Срещи и сбирки - кога и къде ?
Публикувано: 01 November 2005 - 01:31 PM
Аз съм там ... така и така до тогава конкурса за месеца ще е приключил и ще се раздава фанелка с снимка ... d)
Пък и нещо с Кевин искам да потренираме, че ... то кучето е добре, ама аз хич не мога да тичам ... b) Ще видите самоед на работа, ще дойда с колелото и малкия ще е с хамута !
Пък и нещо с Кевин искам да потренираме, че ... то кучето е добре, ама аз хич не мога да тичам ... b) Ще видите самоед на работа, ще дойда с колелото и малкия ще е с хамута !
Публикувано: 01 November 2005 - 05:11 PM
Надявам се и аз да дойда.
Имам въпрос, или по-скоро моля за съвет. Куче с втора ваксина, има 10 дни след като е бита, но няма трета дали ще е рисковано ако се доведе там?
Имам въпрос, или по-скоро моля за съвет. Куче с втора ваксина, има 10 дни след като е бита, но няма трета дали ще е рисковано ако се доведе там?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 01 November 2005 - 08:49 PM
Инче, рисковано ще е. Особено пък по градинките по центъра, където постоянно има помияри (не, че по тези по крайните квартали няма...) и където ходят всякакви хора с кучета...
В този случай уличните кучета са особено опасни.

Публикувано: 01 November 2005 - 10:34 PM
Цитат
Инче, рисковано ще е. Особено пък по градинките по центъра, където постоянно има помияри (не, че по тези по крайните квартали няма...) и където ходят всякакви хора с кучета...
Добре,мерси. Тогава няма да сме в пълен комплект...на следващата среща може би b)

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 04 November 2005 - 05:20 PM
и ние ще се опитаме да се дотътрим с част от кучешката рода nok nok nok d)
Публикувано: 04 November 2005 - 06:21 PM
Цитат
Аз ще доведа и един приятел(може би) - един зъл далматин да се социализира малко. Може ли?
b) Саричка е на разположение...знаеш,че и на нея и трябва социализация! super
Ще се радвам да се видим!

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 04 November 2005 - 06:40 PM
Ние с Морти също сме таммм :))
Публикувано: 04 November 2005 - 08:36 PM
Аз не мога да обещая cl) ще помисля утре, но със сигурность няма да дойда преди 12 часа, мръзелива съм c)

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище