isi_ar4i, в 23 June 2011 - 08:29 AM, написа:
Charodei, какви им бяха изискванията, за да оставиш кучето? В София, където съм гледала, искат да е обезпаразитено , което е нормално. Но по-важното е, че държаха кучето да е социално и да не е агресивно. Мисля, че е ще е добре да споделиш впечатленията си, по колко пъти е разхождан, как стоои въпросът с храната, имало ли е други кучета и т.н.
Аз лично моето няма да го дам, защото не е социално, а и има на кого да го оставям засега, но нищо не се знае. Въпреки това бих искала да се информирам къде какви хотели за кучета има.
Ако зависеше от мен, НИКОГА не бих оставила Чари на хотел, знаеш как го взимам навсякъде със себе си, но командировката ми бе от специален характер и нямаше как да присъства с мен, а и нямаше на кого да го оставя - за първи път...През трите дни аз страдах много повече, отколкото той, сигурна съм, разходките са сутрин и вечер , през останалото време всяко куче си има отделна стая/ само стая/малките къщички от втората снимки са стаите за животните, аз бях силно притеснена, защото у дома Чари се разхожда в целия апартамент и терасата и не прави никакви бели, а тук през повечето време е стоял в една стая само с приблизителни размери три на четири метра, което за куче като Аляския Маламут е крайно недостатъчно, хранят ги с квалитетна храна и се грижат за тях, все пак са лекари, но като пространство е крайно недостатъчно според мен и кучетата нямат свободен достъп до иначе целият огромен двор с райграс...Коментарът оставям на вас, които четете....Принципно породата на Аляските Маламути е много социална, прегледаха ни паспорта, а и Чари просто блестеше от чистота, много го харесаха, но пак повтарям: аз постъпих така , САМО защото бях притисната от обстоятелствата, не зная той доколко е доволен , не беше раздразнен, бе спокоен, но много възбуден, като ме видя още от входа на двора...добро впечатление ми направи д-р Христо Христов, но не и момичето, което му асистираше...