Поздрави от Бургас super best
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#240 Потребителят е офлайн   Eli_i_Beti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2007 - 08:12 PM

Да питам:Аз днес намерих в един зоомагазин ангорско морско свинче,бяло с малко черно.След двайсетина дни ще ражда и аз ще си взимам едно от децата й.Някой може ли да ми обясни кое да гледам когато го взимам и на каква възраст да го взема.Много ви благодаря предварително. super best

• (34 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни