Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#161 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 23 January 2008 - 01:22 AM

Цитат

Здравейте приятели!
Не съм писала тук от...никога ;D и благодарение на bushkata намерих темата(всъщност...той ми прати линк...както и да е)!
Имам кученце от края на декември месец към началото на януари и още от сега планирам къде да отидем на морето...години наред ходим във Варна,познаваме града,имаме приятели и излизаме често,но сега разбирам от братовчедите ми там,че квартири не се предлагали,в които можеш да вземеш кучето си...бунгала във Варна нямало...също така на хотелите имало табелка "Забранено за кучета!"...направо се отчаях...как ще отида в град,който не познавам...как ще се ориентирам и ще ми бъде доста трудно!
Питам всички от тук,които знаят дали ВЪВ ВАРНА има някакви бунгала или квартири,в които мога да отседна заедно със семейството ми,което включва и малкото ми жабче-Бианка!
Всяка година сменяме местата(хотели,квартири,приятели,роднини),но не сме предполагали,че ще ни се наложи да я вземем и няма да има никой вкъщи да я гледа...всъщност...не сме предполагали,че ще я има,ако трябва да бъда честна!

ТА,ИЗВИНЕТЕ ЗА "кратичкия" ПОСТ...НООО...МНОГО ЧУВСТВА БЛИКАТ В МЕН  ^_^
Целувки от мен и Бебзито ми :wub: :wub:
  Хотел Джоя - кв. Галата и собствениците и персонала са готини и обичат кучета
User's Signature

Качена снимка

#162 Потребителят е офлайн   radika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 January 2008 - 03:11 PM

Ние вече втора година ходим на Камчия. В никой от къмпингите (Рай, Камчия, Романтика) на северната страна  на плажа не ни направиха спънки от това, че сме с куче, и то голямо.  ;)
Морето е съвсем близко, плажа е голям; мястото е на 15 мин път с кола от Варна. Страхотно място, сутрин се разхождаме с кучето в гората, после будим останалите (поспаливци!  :-) и отиваме на плаж.

Плажа:
Качена снимка Качена снимка

Плажуващи:
Качена снимка Качена снимка Качена снимка

#163 Потребителят е офлайн   vbn28 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 January 2008 - 04:41 PM

Да дам и аз малко информация, която може да ви е полезна това лято - данните ми са от миналата година. В курортен комплекс Русалка в никакъв случай не пускат с кучета, евентуално може при добро желание от страна на рецепционистката и то ако е джобен размер, защото собствениците семейство Баневи не обичали кучета :rolleyes:. Миналата година не ни пуснаха с кученце на 50 дни,иначе в Албена ни казаха  , че Управителния Съвет е приел наредба, отнасяща се за целия курорт, че във всеки хотел може да се настани куче срещу заплащане, което е заради това, че камериерката има повече за чистене - на нас ни взеха по 10 лв на вечер. Също така ни пуснаха и в един хотел в Несебър, който гледам, че го няма в горе подадения сайт - казва се Св Никола в стария град - хората просто бяха махнали килимите в стаята ни и нямаше никакви проблеми и не са ни искали допълнително пари. Мислим пак да отидем тази година, дано само малчо да е послушен.

#164 Потребителят е офлайн   Saphire Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 January 2008 - 02:56 PM

Здравейте малко се притеснявам да заведа кучо на море  ;D доста е див на 4 месеца е а и май му става лошо в колата някакви идеи как да преодолеем това трябва да е кротък за да дойде на море а за това с колата не знам какво да правя също.Още е рано за морето и все пак какво ще ме посъветвате къде мога да отида да няма много мебели ;D кучаран НОК :blink:
User's Signature

Качена снимка

#165 Потребителят е офлайн   Антония Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 11:10 AM

[quote author=radika link=topic=1044.msg334205#msg334205 date=1201353115]
Ние вече втора година ходим на Камчия. В никой от къмпингите (Рай, Камчия, Романтика) на северната страна  на плажа не ни направиха спънки от това, че сме с куче, и то голямо.  ;)

Радика, вижда ми се много хубаво място за кучета. Ние сме с едро младо куче, което много обича да се радва на хората и понякога ги плаши. Как са разположени бунгалата на Камчия, има ли възможност кучо да си играе и навън, а не да стои все вътре? Как са бунгалата вътре, надявам се, че не са така мизерни, както т.н. луксозни бунгала в къмпинг "Градина" ;D

#166 Потребителят е офлайн   radika Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 February 2008 - 01:32 AM

Цитат

Радика, вижда ми се много хубаво място за кучета. Ние сме с едро младо куче, което много обича да се радва на хората и понякога ги плаши. Как са разположени бунгалата на Камчия, има ли възможност кучо да си играе и навън, а не да стои все вътре? Как са бунгалата вътре, надявам се, че не са така мизерни, както т.н. луксозни бунгала в къмпинг "Градина" ;D

Ами съжалявам, че нямам хубава снимка от бунгалата. Ние бяхме в къмпинг "Рай", във финланските вили, в неактивен сезон, не беше натоварено, имаше и други кучета (доберман и едно мъниче, не мога да се сетя каква порода беше, защото не си играхме с него). Бунгалото е с веранда и кучо се излежаваше постоянно там, прибираше се само да спинка.
Самите бунгала са чисти, на два етажа, долу има санитарен възел, кухничка със всичко необходимо и голяма стая с обособена трапезария и кът за отдих. На втория етах - две спални. Първата година ни струваше 30 лв на вечер цялото бунгало, а втората - 40 лв. (арендаторите бяха други). Не знам телефони, защото ходим без предварителна заявка. Избираме на място.

P.S. На снимката се вижда, че и на плажа имаше кучета, намерихме си приятелка, черна лабрадорка, с която падна голяма игра.

#167 Потребителят е офлайн   Heltah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 February 2008 - 05:20 PM

Нямате представа, всъщност навярно имате де, колко много ми помага тази тема:) Моят куч е на почти четири месеца, така че лятото ще е негово... Прочетох почти всичко и даже съм си набелязала някои работи по морето вече. Остава само да го науча да не се блъска в хората и въобще да ги зачита, че нещо много не му дреме:)

#168 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2008 - 12:08 PM

ЕЕЕхххххх... Само да имахме кола...
User's Signature

#169 Потребителят е офлайн   roop Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 February 2008 - 06:04 PM

Само да дойде лятото  и отиваме на море :yahoo: обаче ще вземем и Арис.Просто незнам каква игра ще падне :yahoo:

#170 Потребителят е офлайн   lusi_ta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 05:36 PM

Много ми се ходи на море,ама толкова много....... :Танц:

#171 Потребителят е офлайн   gmoko Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 06:18 PM

Цитат

Ех изложба на море..... r) 

dobre, a posle ?

Пишете на кирилица.
мод

#172 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 06:39 PM

Добре, че проблема с морето го нямаме. B)
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#173 Потребителят е офлайн   Edi i Misho Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 10:22 PM

Извинете, някой може ли да ми каже от колко месеца кучето ми може да го водя да плува в морето и по кое време в годината?  :sedni!:

#174 Потребителят е офлайн   Lub0^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2008 - 08:09 AM

Цитат

Извинете, някой може ли да ми каже от колко месеца кучето ми може да го водя да плува в морето и по кое време в годината?  :sedni!:
Еми по-топлите дни на пролетта и лятото, НО лятото никога в най-горещото 11 до 4-5, аз моя го водиг вечерта лятото, или сутринта.
User's Signature

Качена снимкаЦък тук :) (на картинката xD)

#175 Потребителят е офлайн   iliyana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2008 - 10:31 PM

Миналото лято нашата Съни беше на 5 месеца. Сестра ми има българска овчарка с един месец по-голяма. Двете семейства с двете кучета ходихме пет дни на хижа Ком, в Берковския балкан. Има много еко пътеки, качихме и връх Ком. Вечер си правехме барбекю и беше много хубаво. Има стаи със самостоятелен санитарен възел и стаи без, които са по-евтини. Нашето куче спеше вътре при нас и нямаше никакви проблеми. А е и много красиво. През месец август целият Балкан е в диви малини, които са страшно вкусни. Страхотно е!

#176 Потребителят е офлайн   neosvedomena Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 09:28 AM

Здравейте :wub: След дъждовете в Пловдив е нормално да се замечтая за морето...И както си мечтаех изведнъж ми проблясна ,че вече си имаме Пуфи и лятото , когато решим да ходим на море ,може да се окаже проблем пребиваването й с нас на хотел. :'( Тръгнах да ровя в Интернета ,но никъде няма информация кои хотели приемат с домашни любимци и кои -не :- Та молбата ми е ,ако някой знае хотели по Южното ни Черноморие ,където ще ни приемат групово -с детето и кучето- нека сподели в темата :drugarche: Предполагам , че ще бъде в помощ и на други.Благодаря предварително :wub:
User's Signature

ПУФИ щеше да е на...Качена снимка
Качена снимка

#177 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 April 2008 - 10:54 AM

:blink: лятото бяхме на бунгала на цигов чарк с каракачанка и друго куче, без проблем.  бяхме и на море , на бунгала  на къмпинг юг  между китен и лозенец, и там  може с кучета.
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#178 Потребителят е офлайн   bobb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 11:10 AM

Здравейте.Много ми стана мило като прочетох за море и къмпинг Юг.Ние почиваме там от 7-8 год.,но на палатка.Само,че вече си имаме и звяр на 4 месеца и смятам пак да ходиме там.Там винаги е имало кучета .Винаги сме се засичали с поне 4-5.

#179 Потребителят е офлайн   Крисо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 03:31 PM

Аз да споделя пресни впечатления от Св.Константин и Елена до Варна. В Грандхотел Варна приемат кучовци до 5 кг. В един друг - нов и лъскав - Азалия, за куче - не ми казаха ограничения в кг - се плаща по 15 лв на ден (това по цени от миналата година, тази щяло да има прекалкулиране).
В трети пък абсолютно и категорично ми отказаха. Така че, отивам в ГХВ - поне имат хубави паркове в района.
User's Signature

"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."

Качена снимка

Качена снимка

#180 Потребителят е офлайн   iliyana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 April 2008 - 08:30 PM

Тук може да видите какво предлагат Алекто -Мичурин www.alekto.hit.bg

• (46 Страници) +
  • « Първа