ShiBumi_GirL, в 20 July 2012 - 11:31 PM, написа:
А как се спасявате от жегата през деня? То е ясно,че се разхлаждате в морето ама....
Извинявам се, сега чак виждам.
Първоначалните ни планове, които нямаха нищо общо с действителността

, бяха да се наместим в гората с палатките. Няма как да се получи, защото хубавите места са заети винаги, а гората над местенцето, което ние си избрахме беше под поне 60 градусов ъгъл.
Направихме си навес от четири пръта, забити в пясъка (много тропическо изглеждаше :))) ) и платнище, което за всеобща изненада, беше много плътно и сянката, която правеше беше наистина студена. Колкото до кучето - задължително мокро постоянно и на сянка. Излизането от сянката между 11 и 18 беше само, за да се намокри. Той обаче нямаше никакъв проблем с това - почиваше си, търкаляше се в студения пясък, дъвчеше играчки, спяхме заедно в пясъка, а вечер, още със появяването на първата сянка върху плажа започваше да тича като ненормален и така до сутринта преди 11.
И вода пихме шампионски, ама това се отнася за всички.
Не съм видяла никакви индикации, че нещо не е наред, съвсем жизнен беше, даже може би съм се притеснявала и малко в повече, защото имаше моменти, в които животината ставаше и най-демонстративно се преместваше на слънце, под невярващите ни погледи.
Още не сме решили септемврийското море как да го направим, мислим и варианти с къщички някъде, особено, че тогава е и по-спокойно навсякъде, но от палатковия вариант съм просто очарована.