Dog.bg Форуми : С куче на море и планина.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (46 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С куче на море и планина.

#571 Потребителят е офлайн   IronHide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 March 2011 - 05:11 PM

Показване на мнениетоЛола, в 17 December 2010 - 07:33 PM, написа:

Един много полезен сайт:
ТУК

Ихаа, супер сайт, ние с Кучо сме много благодарни Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#572 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 March 2011 - 04:12 PM

Ние този уикенд ще ходим в бунгала в Нареченски Бани :) Като се върнем ще споделим впечатления. Има такса куче 5лв. на вечер заради космите .. :) а ние сме доста космати :ba_025:
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#573 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2011 - 07:22 PM

Показване на мнениетоgloria, в 02 March 2011 - 02:38 AM, написа:

Може ли да ми дадете някой сайт с опция да ми показва само хотели,в които се приемат домашни любимци?Или просто някой хотел във Велинград

My link В този раздел на сайта са само местата където допускат кучовци

Показване на мнениетоIronHide, в 08 March 2011 - 03:11 PM, написа:

Показване на мнениетоЛола, в 17 December 2010 - 07:33 PM, написа:

Един много полезен сайт:
ТУК

Ихаа, супер сайт, ние с Кучо сме много благодарни Качена снимка

Моля,моля ние вече си заплюхме няколко места и ще ги изпробваме само да се стопли веднъж :be_107:

#574 Потребителят е офлайн   Ината Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 March 2011 - 08:29 PM

И аз ще следя темата а ние като сме със питбул дали няма да ни откажат на доста места
User's Signature

Качена снимка

#575 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2011 - 01:35 PM

Искам да споделя впечатленията си от Нареченски бани :) и по-точно бунгалата там ;)
Кучето през цялото време беше свободно пуснато из комплекса :) Има две немски овчарки :) женски са много мили
Собственика обожава кучета :) Разбира се условията бяха така, защото бяхме само ние там, но допускат животни целогодишно без никакъв проблем. Има такса 5лв. на вечер за куче. Единствено лятото кучетата не се допускат до басейна, което е нормално :)
Ще кача няколко снимки да добиете представа от комплекса. Бунгала са малки, но уютни и много чистички. Вътре всичко е ново, но е дърво. Нашето куче когато излизахме на заведение го връзвахме на верандата, че с толкоз материал в стаята :) ... Всяко бунгало има климатик :) Има доста пътеки по които може да се разхожда, но ние избрахме най-дългата Нареченски бани - Косово (ако някои избере тази дестинация в Косово има куче, което не обича гости за всеки случай носете каишка) :) За съжаление за други немога да кажа :) все пак бяхме само през уикенда. Ето и малко снимков материал!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#576 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2011 - 01:52 PM

Здравейте!

Тази година ще ни се наложи да отидем с куче на море. В голямо чудене съм и честно казано много ме е страх как ще се справим и дали морето няма да се окаже кошмар. Проучих места, пратих запитвания имам и отговори , че е разрешено за кучета. Предимно търся на къмпинг и бунгала..
Имаме куче безпородно, попаднало при нас като подхвърлено бебенце. Лятото ще стане на 2 години. Излишно е да казвам, че си го гледаме като равноправен член на нашето семейство. Основни мои опасения за които търся съвет:
1. Кучето не обича да стои само, до сега почти постоянно при него има човек, изключено е където и да сме да го оставим в стая и ние да си плажуваме някъде. Трябва да е с нас.
2. Има навик да забягва, когато е пуснат дълго време, връща се , но може да го няма с часове., за това винаги е вързанна разходка или е пуснат там където има ограда и няма как да излезе. По този повод, дали някои знае такова оградено място на бунгала или нещо подобно.
3. Като повечето мъжкари може да се скара с някое друго куче. Допреди време играеше с всички , но явно като се почувства "голям", започна и да се ежи.
4. Храним го с домашно приготвена храна, варено с хляб и бульон с десер малко консерва.Сухо почти не поглежда, но понякога яде като допълнение . Как уреждате този въпрос , когато сте на почивка ?
5. За пътуване няма проблем,влиза в колата и замръзва на място,все едно няма куче, но в посока повече от 200 км не е минавал, така ,че не знам.
6.Обича да спи на леглото, но ние си му взимаме нещо което да сложим, за да не цапа.
7. Не на последно място са ми притесненията как ще го приемат хората,които са с или без куче, защото той е чисто безпороден и си изглежда така. Дали няма някои превзети дами да го подритват и правят забележки.

Искам да попитам тези, които наемат каравани, как става това, гледах разни обяви, но не ми е ясно, дават ли се каравани или трябва да си със собствена ?Ако може ми препоръчайте някъде , където може да се вземе каравана на първа линия. Става въпрос за месец юни. Спряла съм се на Южно Черноморие или поне не много на север имайки предвид месеца. Ще бъда благодрна на някакви телефони и снимки. Никога не сме били на къмпинг. Ако някой тук от сайта има и дава такава ще бъда благодарна ако ми пише.
User's Signature

Качена снимка

#577 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 March 2011 - 02:12 PM

Ако времето не е прекалено лошо, на 29и 30Март сме на х. Дерменка и х. Добрила/ Стара планина, тръгваме от Беклемето/, по телефона имам уговорка за нощувката на кучето, била съм там и друг път, зная че хижарите имат няколко кучета, които си нощуват свободно в района, ще пиша отзиви като се върна.
User's Signature

Качена снимка

#578 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 02 April 2011 - 07:29 PM

На 31март, 1 и 2 април бяхме на заслон Орлово гнездо, хижа Дерменка и хижа Добрила , навсякъде е достъпно за домашни любимци , получавате всичко, което е необходимо за животинките, абсолютно безплатно. Преходът Дерменка - Добрила не е препоръчителен в този сезон при мъгла, силен вятър и валеж, има много мечки, като ми остане свободно време ще кача снимки. Пътят от разклона за Добрила и Незабравка е трудно преодолим, сняг до колене, вече мокър с всяка крачка се затъва и отнема време, изтощителен е.
User's Signature

Качена снимка

#579 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 07:50 PM

Показване на мнениетоCharodei, в 02 April 2011 - 05:29 PM, написа:

има много мечки

Страшничко :ud_009:

#580 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 April 2011 - 07:19 AM

Прикачена снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#581 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 01:49 PM

Казаха ми, че х. Погледец- Витоша, пускат абсолютно безпроблемно с кучета, даже и лифта е безплатен за тях! Не съм ходила, но си търся място за почивка с куч!
User's Signature

Качена снимка

#582 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 April 2011 - 06:42 AM

Показване на мнениетоFlawless, в 03 April 2011 - 01:49 PM, написа:

Казаха ми, че х. Погледец- Витоша, пускат абсолютно безпроблемно с кучета, даже и лифта е безплатен за тях! Не съм ходила, но си търся място за почивка с куч!

Този лифт закрит ли е и пускат кучета..., защото до сега никъде не са ми разрешавали да возя кучето на лифт, най-вече на откритите, нито в Пирин, нито в Рила, нито в Стара планина, от съображения за сигурност.
User's Signature

Качена снимка

#583 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 April 2011 - 07:02 AM

Показване на мнениетоCharodei, в 04 April 2011 - 04:42 AM, написа:

Показване на мнениетоFlawless, в 03 April 2011 - 01:49 PM, написа:

Този лифт закрит ли е и пускат кучета..., защото до сега никъде не са ми разрешавали да возя кучето на лифт, най-вече на откритите, нито в Пирин, нито в Рила, нито в Стара планина, от съображения за сигурност.

На Боровец на кабинковия лифт пускат кучета.Ние се качвахме по миналата година.Първо си мислехме,че няма да ни разрешат но на касата ни отговориха че много хора си качват кучетата и няма никакъв проблем

#584 Потребителят е офлайн   sin_zaek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 April 2011 - 07:33 AM

на симеоновския (кабинков) лифт пускаха кучета преди няколко години, но срещу билет (не си спомням цял човешки или половин)
User's Signature

Качена снимка

#585 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 April 2011 - 09:11 AM

Дано наистина така стоят нещата със закритите лифтове, аз водя кучето навсякъде със себе си, до сега сме се разделяли само когато съм знаела, че се налага част от прехода да я премина с лифт и след като по телефона съм се убедила, че няма начин той да дойде с мен, намирам човек, който да го гледа докато ме няма. През месец май ми предстои Мусала, мисля че лифта там е открит, някой има ли информация за тази дестинация?
User's Signature

Качена снимка

#586 Потребителят е офлайн   OBERON Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2011 - 10:23 PM

Показване на мнениетоCharodei, в 04 April 2011 - 07:11 AM, написа:

Дано наистина така стоят нещата със закритите лифтове, аз водя кучето навсякъде със себе си, до сега сме се разделяли само когато съм знаела, че се налага част от прехода да я премина с лифт и след като по телефона съм се убедила, че няма начин той да дойде с мен, намирам човек, който да го гледа докато ме няма. През месец май ми предстои Мусала, мисля че лифта там е открит, някой има ли информация за тази дестинация?

На кабинковия лифт Боровец... забравих накъде беше :) към Мусала нагоре - пускат с куче и не искат билет- цитирам касиерката:
"Ми не е разрешено, но не е и забранено" :) найс а?
User's Signature

...СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН...

WWW.OBERiON.NET - ТОВА ОКОЛО НАС, ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДИН БРУТАЛЕН ТЕМЕРУТ...

#587 Потребителят е офлайн   OBERON Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2011 - 10:26 PM

Така - сега да ви се оплача и помоля за помощ!

Търся вила на морето за ТРИ МЕСЕЦА искам цялото лято да си го изкарам на вила на морето с кучето и крокодила!
И никъде не намирам - потроших се да ровя в интернет да търся да пиша имейли и да звъня и нищо!
Търся на Синеморец, но съм готов и на алтернативи!
Искам просто вилата да е само за мен без хазяи и да има двор където кучето да си прекара лятото необезпокоявано!
Как толкова ли няма човек който да даде вила за три месеца? Не са малко- даже се надявам и на отстъпка все пак :)

Ако знаете нещо кажете че накрая ще се принудя да купувам... а то баси и цените все едно са ги сторили над нефтени кладенци тия вили ... :)
User's Signature

...СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН...

WWW.OBERiON.NET - ТОВА ОКОЛО НАС, ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕДИН БРУТАЛЕН ТЕМЕРУТ...

#588 Потребителят е офлайн   IronHide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 10:09 AM

Аз имам въпрос някой ходил ли е в Къща Имало Едно Време във Жеравна? Ние сме двама ентусиасти с едно доста темпераментно дого аржентино, проблем с хора нямаме, но пък с кучета...
Някой ако е ходил там, или в околностите, по възможност в област Сливен, че имаме път натам , моля да сподели!
User's Signature

Качена снимка

#589 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 24 April 2011 - 09:12 AM

Показване на мнениетоIronHide, в 23 April 2011 - 10:09 AM, написа:

Аз имам въпрос някой ходил ли е в Къща Имало Едно Време във Жеравна? Ние сме двама ентусиасти с едно доста темпераментно дого аржентино, проблем с хора нямаме, но пък с кучета...
Някой ако е ходил там, или в околностите, по възможност в област Сливен, че имаме път натам , моля да сподели!

Била съм в Жеравна, ето линк:

http://esperanca.sni...434267.15522560

мисля , че за кучето ще е проблем, но може да се провери, влизаш в сайта на общината и там има всяка къща -хотел с телефони и информация какво е разрешено и какво не. Жеравна си заслужава, още повече ако се мине от В. Търново през Котелската планина, много красива и живописна.
User's Signature

Качена снимка

#590 Потребителят е офлайн   IronHide Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2011 - 10:34 AM

Много ти благодаря Charodei за информацията и за снимките. Невероятни са! Мисля да се обадя на собствениците на няколко от къщите и да питам дали ще ни приемат с господин Темперамент :md_064:
User's Signature

Качена снимка

• (46 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема