Гризачи
Публикувано: 15 September 2006 - 04:22 PM

#222 Guest_Kamy & Sve_*
Публикувано: 24 October 2006 - 12:00 AM
Nie imame mini zaiche, kafqvo jensko , na ime Djidji. Hvana go nqkakvo razstroistvo yj my mina za edin den, dnes pak go mu4i i izobshto nqma apetit. Snoshti si beshe dobre. Imate li predstava kakva moje da e pri4inata? Taka ili ina4e ytre sme na lekar, no vashite suveti shte sa polezni!
Публикувано: 24 October 2006 - 12:42 PM
пп.АЗ имам зайковци байковци също.2цки -Женската е Пухи и е порода лъвска грива ,а другото митко малко зайче клепоухо.По късно и снимки ще има.

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.
Публикувано: 24 October 2006 - 05:44 PM
Не мислим че може да е от храната защото си яде гранулките. Вече втори ден не е хапвало нищо само седи не едно място и от време на време се мести. Предполагаме че може да е лизало нещо и да се е натровило, защото имаше навика да лиже навсякъде. Не знаем какво да правим за ветеринар не можем да помислим защото е много скъпо/ Ние не сме в БГ/. Възможно ли е да има температура и как можем да е свалим ако има, поне това да опитаме или по някъкъв начин да га нахраним? Днес като му измих дупето го завих в кърпа да се топли не знам дали би могло да помогне.
Мерси на всички
Ками & Све
Публикувано: 24 October 2006 - 10:10 PM
Цитат
Ами като си купувахте зайчето не се ли сетихте, че ще може все някога да има нужда от лекар? Щом не можете да си го позволите - защо изобщо сте го купили? То е ЖИВО и трябва да се грижите за него, в случая -да го заведете на лекар! Или ново зайче ще ви излезне по-евтино? n)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 25 October 2006 - 06:14 PM
Цитат
Цитат
Ами като си купувахте зайчето не се ли сетихте, че ще може все някога да има нужда от лекар? Щом не можете да си го позволите - защо изобщо сте го купили? То е ЖИВО и трябва да се грижите за него, в случая -да го заведете на лекар! Или ново зайче ще ви излезне по-евтино? n)
Извинявай ама Буши е права .Не можеш да си вземеш животно и да нямаш в предвид ,че се изискват пари за гледането му.Това е ЖИВО същество а не само играчка за мачкане.Едно зайче не е по малка отговорност даже и от едно куче.а сега поради нехайството ви то страда!Ако мислите ,че така се гледа животно жестоко се лъжете .Нормално е да обичате животни ,но ако не можете да му усигурите тези грижи просто го подарете.Много по добре ще е за него.
пп.Един преглед ако е толкова скъп ,ако не можете един преглед да усигурите,извинете ама как е скъп?Толкова ли сте бедни? NNN
Айде още едно страдащо животно в България cl)

Всички гледат породата, търсят расови белези,
а пък има в природата удивителни мелези.
Тъй че, както при хората, приятелче мое,
и при нас е по-важно сърцето какво е!.
Публикувано: 30 October 2006 - 10:48 PM
Ще ви дам съвет за зайчето,защото и аз си имам и знам някои неща.
Значи при тово което описа,че става със зайчето ще те посъветвам-значи намали течностите но не напълно давай му само по два пъти на ден водичка,но не топла!Храната също трябва да е само суха-гранули,витамини,ядки и такива.И не му давайте по житни храни докато не му мине.
Е това за сега,пиши как е и дали се управя-Успех!

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________
Публикувано: 18 January 2007 - 10:05 PM
Томи:
Прикачени файлове
-
DSC00194.JPG (52.2K)
Брой сваляния: 127
Публикувано: 26 January 2007 - 03:53 PM
Публикувано: 03 February 2007 - 02:11 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 09 February 2007 - 08:12 PM